cnm neler yaoiyorsun firsat bukunca anlat ozledik senimerhabalar, bu hafta hiç gelemedimhem sizi özledim, hem diyet yapamadım. yoğun dönemlerde böyle oluyor
daha sık gelmeye çalışacağım.
sana daha dun dedim dimi birden bir dusuyor bir gun icinde dusuyor abla sozu dinleHemeen ilk bildirimi mutlulukla yapayım
Başlangıç tarihi 14 Haziran
Başlangıç kilom 87,0
Bu hafta 86,0
Fark 1000 g
Yüzde 1,15
Nasıl oldu bilmiyorum ama 2 gün öncesine kadar değişiklik yoktu 2 günde 1 kilo gitmiş![]()
![]()

bnce 60 dan dustugune sevnmelisin simdilik sadece olumlu kisimlara odaklan canim bnce tek olumsuslukta hersey olumsuz degil aslinda bu hayatta ve senin basardgin cok sey varMerhaba dostlar,
Kilom tamı tamına 60
Geçen hafta : 59.9
Fark : +100 gram
Yüzde hesaplayasım yok.
Kilo alanlar hanesine yazarsınız beni.
Moralim çok bozuk...
evet tuz cok su tutar nirmalde ertesi gun dikkatbederken verirdim ama smdi az verdim o civarda kaldim 300 gramim hala duryor dun de diyetimin disina ciktim 400 gram oldu ama olsun regle 2 gun var senin de mevsimsellikten ya da biseyden tutmus olablir cnimanladım canım . ben de 2 gün şalgam suyu içmiştim . belki su tuttu diye düşündüm . tuzlu yediğimde de su tutoyurm . elim yüzüm şişiyor . ama bugün de aynıyım
sıkıntı ettiğimden değil . takip ettiğimden .
Ilk ke 4 dilim ekmek yerken gordum senidün sabah kahvaltım .
1 yumurtalı lorlu omlet .
2 galeta.
aralarda çay
öğlen
domatesli mantarlı yemek . 1 tabak
6-7 dilim karpuz
4 dilim kepek ekmek .
2 kare bitter çikolata
akşam
domates salatası . (soğan , limon , 1 kaşık ton balığı , 2 kaşık konserve mısır. 2 haşlanmış yumurta )
muzlu smothi 1 bardak
1 minik avuç fıstık
1 minik avuç leblebi
1 kayısı
biraz kiraz
çay çay