Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Saat : 8.30
400ml su

saat : 9.20
2 çeri domates
yarım salatalık
3 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 etimek üzeri karper peynir
2 çay

400ml su

saat: 12.45
ayran çorbası
taze fasulye bol acılı
fırın makarnadan yarım dilim

saat : 13.30
1 çay

canım afiyet olsun
dengelemişsin maşallah

ben de yarın akşam kendimi kelle paça çorb. içmeye götürtçem eşime.
siz de anlattıktan sonra karar verdim. deneyeceğim
Canim siyah olanindan başla, ben onla başladım onla devam ediyorum hala :)
Siyah ta ayağın, kafanın yanak eti bölgeleri oluyor.
Umarım alıyorsun, cok şifalı

benim de bu ara cok yogun cnm ogrencilerin yarismalari basladi onlari hazirla sinavlar dersler falan derken cok yogun oldu

yogurt ve yulaf en sevdgim ogunlerden biridir bnm
Ben de çok seviyorum, yulaf alması, yoğurtlu yulaf

Hiç bilmezdim yulaf, diyetle birlikte tanıştım sevdim.

Bnm sabah kahvaltim 2 dilim ekmek arasi hindi fumeli kasarli tost seklindeydi
Arada
2 kayisi 10 tane fistik yedim sade kahveyle
Simdi eve geldim dersim azdi
Oglen ton balikli salata ve bir dilim ekmek
Tüm gün boş günün var mi

Ya bence kadının fitratina en uygun mes,ek öğretmenlik, tatili fazla, yarım gün çalışma imkanı. Eskiden öğretmen olma tutkum yoktu ama şimdi öğretmen olmadığım için çok pişmanım, gerçi öyle bir secenegim olmadı hiç tercih şurasında fekan yeterli puanın yoktu ama, cok ozeniyorum şimdi ogretmenlere

Canim siyah olanindan başla, ben onla başladım onla devam ediyorum hala :)
Siyah ta ayağın, kafanın yanak eti bölgeleri oluyor.
Umarım alıyorsun, cok şifalı
evet şifalı olduğunu biliyorum.
eskiler bilir kayınpederim kanser tedavisi görmüştü.
o dönemde kemoterapi yüzünden çok kilo verdi. güçsüz düştü. o zaman paça çorbası içirdiler. ama manda paçası . 2 saat kadar kısık ateşte pişirdiğini söylemişti akrabamız .
kendisi şifa bulmuş bu çorba ile . kp re de getirmişti.

Tüm gün boş günün var mi

Ya bence kadının fitratina en uygun mes,ek öğretmenlik, tatili fazla, yarım gün çalışma imkanı. Eskiden öğretmen olma tutkum yoktu ama şimdi öğretmen olmadığım için çok pişmanım, gerçi öyle bir secenegim olmadı hiç tercih şurasında fekan yeterli puanın yoktu ama, cok ozeniyorum şimdi ogretmenlere
ben de öğretmen olma hayalinde hiç olmadım.
ama şimdi onlara çoook özeniyorum.
yazın tatil var . 15 tatil var .
yani branş öğretmenlerinin bir de boş günleri olabiliyor.
kardeşimin salı günleri boş mesela.
ne kadarrrr güzel.
şimdi başımı taşlara vuruyorum tabi. öğretmen olmak istemediğim için

evet şifalı olduğunu biliyorum.
eskiler bilir kayınpederim kanser tedavisi görmüştü.
o dönemde kemoterapi yüzünden çok kilo verdi. güçsüz düştü. o zaman paça çorbası içirdiler. ama manda paçası . 2 saat kadar kısık ateşte pişirdiğini söylemişti akrabamız .
kendisi şifa bulmuş bu çorba ile . kp re de getirmişti.
Komşum da evde yapıyor, duduklude 2 saat pişiriyor oda.
Kayinpederin şimdi nasıl, anlatmıştır inşallah.

ben de öğretmen olma hayalinde hiç olmadım.
ama şimdi onlara çoook özeniyorum.
yazın tatil var . 15 tatil var .
yani branş öğretmenlerinin bir de boş günleri olabiliyor.
kardeşimin salı günleri boş mesela.
ne kadarrrr güzel.
şimdi başımı taşlara vuruyorum tabi. öğretmen olmak istemediğim için
Beni de cezbeden öğretme isteği değil tatiller :KK53:
Çocuk olduktan sonra özellikle, bunlara daha çok önem veriyorsun.

Sen ne yapıyorsun oglanlari yazın 3 ay ?

