Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canın çekmiş az az yemişsin. bana da olur öyle.

akşam ben salatalık. domates 2 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek yedim
Afiyet olsun
Akşamları aynı sofraya otur muyirmusunuz çocuklarla,
Sen ayrı menü tabak mı yapıyorsun kendine ?

Ben bazen detoks yapıyorum, gündüz sorun olmuyor ama akşam yemeğinde, eşim mutlaka aynı sofrada aynı yemeği yememiz istiyor, bu yüzden akşamları hafif başka birşey yemek istediğimde bile yiyemiyorum :(

evet canım 2 gün var, galiba havalardan birde sanki böyle ne bilim tiksinmişim gibi, dün oğlan kek istedi yaptım bazen 4 yumurta bile kırarım buna 3 kırdım yağsız kek yaptım, her zamanki kek ay bir yumurta koktu sana anlatamam nerdeyse kusacaktım, ben tiksindim gibi geliyor bana
Benim de ilk hamileliğinde mide bulantısı, lokma hiç olmadı. Senin de olmamış sanırım.

Merak ediyorum ikincide olacak mı, ve olur diye korkuyorum, hayat kalitesi çok düşüyor bulanti kokmayla

çok şüpheli durumlar bunlar . hayırlısı olsun . inşallah güzel haberler gelir . :KK200:
İnşallah canım benim :KK200: heves edip ona yormak istemiyorum ama ilk kez olunca böyle şeyler acaba da diyorum ne bilim, kaynanamın evini temizledik eşimle hasta yapamıyor, o zaman biraz iğrendim mi ne yaptım ondan da olabilir

bir de şunu farkettim.
midem küçüldü sanki diye düşündüğüm zaman daha az yiyorum.
kendimize midem küçüldü . çok yiyemiyorum artık desek mesela.:KK53::KK53:
Benim de midem küçüldü sanki
Bulantıları az yedim 3 gündür midem.kuculdu az yetinme doyuyorum. Büyümez inşaallah :dondurma:

Bende öyle canım.
Yediklerini dikkat ediyorum ama spor yok
Evdr kralı yapayım diyorum 1 hafta yapıyorum diğer hafta bir aksilik çıkıyor onu da düzenli yapamıyorumm

aynen öyle dediğin gibi cnm beni anlattın :)))) geçen haftalarda spor yaptım telefona indirip Allahım regl de nasıl belim ağrıyordu anlatamam hala tam geçmiş değil sanırım yanlış bir hareket yaptım.

Afiyet olsun

Ben bazen detoks yapıyorum, gündüz sorun olmuyor ama akşam yemeğinde, eşim mutlaka aynı sofrada aynı yemeği yememiz istiyor, bu yüzden akşamları hafif başka birşey yemek istediğimde bile yiyemiyorum :KK43:
benim menüm hiç bir zaman çocuklarla aynı olmadı sanıyorum . ya da eşimle.
çorba olduğu zamanlar hariç.
sebze yemeği yaptığımda zaten çocuklar yemez .
eşim taze fasülye , enginar, bamya çok sever. bi yediği sebzeler bunlar.
yani demek istediğim benim tabağım her zaman başkadır.
nohut kurufasülye barbunya olduğunda oturur yerim onlarla.
ama canım başka şeyler çeker genelde. salatalık domates varsa mesela yemek yemek istemem.
menemen ya da omlet çok severim.
akşamları bunları yerim bazen
aslında çocuklara illa yemek . ama bana canımın istediği. haha o kadar ayrıcalıklı olayım demi.

böyle işte.
çocuk sayısı çok olunca zaten önce onları oturtuyorum masaya.
kız sıkıntı çıkarır genelde. ağlar zırlar . sürekli kalkmak ister falan. yani zaten oturup doğru belli yemek yiyemem. o yüzden önce çocuklar yiyor . sonra ben . birlikte yemeye kalksak bile benim tabağım kalıyor .
bilmiyorum. sürekli bi şeyler çıkıyor . ya da kısıtlı zaman diye benim çıkardığım işler oluyor . oturup kalkmak durumunda kalıyorum her zaman .
su isterler. kız bardağı devirebilir . yemeğini dökebilir . masada karınca görürler . onla uğraşırlar. bu ara karınca bastı .
yani inan yemek yeme olayım strese giriyor. o yüzden arkadan yerim.

çok yazdım. kusura bakma. :ruh:

