• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın dünkü menüm
sabah 2 ince dilim tam buğday ekmek, peynir, domates, salatalık, minicik avakado,5 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta
ara 1-2 çatal güllaç
öğlen 3 küçük köfte 2 kaşık makarna salata
akşam yemek yapamdım rahatsızdım sabahki menümün yumurtasız halini yedim. :(

günaydın dünkü menüm
sabah 2 ince dilim tam buğday ekmek, peynir, domates, salatalık, minicik avakado,5 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta
ara 1-2 çatal güllaç
akşam yemek yapamdım rahatsızdım sabahki menümün yumurtasız halini yedim. :KK43:
Çok geçmiş olsun.

Menu güzel ;)

Kızlar dün evdeki çilekler yumuşamış yemezler diye onları blenderladim sonra nişastayla muhallebi yaptım onuda içine kattım 3 kup çıktı dün oğluma yedirdim beğenmedi akşam eşimde tatsız dedi yani kalan 2 kup bana kaldı içerisine şekeri çok az koklattığım için beğenmediler aslında bende bu sabah kahvaltı yapmadım onları yedim ama gerçekten çok tatsız olmuş

Kızlar dün evdeki çilekler yumuşamış yemezler diye onları blenderladim sonra nişastayla muhallebi yaptım onuda içine kattım 3 kup çıktı dün oğluma yedirdim beğenmedi akşam eşimde tatsız dedi yani kalan 2 kup bana kaldı içerisine şekeri çok az koklattığım için beğenmediler aslında bende bu sabah kahvaltı yapmadım onları yedim ama gerçekten çok tatsız olmuş
eline sağlık canım. ne güzel sağlıklı sağlıklı yemişsin.

günaydın dünkü menüm
ara 1-2 çatal güllaç
akşam yemek yapamdım rahatsızdım sabahki menümün yumurtasız halini yedim. :KK43:
gecmisnolsun aksam da 2 dilim ekmek mi yedin cnm
Bnce cok saglikli olmus aferin sana😊

Oruç bana müthiş iyi geldi.
Bedenimi dinlendirmeye çok ihtiyacım varmış.
Bu, elbette güçlü bir irade ile de yapılabilir ama o irade daha benim semtime uğramadı:))
Biz sana oruç iyi gelecektir demiştik umarım bugün psikologla yol katedersiniz rabbimde gönlüne ferahlık verir

Bugün kendime söz verdim sağlıksız şeylerden uzak duracam doğumdan sonra çok hızlı kilo verecem sanıyordum ama umduğum gibi olmadı adacım görevini yapmıyorsun hani beni zayıflatacaktın ;) ben abur cubura o kadar alışmışımki kopamadım herşey gözüme masum görünüyor ama silkelenme zamanı geldi lohusalıkta bitti gitsin kilolar :KK28: sersumcum hadi şu doğum kilolarını verelim artık:KK48:

Bugün kendime söz verdim sağlıksız şeylerden uzak duracam doğumdan sonra çok hızlı kilo verecem sanıyordum ama umduğum gibi olmadı adacım görevini yapmıyorsun hani beni zayıflatacaktın :KK66: ben abur cubura o kadar alışmışımki kopamadım herşey gözüme masum görünüyor ama silkelenme zamanı geldi lohusalıkta bitti gitsin kilolar :KK28: sersumcum hadi şu doğum kilolarını verelim artık:KK48:

canım bende hamileliğim boyunca 9 kilo aldım toplam doğum sonrası 6 kilo gitti o lohusalık yokmu o lohusalık süt gelmiyor diye 10 kilo aldım.. şu hayatta lohusalıktan nefret ettiğim bişey daha yok psikolojim alt üst olmuştu o dönem...

canım bende hamileliğim boyunca 9 kilo aldım toplam doğum sonrası 6 kilo gitti o lohusalık yokmu o lohusalık süt gelmiyor diye 10 kilo aldım.. şu hayatta lohusalıktan nefret ettiğim bişey daha yok psikolojim alt üst olmuştu o dönem...
Maşallah az kilo almisiniz. Hamilelikte.
Sonrasında ama önemli olan süt. Ve sütü sağlıklı gıdalarla artırmak.

Ne güzel azcık kiloyla hamilelik bitirmişsin beni 25 ten aşağısı kesmiyor ;) çok şükür doğumdan sonra süt sıkıntısı yaşamıyorum benimki tamamen pisboğazlık hamilelikte az kilo alan herkes doğum sonrası çok daha fazla kilo alıyormuş ben yaşamadım

işte malesef sütüm artmadı 4. aylıkken bebeğim bıraktı neler neler denedim :KK43: işe başlamam da etkilemiş olabilir
Üzülme canım, emmeyen çocuk emmiyor derler ya aynen öyle. Kimisi de var memeden kesilmiyor:) her şey istediğimiz gibi olmayabiliyor, çocukların kocaman olmuşlar bunu zaten çok iyi anlamışsındır. Sen birşeyler yaparsın ama onlar tercihleri doğrultusunda ilerler. Süt konusunda da o kadar nasibi varmış ki o kadar emmiş.

