• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba hanımlar bende şöyle bayrama kadar 3-4 kilo versem ne güzel olur bugün başladım bakalım oruç tutamıyorum tansiyon hastasıyım. aranızda beni de alırmısınız?
35 yaşındayım 61 kiloyum (tekrar tartılır yazarım)
boyum 1.53 iki kızım var çalışan anneyim spor da yapamıyorum.
hoş geldin .
haftalık 1,5 kilo vermek normal diyetlerde.
eğer öyle olursa 3 haftada 4,5 kilo bile verirsin . ama kararlı olup kaçamak yapmadan 3 hafta sabretmen lazım .
masa başı işin sanıyorum . benim de öyle.

evet canım öyle helede 35 ve üzeri için metabolizma yavaş gitmiyor hedefi büyük tuttum.
aslında metabolizba yavaş evet ama bunu da biraz hareket ederek halledersin . kızların küçük mü.
onlarla bi şeyler yaparak biraz daha hareket katabilirsin hayatına.
dans ederek mesela. işten çıktıktan sonra. hem çok da eğlenceli bi şey .

hoş geldin .
haftalık 1,5 kilo vermek normal diyetlerde.
eğer öyle olursa 3 haftada 4,5 kilo bile verirsin . ama kararlı olup kaçamak yapmadan 3 hafta sabretmen lazım .
masa başı işin sanıyorum . benim de öyle.
evet masabaşı gün içinde aktifim ama işte spor gibi olmuyor yazıldım zumbaya beklemekteyim

selamlar canım arkadaşlarım :KK68:

oruç tuttuğum için yeme düzenim kötü. hiç yemek yiyemiyorum. mecburen kuruyemiş kurumeyve gibi enerji verecek birşeyler yiyorum.

bu kadar halsizlik, susuzluk, başağrısı, moralim bozuluyor. sizden moral almaya geldim :anne:

oruç tuttuğum için yeme düzenim kötü. hiç yemek yiyemiyorum. mecburen kuruyemiş kurumeyve gibi enerji verecek birşeyler yiyorum.

bu kadar halsizlik, susuzluk, başağrısı, moralim bozuluyor. sizden moral almaya geldim :anne:
Hoşgeldin canım ben oruç tutmadığım halde halsizlik uykusuzluk başarısı yorgunluk var Allah tüm oruç tutanlara yardım etsin benimde bugün sınavım sıcaklarla bu saatte 39 derece tüm gün yandık

Hoşgeldin canım ben oruç tutmadığım halde halsizlik uykusuzluk başarısı yorgunluk var Allah tüm oruç tutanlara yardım etsin benimde bugün sınavım sıcaklarla bu saatte 39 derece tüm gün yandık
sağol canım. kolay gelsin.

öğrencilere zihin açıklığı, öğretmenlere kolaylıklar diliyorum canım :KK68:

evet cnm iste olanlarin fiyati boyle olunca alamadim ama eksiklerim ya da onceliklerim biteree alablirim diye dusunuyorum
canim ramazanda benim de meto duruyor kesinlikle yuruyis yaomasam az yesem bile bitiyor yani benim icin bu arada razandan snra sen mutlaka ara ogunlu az ama sk beslenmeye gec senle bizim meto ayni cnku
afiyet oksun cnm iyi gtmissin ama islak keki tercih etmemeye calis ozellikle aksam saatlerinde
suanda taze fasulye luks oldu kizlar kilosu gayet pahali😊
cnim menun gayet guzel olmus bnde genelde regl olumca cagiririm ama bizim oyle tanidio yok o nedenle gelen gden yok oek ramazanda biz dun gttik arkadasa onlarin 2 cocugu var diye pek gelemiyorlar bize

Cnim benim alma zaten 3 cocuklar biri bebek cok zor sen kim cagirdi ona git bnce😊
Tmm cnm bayramdan sonra yeni yeme düzeni yaparız ara ogunlu fln :) şuanda bildiğin yiyorum yani tek oruç tutunca aramiyordumda kızımda tutuyor ya mecbur güzel bir sofra hazırlıyorum ve yiyorum dun soda içtim çok iyi geldi bugünde içerim

canim ayni durum bnde de soz konusu bedenim cok susuz kaliyor sersemlik de cabasi dun aglayacak gibinoldum hatta her ramazanda olurum boyle ben sabir insallah regl yakin mi senin
off off tipik adana cidden orada oruc tutanlar diger tarafta bnce torpilli olur diye dunuyorum😊
Tmm cnm bayramdan sonra yeni yeme düzeni yaparız ara ogunlu fln :) şuanda bildiğin yiyorum yani tek oruç tutunca aramiyordumda kızımda tutuyor ya mecbur güzel bir sofra hazırlıyorum ve yiyorum dun soda içtim çok iyi geldi bugünde içerim
canim cok haklisin tum gun ac kaliyoruz bnde mecbur yiyorum ama benim de meto durmus bir halde seni anliyorum ramazandan sonra duzeltmemiz lazim hizlandirmaliyiz belki de kilon bu nedenle bu kadar cok durmustur cnim

Akşam misafirim vardı.
Bende misafirliğe gitmiş gibi abarttim.

Bir kase mercimek çorba
1 karnıyarık
2 içli köfte.
2 kaşık pilav

Çayın yanına gelin pastasi

Şimdi de sahur yapıyorum, bir elma yiyorum..

Back
X