• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İftar
Bir tabak patlıcan güveç
Ispanak yatağında fellah köfte (isim çok havalı demi ;) ispanagi hafif haşladım, sarımsaklı yoğurtla karistirdim. Üstüne fellah köfte yaptım. 8-10 tane yedim fellah kofteden)
afiyet olsun. pide yemediysen gayet iyi
Allah kabul etsin :))
İftarım sırasıyla:
1 kupa bardak su
2 hurma
1 kase tavuk suyu corbası

10 dakika ara

60 gram tavuk gogus yagsız tuzsuz
1 yemek kaşığı püre
1 yemek kaşığı avakado
1 yemek kaşığı yogurt
2 cherry domates

2 yemek kaşığı güllaç
cok iyi gitmişsin.

ama avakado ya da güllaçtan birini tercih etseydin daha iyiydi.
güllaç yemezdim ben .

Aksam firinda patlican ve kabak kizartma yaptim ustune de domates sos cacik ve salata az once pide aldik esimle pide sirsi bekledik bu beni cok mutlu ediyir herkeste bir iftar telasi ne guzel adetlerimiz var yaa
Benim kızda pide sırası beklemeyi çok seviyor
Yazdıklarını okudum ancak alintilamayi unutmusum yengene çok kizdim seni uzdugu için demek herkesin çevresinde bu tiplerden olabiliyor,sunu ogrendimki hep olduğundan daha üst seviyede göstermek gerekiyor kendini insanların fitne fesatliklari bitmez yoksa illa bir açık bulup ignelerler kalp kırmayı günaha girmeyi ne çok seviyor insanlar korkuyorum kalp kirmaktan,Allah iyi insanlarla karsilastirsin kötüleri fesatcilari uzak etsin etrafimizdan benimde etrafımda çok var

Allah kabul etsin :))
İftarım sırasıyla:
1 kupa bardak su
2 hurma
1 kase tavuk suyu corbası

10 dakika ara

60 gram tavuk gogus yagsız tuzsuz
1 yemek kaşığı püre
1 yemek kaşığı avakado
1 yemek kaşığı yogurt
2 cherry domates

2 yemek kaşığı güllaç
gayet guzel olmus afiyet olsun duzene girdi sanirimm menulerin
yengene karşi mesafeli durmalısın.
anan mı baban mı ki sanki. bu seni yaralıyor belli.
ben olsam öyle bi laf ettiğinde 'of yenge hep aynı şeyleri söemekten yorulmadın mı .ben dinlemekten yoruldum der bi de kahkaha patlatırdım.
bu da bana arkadaş tavsiyesi olmuştu bi zamanlar.
söylemek istediğini söyleyip kahkahayı basmak.

bir de böyleseni kötü hissettiren insanlardan koşarak kaçmalısın.
eğer hiç bir şey diyemiyorsan KAÇ.uzak dur.
esim de bu sekilde soyluyor cnim uzak dur seni uzuyor modunu dusuruyor dedi yaklasik 8 aydir uzak mesafeli durmaya calisiyorum ama.surekli hayatimla ilgili biseyleri merak ediyor bnde mumkun mertebe uzak duruyorum
sabah 2 yumurta . sarellei pide ve fıstık.
canim yillardir reklamdrda cikar ya pide arasi sarelle veya nutella bugun dedim esime ayy bnde yapacagim su pide arasi nutellayi diye😊
Benim kızda pide sırası beklemeyi çok seviyor
Yazdıklarını okudum ancak alintilamayi unutmusum yengene çok kizdim seni uzdugu için demek herkesin çevresinde bu tiplerden olabiliyor,sunu ogrendimki hep olduğundan daha üst seviyede göstermek gerekiyor kendini insanların fitne fesatliklari bitmez yoksa illa bir açık bulup ignelerler kalp kırmayı günaha girmeyi ne çok seviyor insanlar korkuyorum kalp kirmaktan,Allah iyi insanlarla karsilastirsin kötüleri fesatcilari uzak etsin etrafimizdan benimde etrafımda çok var
Ben cok cok uzuluyordum cnim hala daha az da olsa uzululurum ama simdi allaha havale ediyorum rabbim neyi nasil kime verecegini oyle iyi bliyor ki sende oyle yap bu beni rahatlatiyor kalp kirmak kinamak bana gore de degil nde senin gbi cok cekiniyorum kirip uzmektem hani diyorlar ya kirdigin kalbi ya allah seviyorsa diye

A aaadddaaa sagol canim her seyden az yemeye alismaya calisiyorum benim en buyuk problemim porsiyon kontrolu. Insallah bu sefer basaracagim. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim 😍 yuruyus yaptim 12 bin adim atmisim dus alicam sac kurut vs sonrasinda 3 gibi sahur.

