• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu minimalizm kitabının yazarı 2 beyin belgesellerini izledim.

Uzman kişiler de konuyla ilgili bilgiler veriyordu. Kitap nasıl bilmiyorum ama belgesel çok güzeldi.

Minimalist ligi tercih eden kişiler, bunu nasıl ne sürede başardıkları vs güzel bir belgeseldi.
Belgeselin tam olarak adı ne acaba?

Bugün daha rahattım canım.
Şimdi kefir içiyorum.
1 saat sonra da limonlu yeşil çayı içer günü kapatırım.

Sitede komşular etsiz çiğ köfte yoğurdu. Normalde bayılırım. Yanına bol nar ekşili salata, üstüne bir komşu cevizli şekerpare yapmıştı. O kadar çok ısrar ettiler, bir çatal almadım.

Normalde diyet yapsam, neyse bugün bunları yiyeyim d, yarın başlarım diyete derdim. Ama diyetisyen olunca, en kısa zamanda fazla kilo verip diyetisyen odemesinden kurtulma psikolojisiyle yemedim :KK70:
kesinlikle sana katiliyorum sarfancim bnde o sekilde yaoiyorum aman bugun de yiyeyim ama dger turlu hicc agzina vurmuyorsun bravo iyiki de yemedin yoksa ozguveninin azalirdi
Harika görünüyorlar
Yaz boyu okursun bunları canım :KK66:
sanirim bunlarin 2 haftasi var canim en fazla 3 olsun 😊
Bu minimalizm kitabının yazarı 2 beyin belgesellerini izledim.

Uzman kişiler de konuyla ilgili bilgiler veriyordu. Kitap nasıl bilmiyorum ama belgesel çok güzeldi.

Minimalist ligi tercih eden kişiler, bunu nasıl ne sürede başardıkları vs güzel bir belgeseldi.
Bnde minimalistlik ile ilgili cok fazla program izliyorum cok seviyorum esim de ayni sekilde o daha fazla minimal kafada benim de o kafaya gelmem gerekli😊

Sodalı içecek

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Peynir
Maydanoz

Ara
Türk kahvesi
Hurma

Öğlen
8 kaşık karnıbahar kisiri
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara
Sütlü türk.kahvesi
Yarım kare bitter çikolata

Akşam
7 kaşık karnıbahar kisiri
1 kase ayran aşı çorbası

Akşamı yeşil çay ve kefir ile de kapatırım.
Maşallah canım ben senin kadar iradeli davranamadım bugün ama yarın daha dikkat edeceğim aaadddaaa nın ve senin azmin beni gaza getirdi bende yapacağım :KK50:

kitaplar çok güzel aadaddaa
güle güle oku. :KK45:
safran tebrik ederim . yememişsin sitedeki mamalardan . büyük başarı.

nadal sen de sağlıklı beslenmeye başlamışsın . süpersin . gece uykularını uyuyabiliyor musun . gündüzleri az da olsa kestir biraz .

benim dün yediklerim

karpuz smothi 600 ml (yarısı su ile yapıldı)

öğlen 6-7 üçgen karpuz
3 galeta . 1 dilim ekmek
3 kaşık dolusu deniz börülcesi salatası
4 dilim peynir

akşam
2 domates ile domates çorbası
yarım mağnum mini
1 bardak süt ile türk kahvesi
7-8 adet kadar kiraz
1 maden suyu ile 400 ml içecek . (yarısı su ile yapıldı)
1-2 adet bisküvi
1 hurma

Sabah kahvaltı öncesi içeceğim

Soda limon zencefil zerdecal
IMG_20190613_084650.webp

kitaplar çok güzel aadaddaa
güle güle oku. :KK45:
safran tebrik ederim . yememişsin sitedeki mamalardan . büyük başarı.

nadal sen de sağlıklı beslenmeye başlamışsın . süpersin . gece uykularını uyuyabiliyor musun . gündüzleri az da olsa kestir biraz .
Çok uyumuyorum ama uyuduğum kadarı yetiyor vucut alıştı sanırım canım bu gece 5 saat uyudum yat kalk yapsamda buna şükür

bu sabah 50.8 geldim tartıda

bu sabah yediklerim 3 dilim karpuz . akşamdan kalmış .
1 bardak süt ile kahve yaptım . su da koydum . 300 ml bardakta .
1 galeta

