- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Öncelikle sonsuz mutluluklar dilerim size. Bazan anın tadını çıkarmak lazım hiçbir şey düşünmeden. O yüzden iyi etmişsin:)Kızlar dün bizim evlilik yıldönümümüzdü eşim sağolsun sürpriz yaptı çocukları kv ye bıraktık çok şık bir yere yemeğe gittik hiç diyeti düşünmeden yedim valla her zaman dışarıda yemek yemiyoruz ya bide bugün bildirim yaptım deyip içimi rahatlattımzaten diyet desem eşimin suratından gecilmeyecek uzun süre bitirmeyecekti o yüzden bugün menü yazmıyorum
Uzun zamandır gelmeyen arkadaşlar gelmiş hosgelmişhayal_hatun aramıza hoşgeldin bende kim bu acaba yazdıklarımızı beğeniyor diyordum biraz kendini tanıt bacım kimsin nerelerden yazıyorsun evlimisin çoluk çocuk varmı en önemlisi kilo ne durumda fazlalık ne kadar
sersum tam inanç ve motivasyon önemli sen istersen herşey yapacağına inanıyorum 5 sene önce 77 kiloymuşun şimdi neden olmasın
@ficans sakın bırakma canım kızın için çok önemli her zaman destek hep tam destek
@Seylanin Gunlugu tarif için teşekkürler
Bugün dünün telafisi var inşallah
Ben evliyim iki kızım var. 33 yaşındayım. Kilom sanırım 60 civarı. Son üç ayda 3-4 kilo aldığım için tartılara küsüm şu aralar. Benim maksimum kilom (ideal kilom demiyorum) 57.
57’yi aştığım an kıyafetlerimin bel ve basen bölgeleri dar gelmeye başlar ve ben o kıyafetler içinde rahat edemediğim için sosyal hayata karışmak istemem.
İdeal kilom ise bence 53 ama 55 olsam yeter diyorum. Aslında ilk çocuktan sonra evlilik kilom olan 53’e düşmüştüm ama ikinciden sonra 56’nın altına bir gram inemedim

benim sorunum aslında kilo verememek değil. Binge eating desorder denen bir yeme bozukluğu var bende. O yüzden kilom 57 ile 61 arasında sürekli inip çıkar. Normale dönünce birkaç ayda 57 kilo olurum, kriz döneminde birkaç ayda 61’e çıkarım. Hep böyle inişli çıkışlıdır hayatım. Zaten istikrar problemim var. Şöyle düz bir çizgide yaşayamadım şu hayatı... ne diyeyim benim de imtihanım bu galiba...