Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:KK48::KK48::KK48:siz de bizim gibi stajda tanışmışsınız..Ben de eşimin hastanesinde onun odasına düştüm stajda..o sonra biyokimyaya geçti o zaman radyolojideydi..bana çoğu çekimi o öğretmiştir ..Hocamdı kocam oldu yanii:KK70::KK70:
93 te çıkmaya başladık 18 yaşındaydık 97 eylül evlendik..Beraber büyüdük diyebilirim..:KK68::KK68:

merakla bekliyorum yorumunu:21::21:
Offf bu saatlerde ben de çok acıkıyorum..kızıma A101 den tost bazlaması aldım yarısına peynir koyup yedim ben de:KK17::KK17:

Ben yer ayırma işlerini hiç eşime bırakmam çünkü hep unutur..kendim hallediyorum garantisinden:super::super:
Ne ile ilgili yorumumu kuzum

Kızlar izmirden eşimin halası ve eniştesi geldi yan dairede eşimin babannesi var oraya geldiler ama babannenin evinde yatacak doğru düzgün yatak yok o yüzden geceleri bende kalıyorlar ama kahvaltıda bendeler kahvaltıdan sonra gidiyorlar gün içinde de kapım han kapısı gibi oldu gelip gidiyorlar eşya alıyorlar duş alıyorlar hatta hala wc için bile tüm gün geliyor haftasonu da Konya'dan eşimin üniversite arkadaşı ve ailesi gelecek 2 kişi halalar 4 kişi Konya'dan. 3 kişide İstanbul dan kaynımlar gelecek ben sayı sayamaz. plan yapmaktan vazgeçtim akışına bırakıyorum haftasonu nu merak ediyorum

Allah kavuştursun canım ama afrin ne alaka oraya. Ne için görevlendirildiki
Canım afrin artık bizim himayemizde ya tarımsal faaliyetlerinin yürütlmesi için, hayvanlara aşıya falan gidilecek sanırım tam bende bilmiyorum, bizimde görev sorumluluğumuz var orda da su kaynakları varya tam netleşmedi şuan keşif yapılıyor

Ne ile ilgili yorumumu kuzum
Allah razı olsun cnm :)

ay içte söyle merak ettim bende

aşkım hiç yememişssiniz nasıl ayakta duruyorsun :KK43:

canım çok geçmiş olsun.. üzülme hepimizin öyle oluyor geçen hafta beni görmedinmii nasıl fenaydım :KK43:

canım alıntı yapmış seni de. bu altın süt karışımın yorumunu merak etmişler.

dün akşam gittim .karışımı yaptım. sütü kaynattım. içine 1 tatlı kaşığı attım.
1 bardak süt.
neyse iki yudum aldım . Allah ım o ne .içilcek gibi değil . olamaz yani böyle bi şey. damak tadıma tamamiyle zıt. tahmin ediyorum ki sizin de öyledir. kimsenin hoşlaşacağı bi tat değil bence.

içimi çok zor .

neyse iki yudum aldım. çocuklar durmadı. zaten ortanca çocuk da alınmalıydı okuldan . ona gitmem gerekiyordu. onu aldım. diğer çocuklar da yanımda. parka geçtik. 8 i geçiyordu eve vardım. ama parkta düşündüm. yani bunu ünlüler çok içiyor. millet bunun üzerine güzel yorumlar yapıyor . bu insanlar bunu nasıl içiyor. zerdeçal benim sevdiğim bi baharat değil .
ama içsem süper olur falan diye düşündüm

neyse eve gidince süt iyice ılınmış .
çocuklar da bağrış çağrış eve girdi. kız kendini her zamanki gibi yere attı ağlıyor . ne oldu bilmiyorum. sebep olmuyor zaten çoğu zaman . illa birine kızıyor .

o stresle gittim sütün başına diktip kafaya. tek nefeste içtim. fondip yani.
ve yutuluyor. içiliyor . gayet rahat .
neyse sonra tabi iştah da gitti.
onu içip de iştah kaçmasın . mümkün değil.
içmeye çalışacağım . çünkü bunca millet içiyorsa ben de biraz denemeliyim diye düşünüyorum.

eve gidince yemek yemedim.
altın süt içince iştah gitti.
çocuklara yoğurtlu makarna yaptım. sanıyorum kızın tabağında 1 kaşık kalmıştı onu yedim. biraz bastırdı midemi.

