Aynen canım..
Evet ona bağlıyorum...düzelticem durumu inşallah
Güle güle kullanın canım...
Az masraf olmuyor gurbette olunca canım biz de aynı durumdayız..
Ben de gittikçe alırım annem de alma kızım alma ...Ama alışmışım aileden geliyor bu babam da rahmetli bize gelir almadan durmazdı annem de aynı..Kv Kp de hep bana hep bana...
Gider o kilocuklar canım(bizimkilerin yanında lafımı olur) Sağlık olsun yeter ki..
Aynen canımcım zor günler atlattık stres direk etkiliyor beni ama hiç bu kadar almamıştım

..Gidecek inşallah..
Bu lider tırt çıktı

Ben de diyorum bu kız napıyor isimler falan..Gene rumuz değiştirmek zorunda kalma

Amannn dengesiz akrabalar..Sinir oluyorum..Benimde eniştem babam beni dersaneye yolluyordu amaaan ne gerek var ele okutuyorsun demişti..çok kızarım o lafa halaa..İleri görüşlü babacığım da önce kız çocuğu okutmak lazım erkek ne iş olsa yapar diyip ağzını kapatmıştı..

Ben de hiç yardım edemedim aileme işe girdim 6 ay sonra evlendik..4 yıl çıkmıştık daha doğrusu eşim beni beklemişti artık yeter dedi

Eşim 4 yıl ailesine gönderdi ama yaranamadı..ben benimklere hiç yapamadım hep destek aldım..Çocuklarını bize bakmak zorunda diye düyaya getirenlere çok kızıyorum..Ankaralı aileler hep öyle görüyorum ve gençlere üzülüyorum..elinden gelir yapar ama zorlama çok kötü..Bir de hep erkekleri üstün tutup mirası onlara fazla veriyorlar..En gıcık olduğum şey evlat ayırmak
Güle güle kullanın cicileri çok güzel
Ayy şekerim seninle aynıyız bende de doğum kilosu var senin gibi 19 yıllık falan