Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim kardeş kıskançlığı normal bir tutum, anne burada çok önemli denge kurmada.

Nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyorum ama ardes kıskançlığı her evde olan birşey.

Küçüğü takdir ederken başbaşa olmaya dikkat et bir süre, büyüğün yanında takdir etme.

1. Sınıf zor bir sınıf, 2 kat ilgi gerekiyor odevler vs, sen de daha fazla onla vakit geçirdiğim için yapıyor sanırım.
safrancım . bir de ben de ortanca çocuktum.

büyük için . o senin ablan . onu dinle derdi büyükler.

küçük için . o senin kardeşin . onu üzme derdiler.
yani arada kalan çocuktum.
o yüzden ben büyürken hep çok çocuğum olursa dikkat edeceğim şeyin adalet olması konusunda çok şartladım kendimi.
hep dikkat ettim . adaletli davranmaya. öyle işte

30724243_10156353560318057_8214344326358847209_n.jpg

çikolatalarımız .

az yedim . yani 4 küçük kare falandır . toplamda.

safrancım . bir de ben de ortanca çocuktum.

büyük için . o senin ablan . onu dinle derdi büyükler.

küçük için . o senin kardeşin . onu üzme derdiler.
yani arada kalan çocuktum.
o yüzden ben büyürken hep çok çocuğum olursa dikkat edeceğim şeyin adalet olması konusunda çok şartladım kendimi.
hep dikkat ettim . adaletli davranmaya. öyle işte
Benim de kardeşiyle 7 yaş var aramda, hiç kıskançlığın olmadı, bu buraz yapıyla ilgili sanırım

Bir ara bu kardeşler arası olması gereken yasa çok taktım kafayı, uzmanların yazılarını okudum, forumda felan bunla ilgili konuları okudum. Sonra baktım ki, herkeste farklı durumlar, anne baba ortam çocuğun kişiliği herşeyi etkiliyor kıskançlık,

Yaşayıp gorebilecegiz ancak.

Benim de kardeşiyle 7 yaş var aramda, hiç kıskançlığın olmadı, bu buraz yapıyla ilgili sanırım

Bir ara bu kardeşler arası olması gereken yasa çok taktım kafayı, uzmanların yazılarını okudum, forumda felan bunla ilgili konuları okudum. Sonra baktım ki, herkeste farklı durumlar, anne baba ortam çocuğun kişiliği herşeyi etkiliyor kıskançlık,

Yaşayıp gorebilecegiz ancak.
evet anne ve baba tutumu çok önemli.
uzmanlar kaç yaş diyor bilmiyorum ama . uzmanların dediği yaş aralığında bile yine anne babanın tutumu önemli olan.

canım . güzel . maşallah . hepimiz güzel besleniyoruz aslında. sağlıklı gidiyoruz en azından . maşallah
evet cnim aalina bakarsan saglikli beslenmeyi ogrenmemiz onemli olan
Canim cocuklar konusuna gekince sakin ola ki birini daha cok sevsen basarisini takdir etsen bile surekli dile getirme ikincisi de abisini de isin icine dahil et soyle ki kucuge odev yaotirirken buguyu cagir hadi bakalim agabeyin ve ben sana ogretecegiz de abi abi oldgunu sorumluluk verildgini farketsin kucukle ilgilenirken aslinda sen ve abisi birlikte ilgilenin demek istiyorum boylece buyuk de kendini dislanmis hissetmez

evet cnim aalina bakarsan saglikli beslenmeyi ogrenmemiz onemli olan
Canim cocuklar konusuna gekince sakin ola ki birini daha cok sevsen basarisini takdir etsen bile surekli dile getirme ikincisi de abisini de isin icine dahil et soyle ki kucuge odev yaotirirken buguyu cagir hadi bakalim agabeyin ve ben sana ogretecegiz de abi abi oldgunu sorumluluk verildgini farketsin kucukle ilgilenirken aslinda sen ve abisi birlikte ilgilenin demek istiyorum boylece buyuk de kendini dislanmis hissetmez
sağ ol bebişim . ama küçük ile hiç ders çalışmıyoruz. ödevlerini de ona bakan komşumda yapıyor . gidiyor okula.
arada kontrol ederim bi çantasını o kadar .
büyük ile ilgilenmem şart biraz . onu biraz şımartayım , pöhpöhleyim bari.
öpmemi ister o daha çok . sarılayım ister. bari öyle bi yol izleyeyim.
sabahları beni öperek uyandırır mısın diyor arada çünkü. :ıslık::ıslık::ıslık:

sürekli sevgi yumağı olmak lazım eve varınca. hepsine ayrı ayrı. oğlanlara sarılsam kız tepeme çıkıyor . o hepsinden beter . abileri yanıma gelince ya da kucağıma yatınca , kucağıma oturunca vs . kaldırır abileri. kendi oturur. o_Oo_Oo_Oo_O

abiler genellikle ona ses etmez . abiler de kızı hiç kıskanmıyor . :confused:

Kızlar öğle yoğunum size anlatamam buraya bile gelemiyorum çok online kalıyor bazen ama açıp bakamıyorum

Dün akşam önceki günlerden yemeğim vardı dolma, pilav yanına da cacık yaptım
1 tane kabak dolma yedim
1 kase cacık içtim

Avm ye gittik alacaklarım vardı oğlanın jelibonundan tırtıkladım :))))

Gece yatmadan canım tatlı çekti 2 çatal sadece şam tatlısı yedim

Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir
domates ve salatalık yedim
1 kupa da çay

