• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok iyi olur cnm ben bu hafta kabağın kilosunu 1 TL den aldım meze gibimi yapıyorsun az soteleyip yoğurt ilemi yiyorsun ben bayramın 1.günü bekliyorum regli zor olacak hem misafir hem gezerken sıkıntı
çiğ kabak ile bi salata var .
harika oluyor .
geçenlerde kendime yaptım .
kv dem yapar misafirlerine . onda yemiştim .

çiğ kabağı rendeliyorsun .
biraz sıkıyorsun suyunu.
üzerine sarımsaklı yoğurt . biraz zeytin yağı . pul biber .ceviz.

Kızlar kabak detoksunu yaparken kahvaltıyı daha sıkı yaparım kabak ve yoğurt miktarınıda biraz daha arttırabilirim amacım detoks yaparken abur cubur ve önüne geleni yememek için istiyorum hem metroda hızlanır aç kalmam sütü etkilerse ertesi gün yapmam çok şükür sütüm bol inek gibiyim sıkıntı olacağını sanmıyorum bugünde zaten 3 e kadar doğru düzgün birşey yemedim ama süt yetti buzağıma :KK66:
Ateşlenen büyük oğlumdu çok şükür ateşini düşürdük hastaneye gitmeye gerek kalmadı
@demirleke yemekte menü güzelmiş afiyet olsun
bence de kabak miktarını ve yoğurt miktarını arttır . ve dereotu da doğra kabağına. çiğden . . biliyorsun süt yapıyor .
geçmiş olsun büyük oğluşuna . ortancadan mı bulaştı ki.

Tskler cnm ramazan sonrası turlu detokslar yaparız emziren annelerinde yapabilecegi

Afiyet olsun
Bebisede geçmiş olsun cnm ceyrana falanmi geldi havalarda sıcak burada sıcaktı 25 derece adana yaniyordur

Kaydetti cnm en kısa surede yapacağım inşallah güzel bir şeye benziyor

Afiyet olsun cnm baya güzelmiş menü ben olsam senin vazgeçtiklerini yerdim ne güzel şerbetli tatlı sevmemen

Afiyet olsun cnm suyunu tamamlamissin ne güzel benimde 1 lt bitmek üzere bitireyimde sahurda da biraz içerim
benim vazgeçtiklerim işte belki kilo yapanlar . ama zaten karmını doyuracak çok şey vardı. ondan yemedim
ilgimi çeken başka şeyler oldu. en çok karpuz kavun . nohutu harika pişmişti. yumuşacıktı. neredeyse dağılacaktı. çok sevdim.

@demirleke canım sen daha önce ahtapot yapmıştın nasıl yapıyorsun suda mı haşlıyorsun buharda mı haşlıyorsun
evet canım . ahtapotu düdüklü tencerede haşlıyorum .

sonra dış zarını soyuyorsun . zaten belli oluyor kendini atıyor biraz .
minik minik doğruyorsun . tereyağı ve az tuz ile kavuruyorsun
benim tarif böyle.
başka tarifler de var ama çocuklar da böyle sevdi . o yüzden tarif değiştirip riske girmiyorum .
ahtapot mu aldınız . noldu .

bir de nadal . kollarını yiyoruz biz . kafa kısmını yemiyorum .

benim tarif böyle.
başka tarifler de var ama çocuklar da böyle sevdi . o yüzden tarif değiştirip riske girmiyorum .
Yaptığında resmini paylaşır mısın ?
Gerçi benim burada bulup almam zor ama merak ettim

bugün saat 13.30 da ortancanın bilsem bireysel değerlendirmesi var .

bakalım ne çıkacak bundan da. bireysel değerlendirmede de baya eleme oluyormuş .
Geçen yemeğe gelen misafirlerin çocukları ilkokulda
Bilsem konusu açıldı
Oglan kazanmış bu mülakatta girmiş geçen sene.
Mülakatta bayan psikolog varmış, bilgisayardan bir soru aoruyormus, çocukta karşısında bilgisayara bakarak cevaplamis.

Çok kısa sürmüş. Ama abi torpil döndüğünü milli eğitim de adamı olanların çocuklarının kazandığını iddia etti.

