- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
Gözünaydın canım, Anne candır Rabbim başımızdan eksik etmesinAnnem geldi onu almaya gittim bugün...yarın tartıda tırt olacak muhtemelen bu hafta çok kaçamak yaptım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canım, Anne candır Rabbim başımızdan eksik etmesinAnnem geldi onu almaya gittim bugün...yarın tartıda tırt olacak muhtemelen bu hafta çok kaçamak yaptım![]()
annen hosgelmis sersumcum al benden de aynisi tirt ki ne tirtAnnem geldi onu almaya gittim bugün...yarın tartıda tırt olacak muhtemelen bu hafta çok kaçamak yaptım![]()
aynen sana katiliyorum canm o u atamadik benm de hep misafir vardi dun evin heryerinden yemek cikiyordu resmensersum bu hafta hepimiz kaçamak yaptık.
iki hafta okullar tatildi ve bu hafta da o moddan çıkamadık bence. 15 tatil olunca evde okullu çocuk bulunmasa bile misafir, gelen giden çok oluyor.
yarından sonra toparlayacağız inşallah.
izolecim sen 66 ile mi baalamiatin inan hic hatirlamiorum 10 kilo ne ara verdiginigünaydınnn
bildirimimi yapayım, gün içinde gelemeyebilirim.
rumuz: izole
boy: 160
spor: yok
diyet: düzensiz
başlangıç kilo: 56,2
geçen hafta: 56,2 kg
bu hafta: 55,3 kg
fark: 0,9 kg
fark: % 1,6
canım çekilmiş de bir dönem kullandım .ama sonradan öğrendim ki çekilmeden kullanıp yerken güzel çiğnemek yeterli gelir diye.Canım keten tohumunu çekmezsen eğer emilimi pek olmuyormuş, birde çektikten 24 saat sonra içindeki bir madde sebebiyle toksik oluyormuş, taze taze çekip tüketmek lazım yani, öyle dene istersen
canım benim . kilon değişmemiş . hiç olmazsa almamışsın.Cumanız mübarek gününüz aydın olsun kızlar
Rumuz: Svltr
Boy: 1.73
Başlangıç kilosu: 69,5
Hedef :66
Geçen hafta: 67 kg
Bu hafta: 67 kg
fark: 0
Midemi bozduğum gün 66,6 yı gördüm tartıda su kaybından ve açlıktan sanırım, ama sabah giyinirken pantolonlarımın sıkmayıp bol gelmesi çok güzeeelllHedefe az kaldı birde spor yapsam sıkılaşsam süper olacak
canım 1 kilo almışsın 1 haftada. regl dönemi mi ki.Evet bnde de durumlar vahim
Rumuz aaadddaaa
Gecen hfta 65.5
Bu hafta 66.5
Fark +1 kg
Yuzde % 0. 984
Hedef 60 snra 58 belki
@nadalvanos canim yaris basladi haaberin olsun
hemencecik vermişsin yine 1 kilo neredeyse canım . maşallah .günaydınnn
bildirimimi yapayım, gün içinde gelemeyebilirim.
rumuz: izole
boy: 160
spor: yok
diyet: düzensiz
başlangıç kilo: 56,2
geçen hafta: 56,2 kg
bu hafta: 55,3 kg
fark: 0,9 kg
fark: % 1,6
geçenlerde yazdı.annen hosgelmis sersumcum al benden de aynisi tirt ki ne tirt
aynen sana katiliyorum canm o u atamadik benm de hep misafir vardi dun evin heryerinden yemek cikiyordu resmen
izolecim sen 66 ile mi baalamiatin inan hic hatirlamiorum 10 kilo ne ara verdigini
Hiç sorma canım günler sonra dün akşam ilk defa çocuğu erkenden yatırdım eve eşimle tv izledim, uzadım keyif yaptım, oraya yetiş buraya yetiş spor yapacak hal kalmıyor ki, sende verirsin inşallah aldıklarını azimlisin maşallah dikkat ettiğindecanım benim . kilon değişmemiş . hiç olmazsa almamışsın.
spor olayı bana da lazım.
arada yapıyorum ama nadir.
beni en çok bahar ayları motive ediyor spor için .
neden bilmem .
kışın pek sevmiyorum sporu. üstelik çalışınca zor. evde olduğum dönemlerde daha kolaydı kışın plates yapmak . şimdi hafta sonu belki.
inşallah .Hiç sorma canım günler sonra dün akşam ilk defa çocuğu erkenden yatırdım eve eşimle tv izledim, uzadım keyif yaptım, oraya yetiş buraya yetiş spor yapacak hal kalmıyor ki, sende verirsin inşallah aldıklarını azimlisin maşallah dikkat ettiğinde![]()
Hiç sorma canım günler sonra dün akşam ilk defa çocuğu erkenden yatırdım eve eşimle tv izledim, uzadım keyif yaptım, oraya yetiş buraya yetiş spor yapacak hal kalmıyor ki, sende verirsin inşallah aldıklarını azimlisin maşallah dikkat ettiğinde![]()
Canım benim bir tane çocuk, aynı seninkiler gibi anne oyun oynayalım anne şunu yapalım, hep onunla olayım istiyor, yemek yapma, namaz kılma, yatma otur benimle :)) durum aynı yani spor pek mümkün değil, onunla ilgilenip evimin işini bitirirsem ne mutlu bana, ha şunu yapıyoruz bazen dans etmeyi seviyor açıyorum beraber dans ediyoruz :) benimkide kreşte uyumuyor artık hergün 9 da yatıroyorum onun için, kaç yaşında senin ufaklıkbu ara erken yatıramıyorum çocukları
yani geçen yıl daha erken yatıyorlardı
şimdi 10 oluyor yatmaları.
en küçük asi .
bir de kreşte onu geç yatırıyorlar . saat 3 buçukta yatıyor . 5 de kalkıyor .
bu çocuğu ben akşam erken yatıramıyorum işte.
onun uyuması 11 i buluyor .
kreşte olmadığı zamanlarda ben gündüz uyutmuyorum onu. daha doğrusu benimle uyumuyor . uyursa 10 dk sonra kalkıyor .uyutmam 1 saat sürerken uyuyup uyanması 10 dk sürünce vazgeçtim uyutmaktan
o yüzden akşam saat 8 olduğu zaman uyur o . hafta sonu daha rahat geçiyor o yüzden akşamlarımız .
yani aslında çok yorucu . spor nasıl yapayım diye düşündüm şimdi.