Bu ara yine hazımsızlık var bir iki gündür karnımda şişlik hissediyorum

@demirleke kuzum oğlun içinde ne diyeyim bilemedim aslında dengeli davranıyorsun belli, bunlarda bir süreç geçecek elbet insan doğası bu önemli olan çocuklar incinmeden atlatabilmek bir pedogoga danış derim, instagramda varmış öyle mesajla destek veren falan, yada yakınında varsa biri danış canımcım Allah kolaylık versin bu sürede

@demirleke kuzum oğlun içinde ne diyeyim bilemedim aslında dengeli davranıyorsun belli, bunlarda bir süreç geçecek elbet insan doğası bu önemli olan çocuklar incinmeden atlatabilmek bir pedogoga danış derim, instagramda varmış öyle mesajla destek veren falan, yada yakınında varsa biri danış canımcım Allah kolaylık versin bu sürede
Canim esin geldikten sonra tüp bebek tedavi sürecine baslayacaktiniz, gündemde mi bu sıra ?

tamam. aslında aklıma doğan cüceloğlu geldi. takip ediyorum kendisini
yazıp bi şansımı dememem lazım galiba.
okulda akıl alabileceğim kimse yok.
yani burdaki hocalar pedagojik formasyon almamış . akademisyenler ama davranış konusunda bilgileri yok .

tamam. aslında aklıma doğan cüceloğlu geldi. takip ediyorum kendisini
yazıp bi şansımı dememem lazım galiba.
okulda akıl alabileceğim kimse yok.
yani burdaki hocalar pedagojik formasyon almamış . akademisyenler ama davranış konusunda bilgileri yok .
Doğan beyi ben de takip ediyorum, ve yorumları da okuyorum, çok çok faydalandığı konular oldu. Sen de müsait bir zamanda nstigram sayfasını incele, belki benzer konu yazan bile olmuştur.

Canim esin geldikten sonra tüp bebek tedavi sürecine baslayacaktiniz, gündemde mi bu sıra ?
Ah canım ne sen sor ne ben söyleyim :) kayınvalidem hasta demiştim ya haftaya ameliyat olacak büyük ihtinalle ve izin alıp 10 gün ben bakacağım ona, onun için erteledik biraz, bu arada ben bir doktora gidip rezervlerime baktıracağım inşallah fırsat bulursam eğer durumlar iyi ise biraz daha bekleyeceğim kurban bayramına kadar falan ama eğer kötüye gidiyorsa en geç ramazan bayramı ertesi yaptıralım diyoruz, ama niyetle olmuyor işte nasiple malesef

Dün akşam üzüldüm biraz, aslında bu durumu ilk zamanlarda olduğu gibi kafama takmıyorum, 2 yıl oldu nede olsa hastalığımda çok umut vaad etmiyor ve zamanını beklediğine kesinlikle inanıyorum, oğlum dün avm de bir bebek arasında yatan bebeğin yanına gitti uzun uzun manalı manalı baktı ona döndü dedi ki anneee benimde kardeşim olsun lütfeenn
işte o zaman kötü oldum :cry: onun için istiyorum zaten kendim için değil ona bir can yoldaşı olsun kardeşlik duygusunu tatsın diye, çok şükür ben evlat sevgisini tattım rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin salih evlat eylesin inşallah, ne bileyim işte rabbimden olduğuna sonuna kadar iman ediyoruz hamd olsun ama böyle dedi mi bizim ufaklık biraz buruk oluyorum

Doğan beyi ben de takip ediyorum, ve yorumları da okuyorum, çok çok faydalandığı konular oldu. Sen de müsait bir zamanda nstigram sayfasını incele, belki benzer konu yazan bile olmuştur.
canım ben de oradan takip ediyorum doğan cüceloğlunu. sağ ol. ne güzel sen de takiptesin. süpersin.

Ah canım ne sen sor ne ben söyleyim :) kayınvalidem hasta demiştim ya haftaya ameliyat olacak büyük ihtinalle ve izin alıp 10 gün ben bakacağım ona, onun için erteledik biraz, bu arada ben bir doktora gidip rezervlerime baktıracağım inşallah fırsat bulursam eğer durumlar iyi ise biraz daha bekleyeceğim kurban bayramına kadar falan ama eğer kötüye gidiyorsa en geç ramazan bayramı ertesi yaptıralım diyoruz, ama niyetle olmuyor işte nasiple malesef

Dün akşam üzüldüm biraz, aslında bu durumu ilk zamanlarda olduğu gibi kafama takmıyorum, 2 yıl oldu nede olsa hastalığımda çok umut vaad etmiyor ve zamanını beklediğine kesinlikle inanıyorum, oğlum dün avm de bir bebek arasında yatan bebeğin yanına gitti uzun uzun manalı manalı baktı ona döndü dedi ki anneee benimde kardeşim olsun lütfeenn
işte o zaman kötü oldum :cry: onun için istiyorum zaten kendim için değil ona bir can yoldaşı olsun kardeşlik duygusunu tatsın diye, çok şükür ben evlat sevgisini tattım rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin salih evlat eylesin inşallah, ne bileyim işte rabbimden olduğuna sonuna kadar iman ediyoruz hamd olsun ama böyle dedi mi bizim ufaklık biraz buruk oluyorum
canım benim . benim de bir arkadaşım uzun zamandır istiyor .
12 yaşında 1 kızı var .
1 kez tüp denemesi oldu. başarısız oldu.
yine ikinci kez deneyecekler .
onun da kızı yıllardır söylüyor . arkadaşım da en çok kızı için uğraşıyor . Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . çifter çifter inşallah, ikiz üçüz ... :confused:

Back
X