Komşum da evde yapıyor, duduklude 2 saat pişiriyor oda.
Kayinpederin şimdi nasıl, anlatmıştır inşallah.
kayınpederim mide kanseri olmuştu. midesini aldılar . ince bağırsaktan yapay bi mide yapıldı.
6 ay kemot. gördü.
şu an 55 kilo . kilo alamıyor. çünkü her yemek sonrası wc . olayı var. mide olmadığı için direk gidiyor. yani normal insan gibi işlemiyor artık midesi.
şükür
4 yıl oldu . endoskopi oluyor her yıl. şimdi bi şey yok elhamdülillah

aleykümselam canım iyiyiz şükür sen nasılsın
Sagol cnimcim bnde iyiyim
Tüm gün boş günün var mi

evet vae canim valla ne yalan soylim.bnde cok severek yapiyorum cnku kadin bencde cok calismamali heryere yetismek bizleri cok yoruyor

Tüm gün boş günün var mi

Önceleri ben de senin gibi düşünüyordum. Hala öğretmenliğin avantajlı yönleri olduğunu düşünmekle birlikte dezavantajlı bir yönü var ki o da bana mesleğimi sevdiriyor:) öğretmenler saat olarak az çalışsa da bilfiil çalıştıkları için izin konusu çok sıkıntı oluyor. Mesela hasta doktora gidecek boş saatinde gitmek zorunda. Ya da çocuğunun karne töreni/gösterisi var, ders saati diye izin alamıyor vs vs. Yani tatili çok ama işgünü izin alması da çok lüks bir durum bana göre.

süper.

cok güzel beslenmişsin. ara öğün ve öğlen yemeği yapmadın mı. geç mi kalkıyorsun leylak.

Acıkmadığım için ara öğün yapmadım canım.aslında erken kalkıyorum ama kahvaltıyı geç yapıyorum.kalkar kalkmaz birşey yiyemem ben:)illa 2-3 saat geçecek ki yiyebileyim:KK66:

Bugün yediklerimi de yazayım:
Sabah 2 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
Öğlen yağsız tost
Akşam tavuk suyuna çorba,biraz da bulgur pilavı

Bugün ekmek fazla oldu ama baya da yürüyüş yaptım..

Selam kizlar,
Kahvaltim 1 dilim zeytin ezmeli ekmek
simdi bitki cayi iciyorum
Oglen acik bufeden yicem cogunlukla salata yiyorum
Aksam yogurtlu makarna

cumartesi gunu bunun gibi bisey yapcam kizlar acaip heyecanliyim :KK9::rolleyes::cool::KK49:
survivor resmen buuu...iyi eğlenceler...:halay::halay:

Merhaba arkadaşlar ailemin yanında günler yoğun geçiyor geçen hafta kız istedik bu hafta da cuma günü nişan yapacağız bir sürü nişan hazırlıkları alışveriş falan derken zaman hızlı geçiyor eşim bu gece yolda sabaha o da gelecek pazar aksami evde oluruz pazartesiden itibaren aktif olarak aranızda olurum inşallah kardeşim urfadan geldi ona rağmen kilomu korumaya çalışıyorum hergün yeni bir tarif deniyor hepsi çok kalorili ve çok lezzetli bana nefis mücadelesi verdiriyor hergece yatmadan önce sizi okuyorum kendinize iyi bakın svltr güzel haberlerini bekliyorum haaa bu arada kuzenim dün doğum yaptı hemde ikiz teyziş oldum eve dönerken oraya da gideceğim henüz kuvezdeler umarım ben gidene kadar çıkarlar
Allah tamamına erdirsin.. Bebişleri de Allah analı babalı büyütsün canım..gözünüz aydın...:KK68::KK68:

Safransari Safransari benim mesleğim de eskiden cazipti..radyasyon ortamı ama 5 saat diye seçmiştik biz de ama tüm haklarımız gitti maalesef..öğretmenlik en iyisi..benim arkadaşımın kocası öğretmendi biz işe giderken o kar tatilinde evde otururdu biz gıcık olurduk:KK62::KK62::KK62:Çocuklara olsun ama onlar memur onlara niye oluyoor haksızlık buu:KK59::KK59::KK59:

selam kızlar..fiziğimi oldum duşumu aldım geldim..Ayy fizik iyi de çok pis her şey:mad: ..ben yanımda solusyon götürüp siliyorum aletleri ..çarşaf havlu zaten götürüyorum..ıyğğğ bi hastalık bulaşmadan bitirsem şükredicem ..:dua:

sabah
:kk77::kk77::kk77:
1 elma

öğlen
ciğer şiş
yarım lavaş
yeşillik

gelince 4 gibi tatlandırıcılı muhallebi ve maden suyu

survivor resmen buuu...iyi eğlenceler...:halay::halay:

Allah tamamına erdirsin.. Bebişleri de Allah analı babalı büyütsün canım..gözünüz aydın...:KK68::KK68:

Safransari Safransari benim mesleğim de eskiden cazipti..radyasyon ortamı ama 5 saat diye seçmiştik biz de ama tüm haklarımız gitti maalesef..öğretmenlik en iyisi..benim arkadaşımın kocası öğretmendi biz işe giderken o kar tatilinde evde otururdu biz gıcık olurduk:KK62::KK62::KK62:Çocuklara olsun ama onlar memur onlara niye oluyoor haksızlık buu:KK59::KK59::KK59:
Evet radyoloji çok cazipti, hatta hamileyken 9 ay izin oluyordu öyle değil mi ?

Ogretmenlikte okullar tüm güne çevriliyor, yazın öğretmenlerin alan konusunda ek seminerler olması gündem geliyor , bazi okullar simdiden ogretmenin dersi olmasa da ovretmenin okulda kalmasi zorunlulugu getiriyor vs, önceki tatiller zamanla kalmayacak gibi gorunuyor. Ama simdilik cogu meslege gore tatil konusunda cok avantajli.

Back
X