İnşallah torpil bu küçük çocukların sınavına kadar bulasmamistir

Bilsem konusu açıldı
Mülakatta bayan psikolog varmış, bilgisayardan bir soru aoruyormus, çocukta karşısında bilgisayara bakarak cevaplamis.

Çok kısa sürmüş. Ama abi torpil döndüğünü milli eğitim de adamı olanların çocuklarının kazandığını iddia etti.

bilmiyorum ki . benim de tanıdığım birinin çocukları elenmişti.

inşallah bulaşmamıştır canım .

Akşama mantarlı et güveç yapacağım.
Güveç tenceresini mahalle fırınına vereceğim 3 saat pişiyor orada. Etim. biraz sert orada yumuşak oluyor.

Ama acaba o 3 saat pişirme mantarları iyice eritir mi yemekte acaba ?
3 saate baya eriyebilir ama bence yine de güzel olur . misafir mi gelecek . kendiniz için yapıyorsan koyabilirsin . belki erimez . bilemedim.

harika oluyor .

biraz sıkıyorsun suyunu.
canım çiğ kabak sası sası kokmuyor mu
bence de kabak miktarını ve yoğurt miktarını arttır . ve dereotu da doğra kabağına. çiğden . . biliyorsun süt yapıyor .
geçmiş olsun büyük oğluşuna . ortancadan mı bulaştı ki.
bu defa değişik bir hastalık oldu ama bu hastalığı kısmen sevdim birgün ateşleniyor ertesi gün bitiyor bugün iyi çok şükür ama sürekli gözlemliyorum okula da göndermedim

benim tarif böyle.
almadık ama eşim almak istiyordu ondan sordum
bugün saat 13.30 da ortancanın bilsem bireysel değerlendirmesi var .

bakalım ne çıkacak bundan da. bireysel değerlendirmede de baya eleme oluyormuş .
Allah zihin açıklığı versin
girmiş bizim oğlan görüşmeye. 40 dk süreceği söylenmiş . bekliyor eşim .
hadi hayırlısı bakalım

canım çiğ kabak sası sası kokmuyor mu
bu defa değişik bir hastalık oldu ama bu hastalığı kısmen sevdim birgün ateşleniyor ertesi gün bitiyor bugün iyi çok şükür ama sürekli gözlemliyorum okula da göndermedim
almadık ama eşim almak istiyordu ondan sordum
Allah zihin açıklığı versin
hadi hayırlısı bakalım
anladım canım . koca ahtapottan az bi yemek çıkıyor . haberin olsun . ahtapot bizim o tarafta çok pahalı . sizin oralarda bilmiyorum . yani denizden eşim ya da kaynım çıkarıyor . öyle olmasa para verdirip almazdım . eşin çok istiyorsa alabilir tabi. ama bence değmez .
kilosu 150 tl gibi . sadece eşim çıkarıp lokantaya sattığı miktar o. lokanta üzerine para koyup öyle sunuyor müşteriye . eşim ise satmıyor da kendimiz yiyoruz .

Taze fasulye sezonunu açtım gecen hafta itibariyle bugünde yaptım iftar menüm şöyle olur muhtemelen
1 tab.taze fasulye
Yarim tab.pilav
Yeşil salata,yoğurt
Meyvede yerim kiraz,yenidünya 3-5 tane
1 lt suyum var sahura kadar bitirebiliyorum
2 gündür ev içinde baya hareketliyim spor yerine geçebilir bence :KK66:
Bnde taze fasukye pisirdim bugun ama yarin icin olacak cnku aksama iftara davetliyiz😊

Kilomda ufak kıpırdamalar var p.tesi 76.4 tüm hamile kaldığım kiloma geldim farzediyorum artik :KK66:
masallah cnim ya iste bu harika bir haber
Bende 60 la bitirmek istiyorum ama benim için de zor sanırım.
2 gün sonra regl olacağım
Kabak detoksu yapmayı planlıyorum midem.kuculmusken
canim ramazanda zor bnim de regl cok yakin bu aralar bnde bir detoks planliyorum ama protein mi kabak mi yoksa diyetisyen 5 gunluk bisey verei o mu olsun bilemiyorum
İftar
1 tabak pilav üstü kurufasulye
1 bardak şalgam suyu