çay demledim çay içtim.
tv baktım biraz .
eşim evdeydi şükür gördük yüzünü. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.

bnde asker saniyordum ama tam onu sorcaktim
benim esim de ilk kez izin alir almaz yer ayirtmak istedi yoksa beni cildirtir hic yer kalmazdi ama bizim dun belli oldu cnim dsi nin misafirhanesine kadar aradik yer yok bizde halfetiyi de grecegiz insallah inan o an bir arkadasimiz olsaydi bizde kalacaktik ama yok neyse bnde senin gbi sevmem rahatima duskunumdir ayip falan olur derim

yok kuzu hicbiryerde yoktu
Hayırlısı canım ney yapacaksın Urfa nın tam mevsimi şuan benimde planımda bu hafta yada öbür hafta gitmek vardı ama ameliyat işi olunca kaldı nasip olursa sonra giderriz inşallah

Kızlar izmirden eşimin halası ve eniştesi geldi yan dairede eşimin babannesi var oraya geldiler ama babannenin evinde yatacak doğru düzgün yatak yok o yüzden geceleri bende kalıyorlar ama kahvaltıda bendeler kahvaltıdan sonra gidiyorlar gün içinde de kapım han kapısı gibi oldu gelip gidiyorlar eşya alıyorlar duş alıyorlar hatta hala wc için bile tüm gün geliyor haftasonu da Konya'dan eşimin üniversite arkadaşı ve ailesi gelecek 2 kişi halalar 4 kişi Konya'dan. 3 kişide İstanbul dan kaynımlar gelecek ben sayı sayamaz. plan yapmaktan vazgeçtim akışına bırakıyorum haftasonu nu merak ediyorum

Allah kavuştursun canım ama afrin ne alaka oraya. Ne için görevlendirildiki
Allah kolaylık versin kuzum yatılı misafirin zoprluğunu en iyi ben bilirim, napacan misafir berekettir dicen, misafir eve huzur götürür kötülükleri alır gider dicen yoksa sabır gösteremezsin ;)

canım alıntı yapmış seni de. bu altın süt karışımın yorumunu merak etmişler.

dün akşam gittim .karışımı yaptım. sütü kaynattım. içine 1 tatlı kaşığı attım.
1 bardak süt.
neyse iki yudum aldım . Allah ım o ne .içilcek gibi değil . olamaz yani böyle bi şey. damak tadıma tamamiyle zıt. tahmin ediyorum ki sizin de öyledir. kimsenin hoşlaşacağı bi tat değil bence.

içimi çok zor .

neyse iki yudum aldım. çocuklar durmadı. zaten ortanca çocuk da alınmalıydı okuldan . ona gitmem gerekiyordu. onu aldım. diğer çocuklar da yanımda. parka geçtik. 8 i geçiyordu eve vardım. ama parkta düşündüm. yani bunu ünlüler çok içiyor. millet bunun üzerine güzel yorumlar yapıyor . bu insanlar bunu nasıl içiyor. zerdeçal benim sevdiğim bi baharat değil .
ama içsem süper olur falan diye düşündüm

neyse eve gidince süt iyice ılınmış .
çocuklar da bağrış çağrış eve girdi. kız kendini her zamanki gibi yere attı ağlıyor . ne oldu bilmiyorum. sebep olmuyor zaten çoğu zaman . illa birine kızıyor .

o stresle gittim sütün başına diktip kafaya. tek nefeste içtim. fondip yani.
ve yutuluyor. içiliyor . gayet rahat .
neyse sonra tabi iştah da gitti.
onu içip de iştah kaçmasın . mümkün değil.
içmeye çalışacağım . çünkü bunca millet içiyorsa ben de biraz denemeliyim diye düşünüyorum.
İçelim mi içmeyelim mi bilemedim valla:))

çocuklara yoğurtlu makarna yaptım. sanıyorum kızın tabağında 1 kaşık kalmıştı onu yedim. biraz bastırdı midemi.

