ah ah kuzum . kaç yaşında senin kız .
ablan yaptı mı 2. yi. onunla aynı zamanlarda doğum yapmıştınız neredeyse.
Benim kız geçen ay 3 oldu
Ablaminki de benim den 3 ay büyük.
Ablamın da 2. Yok daha.
Kızı çok zor büyüyor, rabbim beterinden saklasin ama alerjik ve bir çeşit egzamasi var. Devamlı kontrol altinda yasaklı yiyecekleri çok felan zor oluyor.
Anlamlar 2. Istiyorlar ama kızına kaynaşması bakıyor ve yaşlı bacağından sorunlu bakmakta zorlanıyor. 2. Ye bakamam diyor.
Ablamlar 5 bun kadar ev kredisi ödüyorlar yetistirememekten korkuyorlar.
Bir de ablam hemşire geçen sene formasyon aldı, baf içi is hafta sonu oku, baha yoğun geçti.
Eblamjn eşi de bu sene bilgisayar mühendisliği okuyor 2. Öğretim, akşama kadar okulda öğretmen, akşam üniversiteye derslere gidiyor, baha yoğun geçiyor bu seneleri de.
Ondan 2. Çocuk su an pek programlarjnda yok sanirim
İnşallah canım pek geçecek gibi değil ameliyata doğru gidiyorum, tabi rabbimden herşey o ne nasip eylerse o olur, çikolata kisti var bende endometriyozis baya yayılmış, tedavi falan oldum kist için ama gerileme olmadı, tam gaz büyüyor maşallah :)) duam hep hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah olursa, olmazsa da kuzuma sağlık versin bize bağışlasın tek duamız bu
Çok geçmiş olsun
Çok çok samimi bir arkadaşımın hamilelik düşünürken bir anda cjkotalat kişiyi çıktı. Baha mücadele etti eritemedi de. 2.
Tüp bebek denemesinde tuttu şükürler olsun. Bir kaç haftaya bebeği olacak jnsallah.
Senin hamilelikte cikolata kısmı sorun olmadı sanırım doğal yollarla hamile kaldın?
Dr doğumdan sonra erir demiş ona. Sende küçülme o,maddi mi ?