Uzun zamandır salonda oturuyoruz.
Dün eşime söyledim oturma odasında oturalım biraz da dedim. Orada cam sayısı daha az, daha serin oluyor yazın.

TV yi oraya taşıdık, ama evin uydu sisteminde sorun var, eşim baya uğraştım TV yi calistiramadi. Sonra TV yi tekrar salona taşıdık, uydu kablolarindan dolayı çalışan yer de çalışmamaya başladı.

Eşim akşam baya gergindi, odaya taşınma fikri benim diye, söylendi durdu, akşam TV de çalışmadı.

İnşallah bugün tamirci getirir, çünkü kendi yapınca yarım yamalak yapıyor, bir ona çalışıyor, diğeri çalışmıyor.
Ayy o oruç olunca gerilmiştir..Eşim hiç öyle değil ama kardeşim ve babam çok agresif olurlar açken..Bence bunun sebebi de açlıktan çok sigarasızlık..ikisi de sigara içer ama eşim içmez..Seninki içmiyordur inşallah..
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dyson-v8-absolute-115-w-emiş-gücü-dikey-şarjlı-süpürge-1167437.html?gclsrc=aw.ds&rbtc=||||p||&gclid=Cj0KCQjwzunmBRDsARIsAGrt4mt_j2zLnlWlJwzvrGFpu496Hay1o6WlrnxbU6aWgafSCLrx43VYsLIaAkFHEALw_wcB
Canım bu markanın ki tam aradığım özellikler var. Çok çok iyi.
Ama fiyatı da çok çok iyi. Burada biraz pahalı ama en uygun sitede 3 bin civarı. Ama ömürlük kullanılan bir şeymiş.
Bunu alacağınıza benim emeklilik süpürgemden alın daha önce paylaşmıştım hiçbirinizden ses çıkmadı..Fiyatını mı beğenmediniz.. :confused:

Ne güzel sporunu yapabiliyorsan ben sadece ev koşuşturması içindeyim birde benimde metom durdu resmen babada spor şart ana gücüm yok su aralar

Bol bol finlen cnm fırsat buldukça eltim dogum yaptığımda uykun yoksa bile uzan dinlen diyordu iyi geliyor

Çok doğru uyku kalitesini bozuyor tel tv uykumuz geldiği anda uyumak gerekliymis fırsat varsa tabiki

Cnm bnm kim bilir nasıl uykusuz güçsüz kaldin uykuyu sevmesende dinlenme şart enerjinin yerinde olması için

Geçmiş olsun cnm hasta hasta çalışmakta zor Allah kolaylık versin

Normal zamanlarda bu kadar çeşit un ya sana fazla gelmiştir cnm abartmamissindir bence

Cnm gozumuz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün ins.Çok sevindim sağlıkla doğmuş,güzel bir günde doğmuş maşallah kilosuda iyi vatana millete ve sizlere hayırlı evlat olsun inşallah bol bol sütun olsun

Daha önce ictigim ve beğenmediğim bir içecek şifa olsun inş.

Bu aksam icecegim inş.unutmazsam

Maşallah subhanallah adıyla yaşasın sırma saçlı zeynepcik

Baya sıcak olmuş cnm bugün burası esiyor yelekle geziyorum evde oruçluyken de bir üşüme geliyor zaten

Maya ve gluten benimde modemi yakıyor çok yediysem

Ah cnm ya benimde çok basıma gelirdi uydu bozulması inş.hallolur bugün TV olmayınca da insan çok sıkılıyor ,evde birşey bozulmasın zaten eşime söylemeye cekinirim ya kızar ya umursamaz bende az buçuk tamirci

Kendi kendimizin tamircisi olduk saka maka :)

Dun sağlık ocagindaydim kizin sonuçlarını almak için hemşire dyson yetkilileri arıyordu bize omurluk demişlerdi satarken fiyordu çekme yeri kırılmış supurgesinin iyi arastirinda yine gerçi sans bu işler ben çok sanssizim elektronik esyada
sağol canımcım..Zor ama katlabıyorum mecbur..Tatil zamanı izinler başladı..Eleman yok..
Esim yarina misafir davet etmis.
Bana sormadan davet etmis sinir oldum.
Cunku ben ramazanda misafiri regl oldugum donem aliyorum, cunku hazırlığı daha komay yapiyorum ve en onemli yemeklerin tadina bakabiliyorum.

Yarina hazirlik olarak simdi gelin pastasi yaptim.