öğlen için
6 dilim karpuz
3 kaşık deniz börülcesi salatası
1 dilim ekmek
3 galeta
1 büyük domates

akşam yine benzer şeyler düşünüyorum . domatesli bi şey . yaz gelmişken domatesi bol yemek istiyorum . çokk seviyorum . pişmiş . tereyağlı . ya da domatesli omlet . yazın en sevdiğim .
en sevmediğim ise domates lekesi . illa sıçrıyor . o_Oo_Oo_O

Çok uyumuyorum ama uyuduğum kadarı yetiyor vucut alıştı sanırım canım bu gece 5 saat uyudum yat kalk yapsamda buna şükür
ah canım benim .
öyle haklısın . bebek küçükken ancak 5 saat .
olsun alışıyor bünye haklısın .

şimdi bende 6 saat uyuyorum . 12 de yatıp 6 da uyanıyorum .
uzmanlar da 7 saat uyku diyor . normal bebeksiz biri için yani:KK53::KK53:

ama uyuyamıyorum . gün ağarıyor ya. güneş geçirmeyen perde lazım bana da . ama ne alırım . nerden alırım . fikri olan var mı. çocukların odasına da lazım . onlar da uyanıyor hemencecik.

bu sabah 50.8 geldim tartıda

bu sabah yediklerim 3 dilim karpuz . akşamdan kalmış .
1 bardak süt ile kahve yaptım . su da koydum . 300 ml bardakta .
1 galeta

öğlen için
6 dilim karpuz
3 kaşık deniz börülcesi salatası
1 dilim ekmek
3 galeta
1 büyük domates

akşam yine benzer şeyler düşünüyorum . domatesli bi şey . yaz gelmişken domatesi bol yemek istiyorum . çokk seviyorum . pişmiş . tereyağlı . ya da domatesli omlet . yazın en sevdiğim .
en sevmediğim ise domates lekesi . illa sıçrıyor . o_Oo_Oo_O
Bende bu kadının bu tarifine bayılıyorum.
Instagram da takip ediyorum her hafta yapar storylerde ağzım sulanarak izlerim

ah canım benim .

ama uyuyamıyorum . gün ağarıyor ya. güneş geçirmeyen perde lazım bana da . ama ne alırım . nerden alırım . fikri olan var mı. çocukların odasına da lazım . onlar da uyanıyor hemencecik.
Bizim yatak odamızda 2 cam var ve yere kadar. Bu yüzden aydınlık oluyor. Bende yere kadar koyu gri zebra perde yaptırdım, eşim malum nobetli çalışıyor, gündüz uyuyor.

Bu odayı baya loş yapıyor.

Kızım yanınızda uyuyor, bu ışığa aliskindi. Şimdi odasında uyumaya başladı, baya aydınlık geldi odası ona. Sabah çok erken saatte kalkıyor bu yüzden. Bende onun odasına, kalın fuşya renk fon perde diktirecegim, kapatınca da karanlık olsun.

Uzmanlar da aydinligi kesilmiş odada uyumanın uyku kalitesini daha iyi artırdığını söylüyor.

Bizim yatak odası perdesi bu
IMG_20190613_085935.webp

ah canım benim .

Perdecilerde oluyor canım.
Otel perdesi diye almıştık biz.
Ölçüyü verdik ona göre diktiler.

Bizim yatak odamızda 2 cam var ve yere kadar. Bu yüzden aydınlık oluyor. Bende yere kadar koyu gri zebra perde yaptırdım, eşim malum nobetli çalışıyor, gündüz uyuyor.

Bu odayı baya loş yapıyor.

Kızım yanınızda uyuyor, bu ışığa aliskindi. Şimdi odasında uyumaya başladı, baya aydınlık geldi odası ona. Sabah çok erken saatte kalkıyor bu yüzden. Bende onun odasına, kalın fuşya renk fon perde diktirecegim, kapatınca da karanlık olsun.

Uzmanlar da aydinligi kesilmiş odada uyumanın uyku kalitesini daha iyi artırdığını söylüyor.

Bizim yatak odası perdesi bu Eki Görüntüle 2278296
işte bizim de böyle . her yerden gün ışığı giriyor .
iyice karanlık olursa uyanmıyorum . annemin evinde panjur var . oh mis . orda da uyanamıyorsun tabi.

Back
X