Öğle de bir bardak şalgam suyu içmiştim yazmaya unutmuşum başım çok ağrıyor elim değerse sade nescafe içmeye niyetim var çocuk çok ateşli şurup verdik inmezse birazdan acile gideceğiz
cnimcim cok gecmis olsun insallah duser atesi
Canım bu ara benimde kabak detoksuna niyetim var önümüzdeki hafta içi yaparım herhalde
herkesin var sanirim😊
Canım senin enerjini dusurebilir. Bir gün denersin olmadı.

Sen şu maydanoz. Dereotu, yeşil elma, soyulmuş limon içeceği icsen günde bir bardak. Hem sute iyi gelir, hem ödem.atar.
ben onu bugun yaptim cay olarak ictim seyda coskun onermisti
Canım ayran aşı detoksu var.
İçinde bulgur yeşil mercimek olan.
Bı bak istersen .
Belki yapabilirsin.
Bende güya bugün menü yazacaktım ama aralarda çok şey yedim..
Muz elma çilek
Ekmek sabah hariç yemiyorum zaten sabah da 2dilim esmer ekmek yedim.
Akşam pilav 3yk kadar yedim.
Bugünün cisi olarak da 3yk kadar irmik helvası yedim.
Digerleri sağlıklı şeylerdi cis yoktu..
ayran asi diyetini cok yaptim cidden guzel
harika oluyor .

biraz sıkıyorsun suyunu.
onu da yaptim ben allahim.ne cok sey yapmisim😊
Akşama mantarlı et güveç yapacağım.
Güveç tenceresini mahalle fırınına vereceğim 3 saat pişiyor orada. Etim. biraz sert orada yumuşak oluyor.

Ama acaba o 3 saat pişirme mantarları iyice eritir mi yemekte acaba ?
canim eriyip icinde kaaybolmuyor ancak sebzenin tummmm lifi ve vitamini gdiyor
Bilsem konusu açıldı

Yok artikk yaa nasil.hesabini vercez allaha acaba boule seylerin insallah sicramamistir

Kizlar aksam 3 aile bukusacagiz arkadasimiz iftara cagirdi esi rus taaa univden beri taniyorum esini o zaman evli degillerdi cok hos bir kiz bize ne yemek yapacak blmiorum kendisi hristyan ama bize iftar vermek istiyormis ne hos bir dusunce
ay çok hoş yaaa.
ne güzel .
rus kızları da güzel olur hani.
değişik arkadaşlıklar çok hoşuma gider .

ben yalnızım iftarda. eşim kendi arkadaşları ile iftar yapacakmış . davet edilmiş. 3 kişi olacaklar . veterinerler .

oğlumun bilsem değerlendirmesi 40 dakika sürecekti. aradım . hala çıkmamıştı. 60 dakika sonra çıktı.
nasıl geçti bilmiyorum . ama zorlamışlar sanıyorum . 60 dakika ne sordular bu çocuğa.
sorular nasıldı dedim telefonda, sessiz bi tonla ( iyi ) dedi . o_O o_O
kıyamam yaa. bunalmış sanırım . ya da endişe duymuş . bilemedim . akşam konuşacağım .
ağustosta açıklanacakmış sonuçlar .

akşam ne yesem diye düşünüyorum .
canım bi şey de çekmiyor .
karpuz alacak eşim . kaşar , yumurta . bunlar bitmişti evde.
karpuz . kabak yemeği (geçen günden kalma )
yoğurt ile tatlı yapmayı düşünüyorum . içine biraz bal , vanilya , kayısı ile.

çay içerim .
çok yorgun hissediyorum . hava da güzel . böyle olursa kızım park isteyebilir .
cuma günü kızımın kreşinin yıl sonu gösterisi var .
izin istedim . cuma günü öğlenden sonra için .
eğer işler bitmiş olursa cuma günü hiç gelmeyebilirsin dedi. bakacağım dedi.

Back
X