@nadalvanos canimcim hayirli ugurlu olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar nasilsiniz bakalim iyi grunuyorsunuz:)
Canim siyah olanindan başla, ben onla başladım onla devam ediyorum hala :)canım afiyet olsun
dengelemişsin maşallah
ben de yarın akşam kendimi kelle paça çorb. içmeye götürtçem eşime.
siz de anlattıktan sonra karar verdim. deneyeceğim
Ben de çok seviyorum, yulaf alması, yoğurtlu yulafbenim de bu ara cok yogun cnm ogrencilerin yarismalari basladi onlari hazirla sinavlar dersler falan derken cok yogun oldu
yogurt ve yulaf en sevdgim ogunlerden biridir bnm
Tüm gün boş günün var miBnm sabah kahvaltim 2 dilim ekmek arasi hindi fumeli kasarli tost seklindeydi
Arada
2 kayisi 10 tane fistik yedim sade kahveyle
Simdi eve geldim dersim azdi
Oglen ton balikli salata ve bir dilim ekmek
evet şifalı olduğunu biliyorum.Canim siyah olanindan başla, ben onla başladım onla devam ediyorum hala :)
Siyah ta ayağın, kafanın yanak eti bölgeleri oluyor.
Umarım alıyorsun, cok şifalı
ben de öğretmen olma hayalinde hiç olmadım.Tüm gün boş günün var mi
Ya bence kadının fitratina en uygun mes,ek öğretmenlik, tatili fazla, yarım gün çalışma imkanı. Eskiden öğretmen olma tutkum yoktu ama şimdi öğretmen olmadığım için çok pişmanım, gerçi öyle bir secenegim olmadı hiç tercih şurasında fekan yeterli puanın yoktu ama, cok ozeniyorum şimdi ogretmenlere
Komşum da evde yapıyor, duduklude 2 saat pişiriyor oda.evet şifalı olduğunu biliyorum.
eskiler bilir kayınpederim kanser tedavisi görmüştü.
o dönemde kemoterapi yüzünden çok kilo verdi. güçsüz düştü. o zaman paça çorbası içirdiler. ama manda paçası . 2 saat kadar kısık ateşte pişirdiğini söylemişti akrabamız .
kendisi şifa bulmuş bu çorba ile . kp re de getirmişti.
Beni de cezbeden öğretme isteği değil tatillerben de öğretmen olma hayalinde hiç olmadım.
ama şimdi onlara çoook özeniyorum.
yazın tatil var . 15 tatil var .
yani branş öğretmenlerinin bir de boş günleri olabiliyor.
kardeşimin salı günleri boş mesela.
ne kadarrrr güzel.
şimdi başımı taşlara vuruyorum tabi. öğretmen olmak istemediğim için
kayınpederim mide kanseri olmuştu. midesini aldılar . ince bağırsaktan yapay bi mide yapıldı.Komşum da evde yapıyor, duduklude 2 saat pişiriyor oda.
Kayinpederin şimdi nasıl, anlatmıştır inşallah.
Sagol cnimcim bnde iyiyimaleykümselam canım iyiyiz şükür sen nasılsın
evet vae canim valla ne yalan soylim.bnde cok severek yapiyorum cnku kadin bencde cok calismamali heryere yetismek bizleri cok yoruyorTüm gün boş günün var mi
Ya bence kadının fitratina en uygun mes,ek öğretmenlik, tatili fazla, yarım gün çalışma imkanı. Eskiden öğretmen olma tutkum yoktu ama şimdi öğretmen olmadığım için çok pişmanım, gerçi öyle bir secenegim olmadı hiç tercih şurasında fekan yeterli puanın yoktu ama, cok ozeniyorum şimdi ogretmenlere
Önceleri ben de senin gibi düşünüyordum. Hala öğretmenliğin avantajlı yönleri olduğunu düşünmekle birlikte dezavantajlı bir yönü var ki o da bana mesleğimi sevdiriyor:) öğretmenler saat olarak az çalışsa da bilfiil çalıştıkları için izin konusu çok sıkıntı oluyor. Mesela hasta doktora gidecek boş saatinde gitmek zorunda. Ya da çocuğunun karne töreni/gösterisi var, ders saati diye izin alamıyor vs vs. Yani tatili çok ama işgünü izin alması da çok lüks bir durum bana göre.Tüm gün boş günün var mi
süper.
cok güzel beslenmişsin. ara öğün ve öğlen yemeği yapmadın mı. geç mi kalkıyorsun leylak.
survivor resmen buuu...iyi eğlenceler...cumartesi gunu bunun gibi bisey yapcam kizlar acaip heyecanliyim![]()
Allah tamamına erdirsin.. Bebişleri de Allah analı babalı büyütsün canım..gözünüz aydın...Merhaba arkadaşlar ailemin yanında günler yoğun geçiyor geçen hafta kız istedik bu hafta da cuma günü nişan yapacağız bir sürü nişan hazırlıkları alışveriş falan derken zaman hızlı geçiyor eşim bu gece yolda sabaha o da gelecek pazar aksami evde oluruz pazartesiden itibaren aktif olarak aranızda olurum inşallah kardeşim urfadan geldi ona rağmen kilomu korumaya çalışıyorum hergün yeni bir tarif deniyor hepsi çok kalorili ve çok lezzetli bana nefis mücadelesi verdiriyor hergece yatmadan önce sizi okuyorum kendinize iyi bakın svltr güzel haberlerini bekliyorum haaa bu arada kuzenim dün doğum yaptı hemde ikiz teyziş oldum eve dönerken oraya da gideceğim henüz kuvezdeler umarım ben gidene kadar çıkarlar
Evet radyoloji çok cazipti, hatta hamileyken 9 ay izin oluyordu öyle değil mi ?survivor resmen buuu...iyi eğlenceler...
Allah tamamına erdirsin.. Bebişleri de Allah analı babalı büyütsün canım..gözünüz aydın...
Safransari benim mesleğim de eskiden cazipti..radyasyon ortamı ama 5 saat diye seçmiştik biz de ama tüm haklarımız gitti maalesef..öğretmenlik en iyisi..benim arkadaşımın kocası öğretmendi biz işe giderken o kar tatilinde evde otururdu biz gıcık olurduk
Çocuklara olsun ama onlar memur onlara niye oluyoor haksızlık buu
![]()