üçü ile uğraşmak . biri geliyor bi şey diyor , istiyor . öbürü başka bi şey istiyor .olmadık şeyler falan . dur yapma etme, gel gitme derken ben zaten oturmuyorum . sen de öylesindir . spora vakit yok.
bazen yere uzanıyorum hafta sonu.
plates yapayım diye.
ama küçük izin vermiyor . karnıma oturuyor . bacaklarıma oturuyor . kesinlikle vermiyor rahat
ilk çocuğum da böyle yaptı. şöyyyle rahat rahat plates yaptırmadı.
ikinci de öyleydi, yere yattığım anda o da tepeme gelirdi. ya da etrafımda koşmaya başlarlardı.
üçünçü de aynı.
yani stressiz plates yok zaten bizde.
seninkiler nasıl bu konuda
Kereste neden o kadar geç yaptırıyorlar, saat 8 de kereste oluyor çocuklar böyle olunca 7 buçukta en geç uyanmış oluyorlar 1 e kadar uykuları gelmez mibu ara erken yatıramıyorum çocukları
yani geçen yıl daha erken yatıyorlardı
şimdi 10 oluyor yatmaları.
en küçük asi .
bir de kreşte onu geç yatırıyorlar . saat 3 buçukta yatıyor . 5 de kalkıyor .
bu çocuğu ben akşam erken yatıramıyorum işte.
onun uyuması 11 i buluyor .
kreşte olmadığı zamanlarda ben gündüz uyutmuyorum onu. daha doğrusu benimle uyumuyor . uyursa 10 dk sonra kalkıyor .uyutmam 1 saat sürerken uyuyup uyanması 10 dk sürünce vazgeçtim uyutmaktan
o yüzden akşam saat 8 olduğu zaman uyur o . hafta sonu daha rahat geçiyor o yüzden akşamlarımız .
yani aslında çok yorucu . spor nasıl yapayım diye düşündüm şimdi.
üçü ile uğraşmak . biri geliyor bi şey diyor , istiyor . öbürü başka bi şey istiyor .olmadık şeyler falan . dur yapma etme, gel gitme derken ben zaten oturmuyorum . sen de öylesindir . spora vakit yok.
bazen yere uzanıyorum hafta sonu.
plates yapayım diye.
ama küçük izin vermiyor . karnıma oturuyor . bacaklarıma oturuyor . kesinlikle vermiyor rahat
ilk çocuğum da böyle yaptı. şöyyyle rahat rahat plates yaptırmadı.
ikinci de öyleydi, yere yattığım anda o da tepeme gelirdi. ya da etrafımda koşmaya başlarlardı.
üçünçü de aynı.
yani stressiz plates yok zaten bizde.
seninkiler nasıl bu konuda
Bizde de durumlar aynı.Canım benim bir tane çocuk, aynı seninkiler gibi anne oyun oynayalım anne şunu yapalım, hep onunla olayım istiyor, yemek yapma, namaz kılma, yatma otur benimle :)) durum aynı yani spor pek mümkün değil, onunla ilgilenip evimin işini bitirirsem ne mutlu bana, ha şunu yapıyoruz bazen dans etmeyi seviyor açıyorum beraber dans ediyoruz :) benimkide kreşte uyumuyor artık hergün 9 da yatıroyorum onun için, kaç yaşında senin ufaklık
Aynı canım anneee bitmedi mi yemeeekk, biz beraber bulaşık makinası boşaltıoruz, çamaşır erip çamaşır topluyoruz, beraber kek yapıyoruz yoksa beni hiç bırakmıyorBizde de durumlar aynı.
Her şeyi birlikte yapmam istiyor.
Isim var dediğimde de 2 dk da bir gelip soruyor iş ümit bitip bitmediğini 3 yasinda benim kiz
Bizde öyle kasikligi felan boşaltıyor. Tabi hepsi kamran corman çekmecede.Aynı canım anneee bitmedi mi yemeeekk, biz beraber bulaşık makinası boşaltıoruz, çamaşır erip çamaşır topluyoruz, beraber kek yapıyoruz yoksa beni hiç bırakmıyorbenim oğlum da 3 yaşını dolduruyor canım haftaya, sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah, rabbim acılarını göstermesin, onlar olmasa dünyanın tadı yok
![]()
canım benim ufak 2 buçuk yaşında .Canım benim bir tane çocuk, aynı seninkiler gibi anne oyun oynayalım anne şunu yapalım, hep onunla olayım istiyor, yemek yapma, namaz kılma, yatma otur benimle :)) durum aynı yani spor pek mümkün değil, onunla ilgilenip evimin işini bitirirsem ne mutlu bana, ha şunu yapıyoruz bazen dans etmeyi seviyor açıyorum beraber dans ediyoruz :) benimkide kreşte uyumuyor artık hergün 9 da yatıroyorum onun için, kaç yaşında senin ufaklık