• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

of . güzel . s ağlıklı atıştırmalık.
bi de yulaf ezmesi . muz . kuruyemiş ile yapılan var. pişirmiyorlar. onu istiyorum . bi gün yapsam diyorum. sen denedin mi onu
Denedim canim o da cok guz3l oluyor
N nnnadal canım bende senin gibiydim haftasonu alerji dönemi başladı oğlumda bende fenayız, önce giribim sandım iki gündür alerji hapına başlayınca rahatladım biraz daha, ama uyku veriyor sabah namazı kaçırdım ve işe geç kaldım biraz, Allah şifa versin canım
Coookkkhecmis olsunnn
Kız ben başarmayı geçtim o kiloda olmak istemiyorum ben 60 ı görsem öpüp başıma koyarım zor ama ömrümüz olursa neden olmasın :KK66:
canimmm cok gecmis olsunn kiyamam ben sanaaaaaaa

Amin canım inşallah sınavda başarılı olursun da çocukta yaparsın kariyer de ben çocuklarla sınava hazırlanamıyorum hiç boşuna sınava girmeyeceğim zaten 90 dan aşağısı beni kurtarmiyor bende 90 alamam biraz büyüdüklerinde özelde iş bakarım diye düşünüyorum ilk hamilelik döneminde benim iş hayatı sona erdi Allah çalışan annelere yardım etsin ben evdeyken hiçbir şeye yetişemiyorum
Ev işi nankör yap yap bitmiyor:temizlik:
Kimse de eline sağlık evini temiz tutmussun da demiyor :mad:
Ben 32 yaşındayım benim de son denemem artık. Olursa olur olmazsa allah kerim. Hayat devam ediyor:KK69:

N nnnadal bak benim i dolum @demirleke
2 çocukla 32 yaşında atandı :KK9::KK19:
Allah ım sana da nasip etsin . hayırlısıyla inşallah
2 çocukla 36 yaşımda atandım . bölümümden kadro açılmıyordu. düz memurluğa razı idim . fakat 2. atamalarda 1 kişilik kadro açıldı. ona da ben atandım . Allah ım nasip etmiş . oldu. binlerce şükür .
20 gün sonra 41 oluyorum. bana sorsan hala 20 yaşındayım . ve yıllar nasıl geçti anlamadım desem . inanır mısınız .
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

öğlene lahana sarması. acı kırmızı biber.1 limon getirdim . üstüne sıkacağım . bol ekşili ve acılı.
1 greyfurt. 2 kapya biber getirdim ama bunları yiyemem sanırım. fazla abartmışım gibi geldi mamaları

2 çocukla 36 yaşımda atandım . bölümümden kadro açılmıyordu. düz memurluğa razı idim . fakat 2. atamalarda 1 kişilik kadro açıldı. ona da ben atandım . Allah ım nasip etmiş . oldu. binlerce şükür .
20 gün sonra 41 oluyorum. bana sorsan hala 20 yaşındayım . ve yıllar nasıl geçti anlamadım desem . inanır mısınız .
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Ben 32 yaşında atan din su an 36 lardasin diye tahmin etmiştim.
Maşallah
Ama gerçekten göstermiyorsun, tamam 20 de g ostermiyorsun ama 35 gibisin
2.5 yıl önceki baby show er resimlerine istinaden söyledim.
Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, iyiki doğuşun şimdiden doğum günün kutlu olsun :KK50:

öğlene lahana sarması. acı kırmızı biber.1 limon getirdim . üstüne sıkacağım . bol ekşili ve acılı.
1 greyfurt. 2 kapya biber getirdim ama bunları yiyemem sanırım. fazla abartmışım gibi geldi mamaları
Ekmek yemedecek misin ?

İşte öğle yemeği, günah çıkarıyorum ;)

Eklentiler

• IMG_7245.webp
    IMG_7245.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 40
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin canım evlatlarınla inşallah :KK200:

Ben 32 yaşındayım benim de son denemem artık. Olursa olur olmazsa allah kerim. Hayat devam ediyor:KK69:
Aranızda erken atanan benim galiba, geç olsun güç olmasın inşallah kızlar gönlünüze göre olsun :KK200: bende erken olmasının zorluğunu çekecem emekliliğim 56 yaşında daha şimdiden 28 senem var, 5 sene bitti memuriyette ömür çürütmek gibi 33 yıl hizmet

Maşallah
Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, iyiki doğuşun şimdiden doğum günün kutlu olsun :KK50:
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Maşallah
Merak ettim bu fotoğrafları ;)

Canm benm cok yipratyin kendini insallah rabbim gnlune gore vercek
Aranızda erken atanan benim galiba, geç olsun güç olmasın inşallah kızlar gönlünüze göre olsun :KK200: bende erken olmasının zorluğunu çekecem emekliliğim 56 yaşında daha şimdiden 28 senem var, 5 sene bitti memuriyette ömür çürütmek gibi 33 yıl hizmet
bnde sirek atandim canm mezun olur olmaz ama hayirkisi tabiki

Back
X