Afiyet olsun

Ben bazen detoks yapıyorum, gündüz sorun olmuyor ama akşam yemeğinde, eşim mutlaka aynı sofrada aynı yemeği yememiz istiyor, bu yüzden akşamları hafif başka birşey yemek istediğimde bile yiyemiyorum :KK43:
eşim dun akşam gelmedi.
burda yakın bi ilçede veteriner arkadaşı var . o yine sezaryen için çağırmış . bu ara çok fazla sezaryen yapmak zorunda kalıyor arkadaşı..
sonra akşam köy köy gezmiş arkadaşı ile. birlikte takılmışlar.
ben yattım gece 12 olmuştu saat. oğlanın proje ödevini yaptım. kendisi yapmış ama hiççç beğenmedim. :KK53:
geç saatte geldi sanıyorum eşim.
1 bidon yeşil zeytin vardı sabah mutfakta. köylüler vermiş sanıyorum. :KK200::KK200:

eşim normal günlerde de saat 8-9 gibi geldiği için biz yemiş oluyoruz. ona ayrı yemek koyuyorum akşam geldiğinde.
otur kalk olayım o yüzden bitmiyor galiba.
yemek sonrası çocuklara meyve. kek. kurabiye. vs . derken . ben de böyle koşturmayı seven biriyim sanıyorum. hiç duramıyorum

benim menüm hiç bir zaman çocuklarla aynı olmadı sanıyorum . ya da eşimle.
çorba olduğu zamanlar hariç.
sebze yemeği yaptığımda zaten çocuklar yemez .
eşim taze fasülye , enginar, bamya çok sever. bi yediği sebzeler bunlar.
yani demek istediğim benim tabağım her zaman başkadır.
nohut kurufasülye barbunya olduğunda oturur yerim onlarla.
ama canım başka şeyler çeker genelde. salatalık domates varsa mesela yemek yemek istemem.
menemen ya da omlet çok severim.
akşamları bunları yerim bazen
aslında çocuklara illa yemek . ama bana canımın istediği. haha o kadar ayrıcalıklı olayım demi.

böyle işte.
çocuk sayısı çok olunca zaten önce onları oturtuyorum masaya.
kız sıkıntı çıkarır genelde. ağlar zırlar . sürekli kalkmak ister falan. yani zaten oturup doğru belli yemek yiyemem. o yüzden önce çocuklar yiyor . sonra ben . birlikte yemeye kalksak bile benim tabağım kalıyor .
bilmiyorum. sürekli bi şeyler çıkıyor . ya da kısıtlı zaman diye benim çıkardığım işler oluyor . oturup kalkmak durumunda kalıyorum her zaman .
su isterler. kız bardağı devirebilir . yemeğini dökebilir . masada karınca görürler . onla uğraşırlar. bu ara karınca bastı .
yani inan yemek yeme olayım strese giriyor. o yüzden arkadan yerim.

çok yazdım. kusura bakma. :ruh:
Ay tahmin ediyorum
Ben bir çocukla bile masadan kaç kez kalkıyorum, sen kim.bilir nasıl mücadele veriyorsun 3 cocukla.

Allah kolaylık versin

İnşallah canım benim :KK200: heves edip ona yormak istemiyorum ama ilk kez olunca böyle şeyler acaba da diyorum ne bilim, kaynanamın evini temizledik eşimle hasta yapamıyor, o zaman biraz iğrendim mi ne yaptım ondan da olabilir
Kan tahlili yaptırsana

Kızlar iş yerinin yakınında pazar kuruluyor çarşamba pazarımız :) gittim ordan domates salatalık aldım mis gibi, oğlumada muz, çilek ha bide kendime çağla, malum ağır bişey yiyemiyorum domates salatalık doğrayıp yiyeceğim şimdi inşallah

Kızlar iş yerinin yakınında pazar kuruluyor çarşamba pazarımız :) gittim ordan domates salatalık aldım mis gibi, oğlumada muz, çilek ha bide kendime çağla, malum ağır bişey yiyemiyorum domates salatalık doğrayıp yiyeceğim şimdi inşallah
Ayy benim kız da çilek çilek diye tutturuyor, alıyorum hevesi geçsin diye 3 pazar dir o tatsız hormonlu çilekleri nasıl severek yiyor.

Sabah
Yarım yumurtalı salata yedim, kızından kalan yarım dilim ballı ekmek.
ara kahve 2 gün kuruşu
Oglen, 1 kase yogurt, 2 kasik yulaf
Akşam
Dünden kalan kuru dolma var, 2 3 tane yerim, yanında salata ve çorba yapacağım

Ayy benim kız da çilek çilek diye tutturuyor, alıyorum hevesi geçsin diye 3 pazar dir o tatsız hormonlu çilekleri nasıl severek yiyor.
Canım ben çilekli süt yapıyorum daha çok ona, yenemiyoruz dediğin gibi kolay kolay almıyorum, daha şöyle şekilsinz doğal gibi görünen hormonlu olsamada serada yetişenlerden arada alıyoruz, aslında yemeseler iyi

Çıkmıyor canım benim günüm geçmeden oğlumda da öyle olmuştu bekleyelim bakalım
Canim idrarda çıkmayabilir ama kanda belli olur.
Ama sen bekle yine de, pazartesi olmadı kan testi y aptirirsin.
Negatif görmek insanın canını sıkıyor, ından emin olunca yapmak daha iyi

Canim idrarda çıkmayabilir ama kanda belli olur.
Ama sen bekle yine de, pazartesi olmadı kan testi y aptirirsin.
Negatif görmek insanın canını sıkıyor, ından emin olunca yapmak daha iyi
aynen canım oğlumda kanda bile çıkmadı adet öncesi dr yapmıştı, adetimin 3. günü çıktı yani adet oldum sandım ama meğerse hamileymişim

Back
X