Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim ekmek getirdim 1 kupa çayla yiyeceğim şimdi inşallah

Eşim bugün Afrine göreve gitti, aman benim bu adamı bulamaz olduk hiç sevmedim ben bu işi :KK12:

Dün akşam da müfettiş tuttu 8 buçukta geldi eve, zaten 12 gün tek başıma idare ettim epey yorucu oldu kavuşamadık bir adama :confused:

Haftaya da kv ameliyat olacak inşallah zor ve yorgun günler geliyooooorrrrr
Hayırlısı bakalım rabbim mükafatını versin ne yapalım, ana gibi yar olmaz o da eşimin annesi, ağaç kovuğundan çıkmadık hiç birimiz biz sahip çıkmazsak kim çıkacak

canım. ben sabah kahvaltıda yemen taraftarıyım.
eğer elinde çiğ olarak varsa kuruyemiş . mutlaka kahvaltıda 1 ajda bardak kadar ye.
tamam cnm ben sanirim yarim cay bardagi sabah yarim da oglen yiyorum gbi ama yavas yavas dger ogunlerde azaltacagim insallah

ay canım benim akılda olmak güzel sizlerde hep aklımdasınız şimdi girip yazayım ay dur diye diye gün bitiyor kaç gündür :KK43:
ağzımı hiç boş bırakmamışım gibi geldi öyle diyosanız öyledir :KK200:
canmcim 2 leblebi yedgin icim seni ayakta alkisliyorum:):) cok mu yogunsun nasil gdiyor bakalim

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim ekmek getirdim 1 kupa çayla yiyeceğim şimdi inşallah

Eşim bugün Afrine göreve gitti, aman benim bu adamı bulamaz olduk hiç sevmedim ben bu işi :KK12:

Dün akşam da müfettiş tuttu 8 buçukta geldi eve, zaten 12 gün tek başıma idare ettim epey yorucu oldu kavuşamadık bir adama :confused:

Haftaya da kv ameliyat olacak inşallah zor ve yorgun günler geliyooooorrrrr
Hayırlısı bakalım rabbim mükafatını versin ne yapalım, ana gibi yar olmaz o da eşimin annesi, ağaç kovuğundan çıkmadık hiç birimiz biz sahip çıkmazsak kim çıkacak
canim kiyamam sana araya iyice ozlem girri demekki aslinda bir yandan iyi bir yandan kotu

canim kiyamam sana araya iyice ozlem girri demekki aslinda bir yandan iyi bir yandan kotu
Canım alışık değiliz ya çok şükür hep bir aradayız, aynı kurumda çalışıyoruz, akşamları da öyle çok çıkma alışkanlığı yok eşimin çıksakta beraber çocuğu alıp yemeğe parka yada avmye onun için bocaladık birazcık oğlumda bende, herkes alıştığını arıyor

Canım alışık değiliz ya çok şükür hep bir aradayız, aynı kurumda çalışıyoruz, akşamları da öyle çok çıkma alışkanlığı yok eşimin çıksakta beraber çocuğu alıp yemeğe parka yada avmye onun için bocaladık birazcık oğlumda bende, herkes alıştığını arıyor
Aa siz birde ayninuerde calisiyorsunuz cnm demek

canım benim . Allah kavuştursun . yine gitmiş eşin. kaç gün kalacak peki.
kaçırdım o kısmını
oğlan da yeni kavuşmuştu . o da özlüyordu babasını

Allah ayırmasın kimseleri inşallah.

canım benim . Allah kavuştursun . yine gitmiş eşin. kaç gün kalacak peki.
kaçırdım o kısmını
oğlan da yeni kavuşmuştu . o da özlüyordu babasını

Allah ayırmasın kimseleri inşallah.
Amin inşallah canım, bu gece gelir inşallah :)) günü birlik diye ümit ediyoruz, 9 da uyuyor ya oğlum babayı görmeden yattı mı gelmemiş sayıyor :)

Aa siz birde ayninuerde calisiyorsunuz cnm demek
evet canımcım burada tanışıp evlendik zaten :-) o zaman aynı şubede çalışıyorduk beraber gidiyorduk işte antalyaya toplantılara falan yeni evliyken güzel oluyordu, sonra şubelerimiz ayrıldı o şubesine müdür oldu bende kendi şubemdeyim ama bir alt katta hep gözümün önünde ;)

evet canımcım burada tanışıp evlendik zaten :-) o zaman aynı şubede çalışıyorduk beraber gidiyorduk işte antalyaya toplantılara falan yeni evliyken güzel oluyordu, sonra şubelerimiz ayrıldı o şubesine müdür oldu bende kendi şubemdeyim ama bir alt katta hep gözümün önünde :KK66:
ay ay kıyamam ben size.
biz de tarım ilçe müdürlüğünde staj yaparken tanışmıştık. yazmıştım burda galiba.
1999 da staj yaptım ayvalık tarım ilçe müdürlüğünde. onun da zorunlu stajı vardı.
1 eylül 1999 da çıkmaya başladık
hala tarım ilçe müdürlğünden arkadaşları görürüz . bizi çok severler. çocuk yaştaydık . 20 yaşında. bence çocuk yani. neyse
arada yıllardır görmediklerimiz geçen yıl eşimi görmüş . sen o kızla evlendin mi diye sormuş .
xenforo-smilies-kk32.gif

12 ekim 2003 de evlendik.

ay ay kıyamam ben size.
biz de tarım ilçe müdürlüğünde staj yaparken tanışmıştık. yazmıştım burda galiba.
1999 da staj yaptım ayvalık tarım ilçe müdürlüğünde. onun da zorunlu stajı vardı.
1 eylül 1999 da çıkmaya başladık
hala tarım ilçe müdürlğünden arkadaşları görürüz . bizi çok severler. çocuk yaştaydık . 20 yaşında. bence çocuk yani. neyse
arada yıllardır görmediklerimiz geçen yıl eşimi görmüş . sen o kızla evlendin mi diye sormuş .
xenforo-smilies-kk32.gif