çay demledim çay içtim.
tv baktım biraz .
eşim evdeydi şükür gördük yüzünü. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.
Amin inşallah canım ;) iştah kapatıyorsa alayım şu altın sütü :)))

çay demledim çay içtim.
tv baktım biraz .
altın süt dediğiniz zerdeçal ve sütmü acaba.nırde ölçürleri nelerdir. =)

canım benim her yolu denedim . kız benim çoook cadı. huysuz da. öyle yapıyordum zaten . ama uyandığı vakit kıyameti koparıyodu. öyle öyle gıcık gitti o tuluma.
aslında 1 yaşındayken de uyuduktan sonra giydirdim. hani rahat rahat döne döne uyuyordu . sonra giydiriyordum. ilk yıl s ıkıntı çıkmazsen 2. yıl sıkıntı yaptı.

bu gece hiç uyumadı. ağlaya ağlaya gözleri çıktı. noldu anlamadım. babası da ben de bol bol okuduk. hiç bi şekilde fayda etmedi bi şey. kucakladım falan ama sudan çıkmış balık gibi çırpındı , durduramadım falan. ağlaya ağlaya uyudu sonra. bütün apartman kalkmıştır sesine.:sinirli:
Arka dan dış mi çıkartıyor acaba, dış ağrısı gece öyle sebepsiz ağlama krizi yapar.
Kuzum benim, bir daha olmaz insallah

Hayırlısı canım ney yapacaksın Urfa nın tam mevsimi şuan benimde planımda bu hafta yada öbür hafta gitmek vardı ama ameliyat işi olunca kaldı nasip olursa sonra giderriz inşallah

Sen maraba gelmeyecek misin canim bu tatilde ?

Kahvaltim
1 yumyrta ile salata, bitki çayı, ekmek yemedim canim birsey istemiyorken.

Şimdi bir kahve yapıp, 2 gün kuruşu ile ara yapacağım.

@demirleke çayı a101 bir felan onlardan mi almistin?
evet canım 101 den.
ama evde de hazırlanabilir .
sütünün içine zerdeçal ve karabiber atarak yapabilirmişsin.

30725112_10156356490793057_3974607954294047463_n.jpg

Arka dan dış mi çıkartıyor acaba, dış ağrısı gece öyle sebepsiz ağlama krizi yapar.
Kuzum benim, bir daha olmaz insallah

Sen maraba gelmeyecek misin canim bu tatilde ?
bilemedim ki canım.
yani arada topitoop istiyorum dedi. arada çikolata istiyorum. arada kalkalımm. arada süt .
süt verdim içti. öyle işte. bi de balonu veeer die bağırdı. balon falan yok yani odada . rüya görmüş galiba. ama çok ağlamalı oldu. uzun sürdü. susmadı vs .
kızımız aslan burcu. biraz fazla huysuzundan . oğlanlardan hiç böyle şeyler gördedim mesela.

bilemedim ki canım.
yani arada topitoop istiyorum dedi. arada çikolata istiyorum. arada kalkalımm. arada süt .
süt verdim içti. öyle işte. bi de balonu veeer die bağırdı. balon falan yok yani odada . rüya görmüş galiba. ama çok ağlamalı oldu. uzun sürdü. susmadı vs .
kızımız aslan burcu. biraz fazla huysuzundan . oğlanlardan hiç böyle şeyler gördedim mesela.
Benim kızım da oğlak burcu ben de oğlak burcuyum.
Ama burclarin özelliklerini hiç bilmem, yaşıyor muyuz özellikleri onu da bilmiyorum

Back
X