Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nadalcimmmmm tamam basladik bile o zaman yoksa sen pideleri goturceksin benim evde de suanda bir ton pasta borek umre gormesine gelcek arkadaslar diye ama yemicem tadina bakcamAy bugün yapacak yemek bulamıyorum bende mercimek yapayım bari hem kolay olur hergün uğraştırıcı yemek yapmaktan usanıyorum bazen
Ben yarıştayız sanıyordum ne güzel kendimi tutuyordum senin mesajını okudum sıcacık pidenin başından girip sonundan çıktım bidaha sıcak ekmek almak yok![]()
ayy cok guldurdun beni canim:) benim de ayaklar kotu temizlikten okul ve birde bi ton pasta borek misafirler icinsabah: balık yağı, vitamin takviyesi, türk kahvesi
öğlene doğru: ikram edilen lokum
öğleden sonra: sütlü kahve
akşamüstü: ikram edilen bir porsiyon baklava
akşam: tahıllı ekmekle kaşarlı tereyağlı tost, tuzsuz ayran, türk kahvesi
çok şükür bu gün de saçmasapan beslendim
güya akşam pırasa yapacaktım ama gündüz ayaklarım şişmiş, daha fazla ayakta durmak istemedim.
nadalcimmmmm tamam basladik bile o zaman yoksa sen pideleri goturceksin benim evde de suanda bir ton pasta borek umre gormesine gelcek arkadaslar diye ama yemiycemMaşallah ne iradeli kadınlar var Yarabbim sen banada böyle irade nasip et![]()
ya çok garip olmuşsabah: balık yağı, vitamin takviyesi, türk kahvesi
öğlene doğru: ikram edilen lokum
öğleden sonra: sütlü kahve
akşamüstü: ikram edilen bir porsiyon baklava
akşam: tahıllı ekmekle kaşarlı tereyağlı tost, tuzsuz ayran, türk kahvesi
çok şükür bu gün de saçmasapan beslendim
güya akşam pırasa yapacaktım ama gündüz ayaklarım şişmiş, daha fazla ayakta durmak istemedim.
iyi gidiyorsun canım .Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 pide
1 l Dukan içeceği
Akşam
2 kase yayla çorbası
1 kase kara şimşek
Birkaç çatal salata
1 kupa kış çayı
2 tane parmak boy galeta
3-4 tane küp gofret
Tüm gün deli gibi su içtim WC yi mesken tuttum![]()
afiyet olsun canım .Öğlen 2 gibi sade soda içtim onu yazmayı unutmuşum :)
Akşam da kahvaltılık yapmak istedim
Eki Görüntüle 2110857
Yemekten sonra
1 fincan sade türk kshvesi
2 kupa form cay
Son ara öğün
Kakaolu muz
Frambuaz
Eki Görüntüle 2110909
canimm dikkat edicektik aksamlari axaba gun icinde yiyemiyorsun ya cok ondan mi aksamlari acikiyorsun canimben de akşam 3 adet taze peynir tatlısı yedim.
süt ile pişirmiştim.
tabi çok gereksizdi , yine akşamı batırdım yani.
akşam yemeğinde 1 kase yoğıurtlu çorba içtim. bol acılı.
Doğru canım, akşam öğününde yersin eğer yaparsan, senin maşallahın var dikkat ediiyorsun yediklerine ben biraz gelişine malesefYapmasına yaparım da her gün açık yogurdu iş yerime taşımak zor
Canım dukan içeceği çok wc ye götürüyor maalesef ama iyi ödem atılıyor böylelikle, ben bugün ara verdim dün neden oldu anlamadım midem bozuldu gece kötüydümSabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 pide
1 l Dukan içeceği
Akşam
2 kase yayla çorbası
1 kase kara şimşek
Birkaç çatal salata
1 kupa kış çayı
2 tane parmak boy galeta
3-4 tane küp gofret
Tüm gün deli gibi su içtim WC yi mesken tuttum![]()
Canım peynir tatlısı nasıl birşey peynir helvası gibi bişey mi ?ben de akşam 3 adet taze peynir tatlısı yedim.
süt ile pişirmiştim.
tabi çok gereksizdi , yine akşamı batırdım yani.
akşam yemeğinde 1 kase yoğıurtlu çorba içtim. bol acılı.
Elma ye varsa.1 simit
15 küçük zeytin
1 salatalık yedim. çay içtim. ama doymadım . ne yapabilirim bilmiyorum
Akşama ne yemek yapacağım kaygısı yaşıyordumSabah
Eki Görüntüle 2110807
8.00
Yarım kağıt bardak espresso
Ara
2 adet Nestle bitter çikolatali tam tahılli bar
1 bardak çay
2 adet ceviz ici
Öğlen
Ufak paket Sütaş light yoğurt
3-4 YK domatesli makarna
Acılı tarhana çorbası
Tavuk ciğeri
2 adet Kemalpaşa tatlısı
Ara
1 ceviz içi
1 adet hurma ok
Ben dükkanı yeşil çay bir paket ve bu paket form çayla yapıyorum. Pazartesi ve bugün yaptım. Dün de yapacaktım ama gündüz evde değildim.Canım dukan içeceği çok wc ye götürüyor maalesef ama iyi ödem atılıyor böylelikle, ben bugün ara verdim dün neden oldu anlamadım midem bozuldu gece kötüydüm
iyi gidiyorsun canım .
maşallah .
dukan içeceği tarif versen ya. zor değilse yazması.
afiyet olsun canım .
sanki gün içinde tatlıyı fazla yemişsin gibi geldi.
2 çikolatalı bar
kemalpaşa
Ödeme iyi geliyor gerçekten canım faydasını görürsünBen dükkanı yeşil çay bir paket ve bu paket form çayla yapıyorum. Pazartesi ve bugün yaptım. Dün de yapacaktım ama gündüz evde değildim.
2 hafta yapacağım inşallah. 5 gün yapıp 2 gün ara vererek
Çünkü regl öncesi çok sis oluyorum onun önemini atmak için.
Bende de bu aralar gelişine oldu azıcık cnmDoğru canım, akşam öğününde yersin eğer yaparsan, senin maşallahın var dikkat ediiyorsun yediklerine ben biraz gelişine malesef![]()