Menum soyle olacak

Mercimek corba
Karnıyarık
Tavuklu pilav
İçli köfte
Salata.
Hımmm bak sen ben de habersiz misafirden hiç hoşlanmam...
Kızlar biz yanıyoruz dün 40 dereceyi gördük bugün şimdiden 34 derece dün bu saatlerde 30 du:KK53:
Ayy çok feci eşimler de Cinderess de 38 i gördü ..Sizin dibiniz zaten suriye..:confused:
merhaba hanımlar bende şöyle bayrama kadar 3-4 kilo versem ne güzel olur bugün başladım bakalım oruç tutamıyorum tansiyon hastasıyım. aranızda beni de alırmısınız?
35 yaşındayım 61 kiloyum (tekrar tartılır yazarım)
boyum 1.53 iki kızım var çalışan anneyim spor da yapamıyorum.
Hoş geldin aramıza..başarılar..
selamlar canım arkadaşlarım :KK68:

oruç tuttuğum için yeme düzenim kötü. hiç yemek yiyemiyorum. mecburen kuruyemiş kurumeyve gibi enerji verecek birşeyler yiyorum.

bu kadar halsizlik, susuzluk, başağrısı, moralim bozuluyor. sizden moral almaya geldim :anne:
Allah yardımcın olsun cicim..Sade maden suyu da iç mutlaka bir tane mineral kaybı için..
Oruç bana müthiş iyi geldi.
Bedenimi dinlendirmeye çok ihtiyacım varmış.
Bu, elbette güçlü bir irade ile de yapılabilir ama o irade daha benim semtime uğramadı:))
:KK9::KK9::KK68::KK68:Daha da güzel olacak canımcım..
ohh maşallah sana yaramış canım..ye gitsin..
Neden bu sağlıklı şeyler tatsız sağlıksız olanlarda bir o kadar güzel
:confused::confused:maalesefffff
Bugün kendime söz verdim sağlıksız şeylerden uzak duracam doğumdan sonra çok hızlı kilo verecem sanıyordum ama umduğum gibi olmadı adacım görevini yapmıyorsun hani beni zayıflatacaktın :KK66: ben abur cubura o kadar alışmışımki kopamadım herşey gözüme masum görünüyor ama silkelenme zamanı geldi lohusalıkta bitti gitsin kilolar :KK28: sersumcum hadi şu doğum kilolarını verelim artık:KK48:
:rolleyes::KK70::KK70:verelim cicim..:KK5:

Selam canlarım....

sabah aynı tandır lavaşı arası ..

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
2 tavuk but fırında
yoğurt
mercimek çorbası

İşten gelince
az erik kiraz yenidünya

Akşama sosis spagetti yapacağım..sosise saplamalı kızım seviyor arada yapıyorum..resim atarım..:KK66:

Ayy o oruç olunca gerilmiştir..Eşim hiç öyle değil ama kardeşim ve babam çok agresif olurlar açken..Bence bunun sebebi de açlıktan çok sigarasızlık..ikisi de sigara içer ama eşim içmez..Seninki içmiyordur inşallah..
Bunu alacağınıza benim emeklilik süpürgemden alın daha önce paylaşmıştım hiçbirinizden ses çıkmadı..Fiyatını mı beğenmediniz.. :confused:

sağol canımcım..Zor ama katlabıyorum mecbur..Tatil zamanı izinler başladı..Eleman yok..
Hımmm bak sen ben de habersiz misafirden hiç hoşlanmam...
Ayy çok feci eşimler de Cinderess de 38 i gördü ..Sizin dibiniz zaten suriye..:confused:
Hoş geldin aramıza..başarılar..
Allah yardımcın olsun cicim..Sade maden suyu da iç mutlaka bir tane mineral kaybı için..
:KK9::KK9::KK68::KK68:Daha da güzel olacak canımcım..
ohh maşallah sana yaramış canım..ye gitsin..
:confused::confused:maalesefffff

:rolleyes::KK70::KK70:verelim cicim..:KK5:
Yok canım eşim sigara içmiyor çok şükür.

Dun yediklerimi yazayım hazır fırsat bulmusken
2 tane biberdolma,1 kase mercimek çorba,yarim kase cacık,3 küçük hurma sonra cay,kahve,soda,az çekirdek ve soslu mısır

Sahurda
Lorlu biber,domates,2 dilim sucuk,1 dilim ekmek cay,bolca su

Selam canlarım....

sabah aynı tandır lavaşı arası ..

öğlen
2 tavuk but fırında
yoğurt
mercimek çorbası

İşten gelince
az erik kiraz yenidünya

Akşama sosis spagetti yapacağım..sosise saplamalı kızım seviyor arada yapıyorum..resim atarım..:KK66:
Afiyet olsun bende daha önce yapmıştım sosisli spagetti göze ve mideye ayni anda hitap ediyor;)

Back
X