Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum sersum canım ağır makinaları kullanmayacaksın . çok gerekli bi şeydi. zaten sağlığın elvermiyorsa bunları zorla kullandırmaları suç değil mi .
rahatsın 1 yıl . inşallah iyi olursun bu süre içerisinde. ağrıların vs lerin geçer gider .

Günaydın kızlaaaaarrrr :KK3:

Çok şükür kavuştuk babamıza :dua: enerjim iyi, ama bu hafta şubenin yarısı Antalyaya toplantıya gitti, bu hafta müdürlüğe bakıyorum :KK43: o biraz yoracak beni

Toplantı olur diye evden bişey getirmemiştim ama iptal olmuş :halay:
Onun için ekmek arası peynir, domates, salatalık sandviç aldım onu yiyorum 1 kupa çayla

Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallaaahh:KK36:
Günaydın canım gözünüz aydın rabbim ayırmasın demek sıra size geldi neden sizin bakanlıkta herşey Antalya'da oluyor ya müdürlüğün hayırlı olsun yorucu olacaktır kolay gelsin ben haftasonu hiç dikkat etmedim bu sabah yarım kilo fazla geldim hemen toparlamazsam o bana yapışır

günaydın canım .
kolay gelsin
ekmek arası yemişsin .
afiyet olsun
benim kahvaltım. 1 bardak çay , 2 yumurtalı taze soğanlı omlet.

şimdi işe geldim ve çay içiyorum.

dün gayet kaçamaklı bi gündü
sabah yağlı ekmek yedim. çok severim.
tatlı yedim. reçel , zeytin peynir , bisküvi ,
ne gördüysem mutlaka tadına baktım.
tam teşkilatlı bi kahvaltı masası kuramadım. çünkü eşim sabahtan gitti. telefon geldi. acil doğum.
neyse o geldiğinde saat 12 olmuştu.
piknik için hazırlandık.
piknikte gazoz içtim. çekirdek çitledim. biber yaptık mangalda . sucuk. sucuk tadına baktım. boğazımdan geçmedi. zorladım . ııhhh . olmadı.
biber yedim.

eve gelirken ekler aldım.
1 tane yedim .
bisküvi, kurabiye , elma yedim.
akşamı böyle kapattım.
Afiyet şeker olsun canım ;) arada kaçamak lazım, bizde dün arkadaşta kahvaltıdaydık bende kaçamak yaptım herşeyden yedim ama az ekmekle, sonra telafi ettim ama bir sürü yürüdüm ve akşam az yedim

Günaydın canım gözünüz aydın rabbim ayırmasın demek sıra size geldi neden sizin bakanlıkta herşey Antalya'da oluyor ya müdürlüğün hayırlı olsun yorucu olacaktır kolay gelsin ben haftasonu hiç dikkat etmedim bu sabah yarım kilo fazla geldim hemen toparlamazsam o bana yapışır
Ah canım sorma geçen hafta ilçe müdürleri antalya daydı sanırım, bu hafta bizim genel müdürlük ve şubeler, 2 hafta sonra eşimin şubesi :))) bitmez bizim bakanlıkta bu işler bir ilkbahar birde kış girişi Antalyada toplantılar peş peşe maşallah, ben oğlandan önce çok sık giderdim yılda en az 2 kez hamile olduktan sonra bıraktım 4 yıldır hiçbir yere gitmiyorum bazen eşimin peşine takılyoruz güzel zamanda ve iyi bir otele giderse

Çok şükür kavuştuk babamıza :dua: enerjim iyi, ama bu hafta şubenin yarısı Antalyaya toplantıya gitti, bu hafta müdürlüğe bakıyorum :KK43: o biraz yoracak beni

Onun için ekmek arası peynir, domates, salatalık sandviç aldım onu yiyorum 1 kupa çayla

cok svndm cnmya

Afiyet şeker olsun canım :KK66: arada kaçamak lazım, bizde dün arkadaşta kahvaltıdaydık bende kaçamak yaptım herşeyden yedim ama az ekmekle, sonra telafi ettim ama bir sürü yürüdüm ve akşam az yedim
bnde haftasonu kek yedim ve tahin pekmez yedim bnde elimden geldgince yurudum tlfi etmeye calistim insallah olmustur:)

Artik surekli tartilmiyorum sabah kahvaltmi yazayim
2 dilim hindi fume az peynir ve domates maydonoz

