- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Hoşgeldin:)selam
bende katılabilir miyim..
ama beni gaza getirtecek arkadaş ariyorum.
Bir yerden tanıdık geldin ama çıkaramadım.
Burada arkadaşlarla güzel motive olabilirsin, hem muhabbet de bol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin:)selam
nereden tanıdık geldinHoşgeldin:)
Bir yerden tanıdık geldin ama çıkaramadım.
Burada arkadaşlarla güzel motive olabilirsin, hem muhabbet de bol![]()
hoş geldin kaç kilosun . kaç olmak istiyorsun .selam
Hiç inanasım gelmiyor biz yanıyoruz siz üşüyorsunuzburası öyle soğudu ki. anlatamam . yağmur da yağdı . feci üşüyorum yine.![]()
![]()
![]()
Sana dün çektiğim yagmur videosunu gonderecektim yüklenmedi :)Hiç inanasım gelmiyor biz yanıyoruz siz üşüyorsunuz
Güzel görünüyor eline sağlık bizde severiz taze sarimsak,tazecik biber,soğan yemeğin yaninda güzel gidiyorEki Görüntüle 2269457
hamsii buğulama
sosisli spagetti
salata
Şalgam suyu ve 4 diş kadar da taze sarımsak yedim
taze sarımsağa ailecek bayılırız..Evdeyiz nasılsa kokalım gitsin![]()
Kuruyemiş güzel fikir ara öğünlerde yada Miden kazinirsa iyi gelir küçük bir kaseCanım evet su ve yeşillik süt yapıyor ama emzirirken insanın içi kopuyor kendimiz yemek istemesekte vücut yemek istiyor bugün birsürü meyve yedim öğlende birşey yemem diyordum melike uzun uzun emince sanki içim çekildi azcık pideyle peynir alayım içim koptu dedim azcık azcık derken yarım pide oldu zor durdum ama en azından hiçbir abur cubur yemedim diye kendimi kandırıyorum minik birazdan acıkacak sonra ben daha çok acıkacam ama yemeyecem belki biraz kuruyemiş olabilir ama
İnan nadalcim burasıda soğuk oğlan hala kisliklarla geziyor evde buradada yagmur vardı bugunHiç inanasım gelmiyor biz yanıyoruz siz üşüyorsunuz
teşekkür ederimCanım hiç moral bozma sen orucu bu dünya için tutmuyorsun senin mükafatını verecek olan rabbim sen vücuduna en iyi gelecek şekilde tutmaya çalış aldığın kiloda çok değil 1 haftada gelen 1 haftada geri gider onu düşünme![]()
teşekkür ederim.Cnimcim ramazan bana da hicc yaramadi sen aslinda kalorili yedgin icin degil hcbisey yemedgin icin meto durmus o medenle verememissin bnde daha hiccc veremedim inanki 100 gram bile veremedim ama moralimin bozuk olmasinin sebebis verememek degil o kadar acliga verememek
Orucu allah icin tutuyoruz tabiki ramazani zaten kilo verme amacli dusunmememeliyiz ancak bazilarinin bedenine cok iyi uyum saglarken bazilarina da saglamiyor sanirsam izole cnim uzulme bu bizim ibadetimiz ramazan btince eski duzenine gecerein zatem reglin yaklasti senin bnde senin gbiyim suanda zaten
Sağol cicimTebrikler sersumcum![]()
hadi kanka gidiyorKilo bildirimi
Başlangıç tarihi 19 Nisan
Başlangıç kilom 91
Geçen hafta 88,2
Güncel kilom 87,8
Fark 400 g
Yüzde 0,458
Ortalama günlük 7000 adım
Kıpırdanma başlamış haftaya daha iyi olur inşallah
canımcım daha almadım hayallerimdegüzel günlerde kullan . ben de çok gördüm bu anneler günü reklamlarında . çok beğendim ama çok pahalı geldi bana .
geçen yıl evdeki süpürgeyi sinirlenip kırınca biz de yeniledik . philipsss marathon aldık . 2 bin tl ye . gayet iyi süpürüyor . çok memnunum . ama kablo olayı sinir olduğum bi şey . yetişmediği yerde çekiştiriyorum . gelmese de istemsizce gelsin diye.![]()
neyse bazen prizler yerinden çıkıyor ben çekerken . nasıl bi hırs ise .
