- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım gözünüz aydın rabbim ayırmasın demek sıra size geldi neden sizin bakanlıkta herşey Antalya'da oluyor ya müdürlüğün hayırlı olsun yorucu olacaktır kolay gelsin ben haftasonu hiç dikkat etmedim bu sabah yarım kilo fazla geldim hemen toparlamazsam o bana yapışırGünaydın kızlaaaaarrrr
Çok şükür kavuştuk babamızaenerjim iyi, ama bu hafta şubenin yarısı Antalyaya toplantıya gitti, bu hafta müdürlüğe bakıyorum
o biraz yoracak beni
Toplantı olur diye evden bişey getirmemiştim ama iptal olmuş
Onun için ekmek arası peynir, domates, salatalık sandviç aldım onu yiyorum 1 kupa çayla
Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallaaahh![]()
Afiyet şeker olsun canımgünaydın canım .
kolay gelsin
ekmek arası yemişsin .
afiyet olsun
benim kahvaltım. 1 bardak çay , 2 yumurtalı taze soğanlı omlet.
şimdi işe geldim ve çay içiyorum.
dün gayet kaçamaklı bi gündü
sabah yağlı ekmek yedim. çok severim.
tatlı yedim. reçel , zeytin peynir , bisküvi ,
ne gördüysem mutlaka tadına baktım.
tam teşkilatlı bi kahvaltı masası kuramadım. çünkü eşim sabahtan gitti. telefon geldi. acil doğum.
neyse o geldiğinde saat 12 olmuştu.
piknik için hazırlandık.
piknikte gazoz içtim. çekirdek çitledim. biber yaptık mangalda . sucuk. sucuk tadına baktım. boğazımdan geçmedi. zorladım . ııhhh . olmadı.
biber yedim.
eve gelirken ekler aldım.
1 tane yedim .
bisküvi, kurabiye , elma yedim.
akşamı böyle kapattım.
Ah canım sorma geçen hafta ilçe müdürleri antalya daydı sanırım, bu hafta bizim genel müdürlük ve şubeler, 2 hafta sonra eşimin şubesi :))) bitmez bizim bakanlıkta bu işler bir ilkbahar birde kış girişi Antalyada toplantılar peş peşe maşallah, ben oğlandan önce çok sık giderdim yılda en az 2 kez hamile olduktan sonra bıraktım 4 yıldır hiçbir yere gitmiyorum bazen eşimin peşine takılyoruz güzel zamanda ve iyi bir otele giderseGünaydın canım gözünüz aydın rabbim ayırmasın demek sıra size geldi neden sizin bakanlıkta herşey Antalya'da oluyor ya müdürlüğün hayırlı olsun yorucu olacaktır kolay gelsin ben haftasonu hiç dikkat etmedim bu sabah yarım kilo fazla geldim hemen toparlamazsam o bana yapışır
cok svndm cnmyaGünaydın kızlaaaaarrrr
Çok şükür kavuştuk babamızaenerjim iyi, ama bu hafta şubenin yarısı Antalyaya toplantıya gitti, bu hafta müdürlüğe bakıyorum
o biraz yoracak beni
Onun için ekmek arası peynir, domates, salatalık sandviç aldım onu yiyorum 1 kupa çayla
bnde haftasonu kek yedim ve tahin pekmez yedim bnde elimden geldgince yurudum tlfi etmeye calistim insallah olmustur:)Afiyet şeker olsun canımarada kaçamak lazım, bizde dün arkadaşta kahvaltıdaydık bende kaçamak yaptım herşeyden yedim ama az ekmekle, sonra telafi ettim ama bir sürü yürüdüm ve akşam az yedim
Olmuştur canımcım merak etme arada nefsi köreltmek lazım yoksa acısı kötü çıkıyor birden saldırıyorum benbnde haftasonu kek yedim ve tahin pekmez yedim bnde elimden geldgince yurudum tlfi etmeye calistim insallah olmustur:)
Bizim bi önceki yıl harika bir otelteydi eşimin toplantı ve temmuz ayıydı bizde takıldık tabi peşine ama gideceğimz gece darbe olduBenm gorumcem ve esi de ankarada bakanlikta calisiyor gecen yil onlarin semineri bodrumdaydi mayis ayinda harikaydi onlarla gitmistim:)
sana da hayirli sabhlar canm sen nasilsin
Canım o bahar yorgunluğu olsa gerek aman dikkat et tam hastalık havası variyi şükür diyelim ya resmen üzerime haftasonu ağırlık çöktü
Bizde geçen hafta değil 11-16 Mart arasındaydı bi ben gidemedim ya sizin şu toplantılara fesatlık yapıyorumAh canım sorma geçen hafta ilçe müdürleri antalya daydı sanırım, bu hafta bizim genel müdürlük ve şubeler, 2 hafta sonra eşimin şubesi :))) bitmez bizim bakanlıkta bu işler bir ilkbahar birde kış girişi Antalyada toplantılar peş peşe maşallah, ben oğlandan önce çok sık giderdim yılda en az 2 kez hamile olduktan sonra bıraktım 4 yıldır hiçbir yere gitmiyorum bazen eşimin peşine takılyoruz güzel zamanda ve iyi bir otele giderse
canım hoş geldin.Selam kizlar ben bir sureligine olmuycam haber vermek istedim. biraz ara vermek istiyorum. zaten cok duzenli giremiyorum. herkese sevgiler.
sağol canım..Ben de ameliyatlık olmamak için aldım raporumuGözünaydın canım bende almıştım öyle bir rapor belimden ameliyat olduğumda![]()
Hadi gözünüz aydın....Günaydın kızlaaaaarrrr
o biraz yoracak beni
Canım ölecek değilim ya.Ama iş arkadaşları laf ediyor benimde belim ağrıyor ben de kötüyümsersum canım ağır makinaları kullanmayacaksın . çok gerekli bi şeydi. zaten sağlığın elvermiyorsa bunları zorla kullandırmaları suç değil mi .
rahatsın 1 yıl . inşallah iyi olursun bu süre içerisinde. ağrıların vs lerin geçer gider .
Kendine iyi bak canım..Selam kizlar ben bir sureligine olmuycam haber vermek istedim. biraz ara vermek istiyorum. zaten cok duzenli giremiyorum. herkese sevgiler.