• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayırlı olsun canım seninki 2014 doğumlumuydun
2015 ocak doğumlu cnm

Afiyet olsun canım
TSK ederim
Hayırlı olsun canım.
Ama neden tam gün ? Sabah 8 akşam 5 mi ?
Aslında 8.40-14.00 da öğleden sonrada kurs varmış 3 saat bahsetmustim kodlama sistemi fln ben kalmasından yana değilim bu sene öyle alicaz deyince mecbur kaldım denicem ağar gelirse konusurum calismiyirum sonuçta çok uzun saat napicam oglussuz

2015 ocak doğumlu cnm

TSK ederim

Aslında 8.40-14.00 da öğleden sonrada kurs varmış 3 saat bahsetmustim kodlama sistemi fln ben kalmasından yana değilim bu sene öyle alicaz deyince mecbur kaldım denicem ağar gelirse konusurum calismiyirum sonuçta çok uzun saat napicam oglussuz
Benim küçükle aynıymış senin oğlan:)
Aynı dönem 1. sınıfa gidecekler muhtemelen😍

evet canım, diğer kardeşlerin bir türlü bir tarih vermemesi. birlikte mi gidilecek, ayrı mı gidilecek netleştirmemeleri vesaire.

herkes ayrı şehirden gelecek.

ben orada psikolojimi bozan kimseler olduğu halde gidiyorum. her gidişinde psikolojim bozuluyor, yeme atakları yaşıyorum. daha önce de burda anlatmıştım :KK43:
kuzum .temelde yatan sebepler işte.
kiyamam.
kardeşler arası sebepler yüzünden sanirım.
sabırlı ol.he
kiz beni cok guldurdun yaaa canim nadalim😊
canim ben senin yerinde olsam ne zaman istiyorsam kendim giderdim ailemi goruo donerdim madem psikokojini bozan insanlar var ne kadar az gordun o kadar iyi bnce canim
katıliyorum .

buğun işleri öğlende bitirdim.sonra bir kaç yazışma vardı.
yaz okulu vs. derken amircim yarın öglenden sonra degil de sabahtan gelme dedi.
cok iş yapınca.
bir de dönüşte daha çok işim olacak. yaz okulu .yönetim kurulu kararları .mazeret sınavları. düzenlemeler.
sanıyorum dönüşte çok işi olacak diye torpil geçti.
Allah razı olsun
bu gece sahura kadar oturmayı planlıyorum.
sabah geç kalmarım.
sahura kadar utu yaparim. cantaları toparlarim . epilasyon. herkes yatinca daha kolay.

Kızlar selam...Gelemiyorum bu aralar idare edin bu ay beni..Eşim burada kızımın sınav stresi..Sahi söylemeyi unutmayayım
bayramda liste olmuyor hatırlatayım...yarına liste sırası @Pamuk92 de şimdiden kolay gele canım..
Hepinizi öptüm:KK15:
canım özledik. arada haber et . el salla.

bu aksam dangal var trt 1 de. baya sona geldi. ikinciye izliyiruz.

bu aksam iftar
2 büyük dilim karpuz. 10 üçgen gibi
biber kavurma.
sarimsakli yogurt
tereyagli mantar kavurma.
az ciğ börek
1 dilim brovni kek.
6 tane falan erik.
cay cay

Benim küçükle aynıymış senin oğlan:)
Aynı dönem 1. sınıfa gidecekler muhtemelen😍
Bizim
2015 ocak doğumlu cnm

TSK ederim

Bizim çocuklar aynı yaşta. Benim kız da 2015 Ocak doğumlu.

2020 de okullar açıldığında 68 aylık oluyor. Ben 2021 de gitmesini planliyorum. Sizce ?

Back
X