Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün detoksa başlayacaktır.malzemeleri aldım ama kızım hastalandı, bugün krese göndermedim. Ondan başlayamadımı :(

Bugün detoksa başlayacaktır.malzemeleri aldım ama kızım hastalandı, bugün krese göndermedim. Ondan başlayamadımı :KK43:
Canım çok geçmiş olsun, bu ara geçiş dönemi hastalık kol geziyor dikkat etsekte hava değişimi etkiliyor

Sabah

Screenshot_2018-03-19-12-55-44-582.webp

ara

papatya çayı
1 kağıt bardak Nescafe classic
1 hurma
yarım paket Eti form

süpersin canım . bayan şoförlere hayranım.
sagol kuzum insallah sende dledgim gbi arabani alirsin

Bizimde araba tek ama Allah tan kurum aynı işe gidip gelirken zor olmuyor, diğer günlerde de karışmaz hatta bi ara bana iş yıkıyordu, benzin al arabayı yıka, ya şunu alıp gelsen diye :)))
yok ben onlari yapmam o alsin elime hazir versin:) ama yapmak lazim tabiki her zaman eslerimis olmiyor

Maşallah canım
sagol kuzum

Bugün detoksa başlayacaktır.malzemeleri aldım ama kızım hastalandı, bugün krese göndermedim. Ondan başlayamadımı :KK43:
bnde istoyorim bir arinma olsun detoks olsun bu ara bedenim rahatlasin

selam kızlar..
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
limonlu z.yağlı doğranmış kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir
zeytin

yarın liste sırası Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu de ama sanırım gelmiyor bir süredir.:KK64:.gelmezse ben yaparım:KK54:
Cok tesekkur ederim canim benim burda spring break yani tatildi 10 gun ipadimi kullanamadim. Cuma gunu ise okyanus ortasindaydik internet calismiyordu yoksa telefondan bile olsa yapardim. bulundugumuz yerde internet olmayacagini bilmedigim icin haberde veremedim onceden. hakkini helal et.

Selam kizlar spring break bitti sonunda ofise gelebildim. mesajlari okuyamadim isler birikmis onlarla ugrasiyorum. gecen hafta hic vermemistim hafta sonu havanin kapali olmasina aldandim ve koruyucu cok kullanmadim muthis yanmisim gunes yanigi yuzunden kac gundur aci cekiyorum spor falanda yapamadim bu haftada verebilcegimi sanmiyorum bakalim hayirlisi.
Sabah beyaz peynir ekmek ve zeytin ezmesi yedim. oglen icin bir plani yok henuz.

Öğlen

Pınar yoğurt
Kurufasulye
3 YK domatesli bulgur pilavı
Acibiber lahana turşusu

Ara

1 kağıt bardak yeşil çay
1 kağıt bardak cay
2 kuru jayidi
1 hurma
1 kâgit bardak Nescafe classic

Bnde sabah
1 yumurta ile yulafli omlet peynir
Oglen yarim adana ve 3 kasik pilav ve ayran
Aksam da
2 kasik mercimek 2 kasik pilav ve az hindi haslama
Ikindi 1 dilim ekmek uzerinde 1 kasik badem ezmesi

Merhaba kızlar iki gündür gelemedim dün anneme geldim 2 çocuklu uçak yolculuğu zor oldu daha ilk günden +700 gr geldim bugün kendime dur dedim tabi bunda hava değişimi ve şişkinlik etkisi var ama itiraf ediyorum dün akşam çok yedim burada frenleme çok zor oluyor 2 günde fotoğraflar paylaşılmış maşallah hepinizin çok güzelsiniz okuyucuu okuyucuu Svltr Svltr A aaadddaaa anladım ki buranın en şişkosu benim size yetisecem elbet bir gün bende :63: kıskandım sizi
mesmeser mesmeser çok geçmiş olsun canım
@EceZ hoşgeldin hikayeni okudum
Mutluluklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın
sersum sersum canım sen nasılsın iyileşebildinmi bu senenin mikrobu süründürüyor benim hala bigazimda batma devam ediyor bitmek bilmiyor yaklaşık 20 gün oldu. Hepimiz biran önce şifa bulalım inşallah
yol şişkinliğidir o 700 canım...en şişko benim hiç karıştırma oraları:KK45::KK45:
sağol canım ama iyileşemedim ben de..geçen hafta sağtaraf batıyordu o geçti şimdi sol taraf batıyor..:cry:

Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyor ve üç aylarınızı kutluyorum. İnşallah tüm hayırlı dualarınız kabul olsun:KK200:
:dua::dua::dua::dua:

Günaydın kızlar, üç aylarımız mübarek olsun hakkıyla ihya etmek nasip olur inşallah, dün hiç gelemedim çünkü belim kötü 2 gündür eşim iğne yapıyor onunla ayaktayım, bugün de oruca niyetlendim elhamdülillah, güya sahura kalkacaktım gözmümü bi açtım imsağa 2 dk var 2 bardak su içtim artık nasip, akşam menüsü de henüz belli değil

Öğle akşam bir ettim
fırında sebzeli tavuktan 1 tane sarma yedim bir kase kadar da pirinç pilavı

Akşam
Yemedim bir ara oğlanlar kek tırtıkladım
2 kaşıkta sütlaç aldım
Allah kabul etsin canım..Aminn:dua::dua::dua:

bezelye yemeğinin kalorisi yüksek oluyor. ben de seviyorum ama.
alıp yapamadım.
çok da pahalıydı.