Sahurda yiyeceklerim:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı avakado
3 ceviz+ 3 gun kurusu (evde taze meyve yokmus almayi unuttum)
Ayran+su

Nasil sizce azaltmam gereken bisey var mi acaba

Nadalcım sen öğretmen miydin?
canım öğretmen değilim fen edebiyat fakültesi kimya mezunuyum ama 1 dönem sınıf öğretmenliği 1 dönemde fizik kimya biyoloji öğretmenliği yaptım ücretli öğretmenlikti ilk çocuğa hamileyken bıraktım
Aynen canım..
Evet ona bağlıyorum...düzelticem durumu inşallah
Güle güle kullanın canım...
Az masraf olmuyor gurbette olunca canım biz de aynı durumdayız..
Ben de gittikçe alırım annem de alma kızım alma ...Ama alışmışım aileden geliyor bu babam da rahmetli bize gelir almadan durmazdı annem de aynı..Kv Kp de hep bana hep bana...
Gider o kilocuklar canım(bizimkilerin yanında lafımı olur) Sağlık olsun yeter ki..
Aynen canımcım zor günler atlattık stres direk etkiliyor beni ama hiç bu kadar almamıştım:KK23:..Gidecek inşallah..
Bu lider tırt çıktı:confused::KK70::KK70:
Ben de diyorum bu kız napıyor isimler falan..Gene rumuz değiştirmek zorunda kalma:confused::confused:
Amannn dengesiz akrabalar..Sinir oluyorum..Benimde eniştem babam beni dersaneye yolluyordu amaaan ne gerek var ele okutuyorsun demişti..çok kızarım o lafa halaa..İleri görüşlü babacığım da önce kız çocuğu okutmak lazım erkek ne iş olsa yapar diyip ağzını kapatmıştı..:KK62:
Ben de hiç yardım edemedim aileme işe girdim 6 ay sonra evlendik..4 yıl çıkmıştık daha doğrusu eşim beni beklemişti artık yeter dedi :confused:Eşim 4 yıl ailesine gönderdi ama yaranamadı..ben benimklere hiç yapamadım hep destek aldım..Çocuklarını bize bakmak zorunda diye düyaya getirenlere çok kızıyorum..Ankaralı aileler hep öyle görüyorum ve gençlere üzülüyorum..elinden gelir yapar ama zorlama çok kötü..Bir de hep erkekleri üstün tutup mirası onlara fazla veriyorlar..En gıcık olduğum şey evlat ayırmak

Güle güle kullanın cicileri çok güzel

Ayy şekerim seninle aynıyız bende de doğum kilosu var senin gibi 19 yıllık falan :KK70: :KK70::KK70::confused::confused:
geç kalmadan verelim bu doğum kilolarını o zaman;)
A aaadddaaa sagol canim her seyden az yemeye alismaya calisiyorum benim en buyuk problemim porsiyon kontrolu. Insallah bu sefer basaracagim. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim 😍 yuruyus yaptim 12 bin adim atmisim dus alicam sac kurut vs sonrasinda 3 gibi sahur.

Sahurda yiyeceklerim:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı avakado
3 ceviz+ 3 gun kurusu (evde taze meyve yokmus almayi unuttum)
Ayran+su

Nasil sizce azaltmam gereken bisey var mi acaba
bence güzel çabuk oturtun düzeni
Sahur
Sucuklu yumurta
Tulum peyniri
Çeyrek yufka ekmek
1 hurma
1 bardak süt

Kızlar dun sucuk susatmadi beni. Suyu normalde de pek aramiyorum. Ondan belki.
Susatmadıysa sorun yok o halde devam

Kızlar çok duygusalım az önce annemi yolcu ettim 38 gündür beraberdik çok alıştım zaman su gibi geçiyor annemin gelmesini iple çekmiştim şimdi gitti offf
Allah kavuştursun.. :dua:
Evet canım üzülür insan kolay mı..Ben de hep annem giderken hüzünlenirim..en çok da benimleyken onu kırdım mı yanlış birşey yaptım mı diye vicdan yaparım:cry:..Çok fena oluyor insan:cry: kendimi tutamıyorum bazen konuşup kırıyorum:kızgın: sonra da çok üzülüyorum..

Günaydın kızlar...
Erkenciyim bugün yine 7 de kalktım..Kızımı doyurdum yolculadım..Ben de bitki çayımı içtim şimdi de kahvaltımı yaptım haber izliyorum..:kahve:
Bugün kilonun yavaş da olsa gitmeye başladığını gördüm sevindim..500 gr gitmiş ..Ödemim de var sanırım..Artık bozmak yok..Bu çayı da içerken dikkat edip iyi bir sonuç alacağım kararlıyım..Bu arada kk nın yolladığı yağ tutucu haplarımı da kullanıyorum..Bence onlar da etkili olacak..
Sersum geri döndüEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X