12 ekim 2003 de evlendik.
Ay ne güzel canım ne mutlu size rabbim mutluluğunuzu daim etsin :KK36:

evet canımcım burada tanışıp evlendik zaten :-) o zaman aynı şubede çalışıyorduk beraber gidiyorduk işte antalyaya toplantılara falan yeni evliyken güzel oluyordu, sonra şubelerimiz ayrıldı o şubesine müdür oldu bende kendi şubemdeyim ama bir alt katta hep gözümün önünde :KK66:
göz önünde olmak nasıldır bilmiyorum .
yani aynı yerde çalışmak ister miydim ki eşimle.
kaç gündür geç geliyor. 2 gündür yüzünü dün akşam gördüm.
bi de iş çıkışı beni ikinci vasıtaya binmemem için o götürüyor eve . bi orada.
yani bizde de özlem var. ama böyle daha güzel . daha hasretli bakıyoruz birbirimize . daha sevgi dolu , özlem dolu oluyor konuşmalarımız . özledim ben de yaaa. kocacıııımı...

göz önünde olmak nasıldır bilmiyorum .
yani aynı yerde çalışmak ister miydim ki eşimle.
kaç gündür geç geliyor. 2 gündür yüzünü dün akşam gördüm.
bi de iş çıkışı beni ikinci vasıtaya binmemem için o götürüyor eve . bi orada.
yani bizde de özlem var. ama böyle daha güzel . daha hasretli bakıyoruz birbirimize . daha sevgi dolu , özlem dolu oluyor konuşmalarımız . özledim ben de yaaa. kocacıııımı...
Canım beniiimmm özleniyor, dediğim gibi hep bir arada olmaya alıştık ya onsuz eksik gibiyim, özlemekte güzel tabi arada iyi oluyor ama uzun olunca tadı kaçıyor, hepimizin evine huzur muhabbet versin inşallah rabbim :dua: aynı yerde çalışmaya gelince avantajları var bana göre tabi bazende dezavantajları oluyor nadirde olsa

ÇOK şükür . aynı tempo devam.
sen nasılsın.
nasıl gidiyor .
hava bugün kapalı ve ben hala ayılamadım

bugün nedense benim iştah pek açık. yiyorum yiyorum doymuyorum

aşkım regl mi yakın senin .. iyiyim çok şükür bugünümüze hayat mücadelesi devam tam gaz

tamam cnm ben sanirim yarim cay bardagi sabah yarim da oglen yiyorum gbi ama yavas yavas dger ogunlerde azaltacagim insallah

canmcim 2 leblebi yedgin icim seni ayakta alkisliyorum:):) cok mu yogunsun nasil gdiyor bakalim

ahahahha yerim seni yaa :KK200: evet şu ara bir yoğunluk var yangından kalma o da şükür toparlanıyoruz ama

aşkım regl mi yakın senin .. iyiyim çok şükür bugünümüze hayat mücadelesi devam tam gaz

ahahahha yerim seni yaa :KK200: evet şu ara bir yoğunluk var yangından kalma o da şükür toparlanıyoruz ama
yangının etkileri hala sürdüğüne göre baya büyük olmuş .
geçmiş olsun tekrar

regl yakın falan değil . 20 gün kadar var hatta.

yangının etkileri hala sürdüğüne göre baya büyük olmuş .
geçmiş olsun tekrar

regl yakın falan değil . 20 gün kadar var hatta.

hmm havalardan diyelim o zaman sana :) aşkım iş engeli olacak yer yanınca işler yarım kaldı hep yarımtıları toplamak zor oldu müşterilerde baskı uyguluyor haydi haydi diye valla şöyle dur sırtıma yaslayayım diyorum pat birşey çıkıyor günü nefes almadan bitiryoruz

Saat: 10.30
1 filtre kahve

saat: 12.45
çorba
yeşil mercimek yemeği (yarım porsiyon )
makarna ( yarım porsiyon )

saat : 13.15
1 çay

hmm havalardan diyelim o zaman sana :) aşkım iş engeli olacak yer yanınca işler yarım kaldı hep yarımtıları toplamak zor oldu müşterilerde baskı uyguluyor haydi haydi diye valla şöyle dur sırtıma yaslayayım diyorum pat birşey çıkıyor günü nefes almadan bitiryoruz
aaa. gerçekten mi.
yoğun temponuz .
Allah kolaylık versin canım .
gelir geçer zorlukları inşallah.

Saat: 10.30
1 filtre kahve

saat: 12.45
çorba
yeşil mercimek yemeği (yarım porsiyon )
makarna ( yarım porsiyon )

saat : 13.15
1 çay
ben abarttım yediklerimi öğlen

yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine

2 bardak yeşil çay içtim .

şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.

nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.

30725112_10156356490793057_3974607954294047463_n.jpg

ben abarttım yediklerimi öğlen

yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine

2 bardak yeşil çay içtim .

şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.

nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.

30725112_10156356490793057_3974607954294047463_n.jpg
Ay bu tam bana göre bizim burda bulurmuyum acep zerdeçal romatizmayaya iyi geliyormuş bu ara ağrılarım arttı içerdim valla

Kızlar öyle yoğunum anlatamam hiç boş kalmıyoruz imdat diye bağırmak istiyorum, öğlen bişey yemedim arkadaşa bebek görmeye gittim bi yarım saat araya sıkıştırdım orda 2 küçük dilim baklava yedim, şimdi namazımı kılacağım inşallah

Back
X