Hayırlı olsun canım seninki 2014 doğumlumuydunKızlar oğlum için anaokuluna on kayıt yaptırdım devlete ait bağımsız okul tam gün +kurs seklinde çok istekli bu sene oğlum bakalım inş.memnun kalırız eve 5 dk yürüme mesafesinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım seninki 2014 doğumlumuydunKızlar oğlum için anaokuluna on kayıt yaptırdım devlete ait bağımsız okul tam gün +kurs seklinde çok istekli bu sene oğlum bakalım inş.memnun kalırız eve 5 dk yürüme mesafesinde
Afiyet olsun canımMenuyude yazayım gelmişken
Z.yağlı taze fasulye,pilav,cacık
Hayırlı olsun canım.Kızlar oğlum için anaokuluna on kayıt yaptırdım devlete ait bağımsız okul tam gün +kurs seklinde çok istekli bu sene oğlum bakalım inş.memnun kalırız eve 5 dk yürüme mesafesinde
Ah canım ne kadar ince düşüncelisin
Evet canım iyi olmuş öğlene kadar rahatça hazirlanirsin.Ah canım ne kadar ince düşüncelisin
Biz cumartesi öğleden sonra çıkabileceğiz eşim çalıştığı için. Ama bence daha iyi olacak, valizleri rahat rahat hazırlayacağım inşallah :)
2015 ocak doğumlu cnmHayırlı olsun canım seninki 2014 doğumlumuydun
TSK ederimAfiyet olsun canım
Aslında 8.40-14.00 da öğleden sonrada kurs varmış 3 saat bahsetmustim kodlama sistemi fln ben kalmasından yana değilim bu sene öyle alicaz deyince mecbur kaldım denicem ağar gelirse konusurum calismiyirum sonuçta çok uzun saat napicam oglussuzHayırlı olsun canım.
Ama neden tam gün ? Sabah 8 akşam 5 mi ?
Benim küçükle aynıymış senin oğlan:)2015 ocak doğumlu cnm
TSK ederim
Aslında 8.40-14.00 da öğleden sonrada kurs varmış 3 saat bahsetmustim kodlama sistemi fln ben kalmasından yana değilim bu sene öyle alicaz deyince mecbur kaldım denicem ağar gelirse konusurum calismiyirum sonuçta çok uzun saat napicam oglussuz
ah canım benim.Alah razı osun.
kuzum .temelde yatan sebepler işte.evet canım, diğer kardeşlerin bir türlü bir tarih vermemesi. birlikte mi gidilecek, ayrı mı gidilecek netleştirmemeleri vesaire.
herkes ayrı şehirden gelecek.
ben orada psikolojimi bozan kimseler olduğu halde gidiyorum. her gidişinde psikolojim bozuluyor, yeme atakları yaşıyorum. daha önce de burda anlatmıştım![]()
katıliyorum .kiz beni cok guldurdun yaaa canim nadalim
canim ben senin yerinde olsam ne zaman istiyorsam kendim giderdim ailemi goruo donerdim madem psikokojini bozan insanlar var ne kadar az gordun o kadar iyi bnce canim
canım özledik. arada haber et . el salla.Kızlar selam...Gelemiyorum bu aralar idare edin bu ay beni..Eşim burada kızımın sınav stresi..Sahi söylemeyi unutmayayım
bayramda liste olmuyor hatırlatayım...yarına liste sırası @Pamuk92 de şimdiden kolay gele canım..
Hepinizi öptüm![]()
öyle yapacağımkuzum .temelde yatan sebepler işte.
kiyamam.
kardeşler arası sebepler yüzünden sanirım.
sabırlı ol.he
katıliyorum .
BizimBenim küçükle aynıymış senin oğlan:)
Aynı dönem 1. sınıfa gidecekler muhtemelen![]()
Bizim çocuklar aynı yaşta. Benim kız da 2015 Ocak doğumlu.2015 ocak doğumlu cnm
TSK ederim
Aslında 8.40-14.00 da öğleden sonrada kurs varmış 3 saat bahsetmustim kodlama sistemi fln ben kalmasından yana değilim bu sene öyle alicaz deyince mecbur kaldım denicem ağar gelirse konusurum calismiyirum sonuçta çok uzun saat napicam oglussuz
Bende netfilix te organize işler sazan sarmalı izliyorum.bu aksam dangal var trt 1 de. baya sona geldi. ikinciye izliyiruz.
netflikss ten memnun musunBende netfilix te organize işler sazan sarmalı izliyorum.
Canım kardeşinin şifresi ile giriyorum ben.netflikss ten memnun musun
ada da kullaniyirdu
aylik ucret ne kadat
guzel diziler belgeseller var mi