- 21 Aralık 2016
- 8.976
- 41.328
- 548
Kızım adı Zeynep oldu.Oyy oy oy gelmiş minik prenses sözde aynı gün doğum yapacaktık benimki erkenci kuş çıktı seninkide yerinden memnun olunca araları tam 1 ay oldu analı babalı büyüsün bahtı açık olsun ömrü güzel olsun kilosu nasıl adı ne oldu
Beslenme düzeni içinde acele etme çok bol su iç vücut ödemini atsın benim 1 ay oldu ancak yeni yeni düzen kurmaya çalışıyorum sadece su değil bulduğun her türlü sıvıyı tüket kuru meyvelerden az su koyarak şekersiz kaynatın süte çok faydası oluyor hem miktarını arttırıyor hemde kalitesini arttırıyor kuru erik kayısı incir ve üzümü doğruyordum ben az su koyuyordum sonrada tanelerini kaşıklıyordum humana ve lactamil içebilirsin 10 günden sonra gazlanmaya başlıyor onun içinde tohum olarak kimyon ve rezene aldım onu demleyip içiyorum ayrıca ne yersen içine bol bol kimyon koy hem senin hem bebeğin gazına iyi gelir
Yara yerine şimdi hastanede pansuman yaparlar çıkıncada ihmal etmeyin günlük pansuman yapın ben duşta su geçirmez bantlardan kullandım nemli bırakmamak gerekiyor almışsındır ama hastanede ve çıkıncada ilk 10 gün depend kullanmak çok büyük kolaylık oluyor
Kızın ne yaptı kardeşini gördümü
Ssvd de nasip işi canım olmadı diye sakın üzülme hayırlısı böyleymiş
3.280dogdu.
Artık kucağımda ya elhamdülillah.
Hippn gaz için çayını içiyorum.
Doğumdan önce başlamıştım.
Abiside kardeşim demiyor.
Bebeğimiz diyor .
Kendini bizim gibi düşünüyor :))