Benm gorumcem ve esi de ankarada bakanlikta calisiyor gecen yil onlarin semineri bodrumdaydi mayis ayinda harikaydi onlarla gitmistim:)

Benm gorumcem ve esi de ankarada bakanlikta calisiyor gecen yil onlarin semineri bodrumdaydi mayis ayinda harikaydi onlarla gitmistim:)
Bizim bi önceki yıl harika bir otelteydi eşimin toplantı ve temmuz ayıydı bizde takıldık tabi peşine ama gideceğimz gece darbe oldu :( o zaman izinler durdurulmamıştı daha gidin dediler gittik, sonra geri çağırdılar, yarıda kestik geldik ilk defa böyle bir zamanda ve oteldeydi ama malesef faydalanamadık

Yeşil çay içiyorum kızlar iyi geldi valla ;)

Eklentiler

• IMG_7987.webp
    IMG_7987.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kızlar
Üç gün geç akşam görevim vardı huzur evinde
Çok yoruldum
Eve geldim uyudum
Zombi ‍♀️ gibiyim bir kaç gün izinliyim
Sonra yine devam

Diyet kan iyi gitti kah nefsime yenik düştüm ama çok hareket ettiğim için telafi ettiğimi düşünüyorum

Bu sabah kahvaltım
Yarım lavaş dürüm ( hindi ve kaşar ile yaptım )
Keçi peyniri
Salatalık
Kereviz sapı ve kahve

Eklentiler

• 6D5095A0-AFCB-4C1B-B510-EFB527477107.webp
    6D5095A0-AFCB-4C1B-B510-EFB527477107.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 30
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar kızlar;

haftasonu laleli bol güneşli birgündü ailemle vakit eçirdim ama sanki hava çarptı üzerimde aşırı ağırlık var hayır olsun çalışmak istemiyorum o denli :( haftasonuda fazla kaçırmadığımı düşünüyorum 4 de sonlandırdım yemeği dün

Ah canım sorma geçen hafta ilçe müdürleri antalya daydı sanırım, bu hafta bizim genel müdürlük ve şubeler, 2 hafta sonra eşimin şubesi :))) bitmez bizim bakanlıkta bu işler bir ilkbahar birde kış girişi Antalyada toplantılar peş peşe maşallah, ben oğlandan önce çok sık giderdim yılda en az 2 kez hamile olduktan sonra bıraktım 4 yıldır hiçbir yere gitmiyorum bazen eşimin peşine takılyoruz güzel zamanda ve iyi bir otele giderse
Bizde geçen hafta değil 11-16 Mart arasındaydı bi ben gidemedim ya sizin şu toplantılara fesatlık yapıyorum ;)

Selam kizlar ben bir sureligine olmuycam haber vermek istedim. biraz ara vermek istiyorum. zaten cok duzenli giremiyorum. herkese sevgiler.
canım hoş geldin.
gelemiyorsun biliyorum ama iyi oluyordu uğruyordun.
iyisin inşallah . sorun yoktur inşallah .
zaten mayısta Türkiye ye geliyorsunuz değil mi.

Gözünaydın canım bende almıştım öyle bir rapor belimden ameliyat olduğumda :KK66:
sağol canım..Ben de ameliyatlık olmamak için aldım raporumu:KK54:

Hadi gözünüz aydın....

sersum sersum canım ağır makinaları kullanmayacaksın . çok gerekli bi şeydi. zaten sağlığın elvermiyorsa bunları zorla kullandırmaları suç değil mi .
rahatsın 1 yıl . inşallah iyi olursun bu süre içerisinde. ağrıların vs lerin geçer gider .
Canım ölecek değilim ya.Ama iş arkadaşları laf ediyor benimde belim ağrıyor ben de kötüyüm:sinirli:..Diyenler de benden 15-20 yaş küçük insanlar..çok terbiyesiz insanlar var maalesef..Çeken bilir herkesin aynı değil ki..Resmi olsun istedim kimsenin ağzına laf düşmesin..Şükür oldu..:dua::dua::dua:

Selam kizlar ben bir sureligine olmuycam haber vermek istedim. biraz ara vermek istiyorum. zaten cok duzenli giremiyorum. herkese sevgiler.
Kendine iyi bak canım..:KK68:

selam kızlar...
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
yarım simit
domates salatalık biber

öğlen
nohut
bulgur pilavı
salata