dün markette can erik gördüm. 140 tl .
küçücük bi şeye koymuşlar. buruşuk ve sarı. almayınca kimse. buruşmuşlar.
ama az kaldı can erik çıkar. benim çocuklar hastası . deli oluyorlar erik diye
inşallah bol boy yeriz bu yıl.
biliyorum canım kalorisi çok yüksek ama kızım sebze yemediğinden bari bunları yesin diyorum..kendime de ayrı yapmaya üşendim doğrusu:KK51::KK51:
kim bayılmaz ki kütür kütür eriğe:rapci::rapci:

canım benim .
kıyamam .
sarımsak da antibiyotik diyorlar.
kücük olanlardan yutsaydın . ilaç kadar etki etmese de
öyle durumlarda en azından .iyi gelmez miydi ki.
canım biliyorum soğan sarımsak antibiyotik yerine ama benim boğaza etkisi olmuyor..yedim yemem mii:cry:

benim işim eve 20 dk kadar sürer.
ama otobus ile geliyorum . 2 vasıta değiştirerek .

ehliyeti aldım ki kızı seneye buraya yani ilçeye getirmek . burada anaokulu var. çok beğeniyorum. ortanca oğlanı 2 yıl getirdim . ama otobuslerle zor oldu.hatta son yıl getirirken kıza hamileydim falan . çok koşturmacalı gittim geldim. işime de yakın değil çünkü. 15 dk kadar yürüme mesafesi var. git gel yarım saatim gidiyordu sabahtan. akşam da öyle. ve kar var yağmur var. otobuslere gidiyorduk ama otobuse giderken bile ıslanma durumu var. okul güzel. unesco ödüllü tek okul düzce de.
sevecen vs .
şimdi kız ile nasipse araba ile gelip gitmeyi hedefliyorum. tabi önce bana da araba almak lazım.
Ne çekmiştin kıss hatırlıyorum..:confused::confused:İnşallah gider gelirsin canım..Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin:dua::dua:

süpersin canım . bayan şoförlere hayranım.
20 yıllık şoförüm ben her bayan sürücüye hayran değilim maalesef..Eskiden pylaşmıştım hatırlarsın belki şöförlüğüm de maşallah çok iyidir ve iddaalıyımdır,çok uzun yol yaptım babamın hastalığında kocaeli ankara arası mekik dokudum ama o kadar çok hemcinsimiz dikkatsiz ve çok kötü araba kullanıp hepimizi tehlikeye atıyor ki..Erkek şoförlerde de üstüne bir de hava atmak ve bize kendilerince günümüzü göstermek gibi bir tavır var..Allah hepimizi kötü sürücülerden korusun..Ben her kadın araba kullanmalı olayına karşıyım..hatta herkes kullanmalıya da karşıyım..kendine ve reflekslerine dikkatine güvenen kullanmalı..

Bizimde araba tek ama Allah tan kurum aynı işe gidip gelirken zor olmuyor, diğer günlerde de karışmaz hatta bi ara bana iş yıkıyordu, benzin al arabayı yıka, ya şunu alıp gelsen diye :)))
Yapıcaksınız tabee kullanıyorsanız..:KK45::KK45:

geçmiş olsun kuzuya:cry:

sagol kuzum insallah sende dledgim gbi arabani alirsin

yok ben onlari yapmam o alsin elime hazir versin:) ama yapmak lazim tabiki her zaman eslerimis olmiyor
Aynen arabayı sahipleniyorsan angarya işleri de sahipleneceksin di mi yanii:confused:

Cok tesekkur ederim canim benim burda spring break yani tatildi 10 gun ipadimi kullanamadim. Cuma gunu ise okyanus ortasindaydik internet calismiyordu yoksa telefondan bile olsa yapardim. bulundugumuz yerde internet olmayacagini bilmedigim icin haberde veremedim onceden. hakkini helal et.
Helal olsun canım...ne olacak hallettik...hoşgeldin:KK36:

selam kızlar...

işe başladım maalesef...:cry::cry::KK47::KK47:
belim idare eder...
sabahları kahvaltımı geçiştirip yarım muz ve cevizle ana öğünümü öğlen yapmak istiyorum...ki karatayın 2 öğününe az da olsa uyabileyim diyorum..bakalım bugün başladık...

sabah
yarım muz
2 bulut ekmek(labne ve yumurtadan olan sayfamda tarifi var.)

öğlen 12:00
kuru fasulye
turşu yoğurt

akşam 18:30
tavuklu hünkar beğendi
yoğurt

kaçamak yok şimdiye kadar hadi hayırlısı:kahve::kahve:

canısı valla bölgesel hep
Aynen canım benim de öyle bel ve diz arası 7:KK6:ama yine de çok göze batmıyor
oy canım benim çok geçmiş olsun.

kıyamam . dikkat et kendine lütfen . meyve ihmal etme.
ben greyfurt yiyorum .her gün 1 adet
teşekkür ederim canım benim bu aralar ne meyve ne yemek yiyemedim iştahım yok ama regl olmadım ya bir türlü eksiyi göremiyorum
Bugün tartıyi kurcaladım bozulmuş mu diye :KK70::KK70: aylardır 67.5 da takıldı kaldı

sersum sersum canım sana cokkk katılıyorum kadın erkek fark etmiyor kabiliyeti olmayan araba kullanmayacak bende çok istiyorum ama anı durumlarda panik olduğum için bence tehlike unsuruyum :-) bir ara araba kullana yi öğrenirken taklayi kıl payı atlattık

Bugün yediklerim kahvaltı
Bir dilim ekmek penir ve çökelek
Öğlen
Kabak pişirmiştim iki kaşık ondan bir parça ekmek
Akşamda yoğurtlu makarna yaptım çocuklara üç kaşık yedim aralarda bişey yemedim

Back
X