kablo yetişmeyince evde fişten çıkarıp başka bi prize takıyorsun . ve bu beni çok gıcık ediyor . ne var sanki 2 mt daha uzun yapsalar şu kabloları.
yaa ben severim kedileri ama evde karşıydım hep ama kızıma söz verdim..Bu süpürgeyi de alırsam iyi olurah ah . ben de severim . içime sokasım gelir ama evime koyamam . çok tiksiniyorum kıl tüy vs den .
ablam bakıyor ama evinde 1 tane kıl görmedim kaç yıldır .
sokak kedisi . sarı bi şey . çok da iri . dana gibi oldu. diyorum kurbana girelim 7 kişi .![]()
bu kadar da beslenmez ki yahu. sanırsın prens çarls . öyle güzel bakıyorlar . baş tacı.
kedi bakanlar genellikle böyle oluyorlarmış . kedisine aşırı düşkün oluyorlarmış bi zaman sonra.
anlata anlata da bitiremiyorlar . geneli böyle . sersum sen de böyle mi olacaksın yoksam.![]()
Evet canım..izledim senin videoyu ..O da güzel ama benim size attığım daha yeni ve performansı daha iyi..Fırçaları mesela çok inceledim ben senin gönderdiğinde fırça benimkinin eski modellerinde de fırça son modellerde değiştirip slikon yapmışlar kıllar sarılıp dolanıp kalmıyor..İnşallah alınca ben de size video çekip atarımay sen bunu mu alıyorsun . ben açtım . başka bi süpürge çıktı. reklama mı bastım ki . dysooon marka açılmıştı .
bunu da takip ettiğim bi youtuber kullanıyor . çok memnun . ama kendisi japonya da . bırakıyor . o her yeri süpürüyormuş . bunu anlattığı bi video da var .
.![]()
![]()
![]()
Kızlar oğlum sahurdan beri sürekli ateşleniyor sabahtan beri 2 oldu duşa sokuyorum kızım bugün çok gazlı hava çok bunaltıcı sıcak çocuklarla uğraşırken benden ateş çıkıyor birazdan keçileri kaçıracam
Geçmiş olsun canım..Klima çarpmıştır tabii kıyamam..Klimasız da olmaz..Eşim de diyor sabaha kadar çalıştırıyoruz klimaları..Canım çok doktorluk bir durum değil dün akşam klimalı odada yattı üstünüde örtme huyu yok sanırım klima çarptı geçen yazdan beri ilk defa klimada uyudu alışık değil klimayı açsam bir türlü açmasam başka bir türlü dün gece de sıcaktan sabahlamıştı ateş yükseliyor duşa sokuyorum düşüyor şuan kolsuz çıtçıtlı badi var üzerinde ama onlar hasta olunca ben tükeniyorum sözde oruç değilim onlarla uğraşmaktan hala ağzıma bir lokma koyamadım
TebriksssBen de öğlen tartıldım.
57.4 kiloyum.
Geçen hafta aynı şartlarda 58.5 çıkmıştım (yani yine oruçlu ve öğlen vakti).
Ne kadan mikemmel kilo veriyorum yareppim![]()
Hoşgeldin aramıza..Başarılar..selam
Ramazan da herkes etkileniyor canım.. üzme kendiniteşekkür ederim.
sizler olmasanız moralim çöker![]()
Eline sağlık cnm güzel olmuş liste ben yaparım demiştin sanırım ondan el atmadim şahsen zaten pekte vaktim yok kilo verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim17 Mayıs 2019 listesi
Kilo Verenler
hayal_hatun :-1.880
Safransari :-1.08
sersum:-0.568
N nnnadal :-0.458
@Pamuk92 :-0.234
Korumada olan
A aaadddaaa
@demirleke
Alanlar
izole :+1.294
Cabimcim ellerine saglik liste sirasi kimde bilemedik bnde sanki ben yaparin gbi bisey gordum sevgili kaptan bnce liste yapma sirasi yapalim yenidenKızlar niye liste yapmadınız bakemmm...Falaka getireyim mi...
Ben alışverişe gittim 8 de anca geldim eve...