• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhabalar, bu hafta hiç gelemedim :KK61:hem sizi özledim, hem diyet yapamadım. yoğun dönemlerde böyle oluyor :KK35: daha sık gelmeye çalışacağım.
cnm neler yaoiyorsun firsat bukunca anlat ozledik seni
Hemeen ilk bildirimi mutlulukla yapayım
Başlangıç tarihi 14 Haziran
Başlangıç kilom 87,0
Bu hafta 86,0
Fark 1000 g
Yüzde 1,15

Nasıl oldu bilmiyorum ama 2 gün öncesine kadar değişiklik yoktu 2 günde 1 kilo gitmiş :KK71: :halay::halay::halay:
sana daha dun dedim dimi birden bir dusuyor bir gun icinde dusuyor abla sozu dinle😊 sana aciklayim neden boyle oluyor bikimsel olarak vucut yag yakmaya baslayinca yag hucreleri suyla doluyor ama yaglar gdiyor sonra icinde tuttugu suyu hucre birakiyor ve tak verdigin kiloyu goruyorsun😊
Merhaba dostlar,
Kilom tamı tamına 60 😣😣😣
Geçen hafta : 59.9
Fark : +100 gram
Yüzde hesaplayasım yok.
Kilo alanlar hanesine yazarsınız beni.
Moralim çok bozuk...
bnce 60 dan dustugune sevnmelisin simdilik sadece olumlu kisimlara odaklan canim bnce tek olumsuslukta hersey olumsuz degil aslinda bu hayatta ve senin basardgin cok sey var
anladım canım . ben de 2 gün şalgam suyu içmiştim . belki su tuttu diye düşündüm . tuzlu yediğimde de su tutoyurm . elim yüzüm şişiyor . ama bugün de aynıyım
sıkıntı ettiğimden değil . takip ettiğimden .
evet tuz cok su tutar nirmalde ertesi gun dikkatbederken verirdim ama smdi az verdim o civarda kaldim 300 gramim hala duryor dun de diyetimin disina ciktim 400 gram oldu ama olsun regle 2 gun var senin de mevsimsellikten ya da biseyden tutmus olablir cnim
dün sabah kahvaltım .
1 yumurtalı lorlu omlet .
2 galeta.

aralarda çay

öğlen
domatesli mantarlı yemek . 1 tabak
6-7 dilim karpuz
4 dilim kepek ekmek .
2 kare bitter çikolata

akşam
domates salatası . (soğan , limon , 1 kaşık ton balığı , 2 kaşık konserve mısır. 2 haşlanmış yumurta )

muzlu smothi 1 bardak

1 minik avuç fıstık
1 minik avuç leblebi
1 kayısı
biraz kiraz

çay çay
Ilk ke 4 dilim ekmek yerken gordum seni😊

cnm neler yaoiyorsun firsat bukunca anlat ozledik seni
sana daha dun dedim dimi birden bir dusuyor bir gun icinde dusuyor abla sozu dinle😊 sana aciklayim neden boyle oluyor bikimsel olarak vucut yag yakmaya baslayinca yag hucreleri suyla doluyor ama yaglar gdiyor sonra icinde tuttugu suyu hucre birakiyor ve tak verdigin kiloyu goruyorsun😊
bnce 60 dan dustugune sevnmelisin simdilik sadece olumlu kisimlara odaklan canim bnce tek olumsuslukta hersey olumsuz degil aslinda bu hayatta ve senin basardgin cok sey var
evet tuz cok su tutar nirmalde ertesi gun dikkatbederken verirdim ama smdi az verdim o civarda kaldim 300 gramim hala duryor dun de diyetimin disina ciktim 400 gram oldu ama olsun regle 2 gun var senin de mevsimsellikten ya da biseyden tutmus olablir cnim

Ilk ke 4 dilim ekmek yerken gordum seni😊
ada kuzum hayal +100 gram demiş . 60 olmuş .

evet mevsim saniyorum . yine şiş göz kapaklarım . anama çekmişim .onun da şişer hep . öğlene kadar sürer benim de . sonra normal .

4 dilim çok değil . yarım somon yediğim de oldu geçenlerde.
karpuzla iyiyorum ya bi şey olmuyor
gece pek uyumadım . kızçe ateşlendi .
dün de öyleydi biraz . burun akıntısı , hapsuruk yok . sadece ateş var .
viral bi şey galiba.
an itibariyle penceremden...
2280762

bakayım nefisss yemek tariflerine.

acıktım evet . şimdi elmalı su yaptım .
içindeki elmaları da yiycem suyum bitince. su içmek için böyle bi yol denedim . sade su içilmiyor . hava serin ya ondan . baya serin burası . sıcak değil .26 dereceymiş . ama yine de binalar serin .
Hava kapalı ama sıcak burada dinde aynıydı yağmur yağıyordu ama sıcaktı dun disardatdik çocuklarla biraz gezdik ben ter içinde kaldim

Hemeen ilk bildirimi mutlulukla yapayım
Başlangıç tarihi 14 Haziran
Başlangıç kilom 87,0
Bu hafta 86,0
Fark 1000 g
Yüzde 1,15

Nasıl oldu bilmiyorum ama 2 gün öncesine kadar değişiklik yoktu 2 günde 1 kilo gitmiş :KK71: :halay::halay::halay:
Maşallah canimm
çok güzel yemeğin . afiyet olsun . menü de güzel ama yeterli geliyor mu merak ettim .
aralarda kahve çay içiyor musun .
Açlık krizine sokmuyor
Çok tokta tutmuyor.

Birde akşam ogunum kefir var
Yemeği normalde 6 gibi erken yiyoruz. 8 gibi de bir bardak kefir içiyorum. Kefir de biraz tutuyir açlığı sanki

Bardaklar mükemmel 3 ude

Maşallah canimm

Açlık krizine sokmuyor
Çok tokta tutmuyor.

Birde akşam ogunum kefir var
Yemeği normalde 6 gibi erken yiyoruz. 8 gibi de bir bardak kefir içiyorum. Kefir de biraz tutuyir açlığı sanki

Bardaklar mükemmel 3 ude
evet bekli böyle böyle mide de küçülüyordur .

6 gibi akşam yemeği erken değil aslında geç bile sayılır .
akşam yemeği yedikten sonra yine çay kahve içersen iyi olur . kefir de tabi çok harika bi ara öğün .

bardakları evden getiriyorum . kantinin bardaklarını kullanmamak için . :KK50::KK50:

Ben diyetisyene ki tartiyi yazacağım bildirimlere

Rumuz Sarfansari
Başlangıç 66
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 63.7
Fark 1.8
Fark yüzde 2.7

Bugün listeyi ben yapıyorum insallah
baya baya iyi . bugün mu tartıldın . diyetisyenin tarttığı rakam mı yoksa . tam 1.800 çünkü. diyetisyen de öyle demişti. o_Oo_O

hoş geldin yoktun ne zamandır . emzirirken 4-5 lt normal . ben de hep öyle içiyordum . çok susuyordum emzirirken . sen nasılsın . bebiş nasıl iyi mi . büyüdü mu annesi
Ben de içiyorum da ne kadar içtiğimi bilmiyorum.
Bebek iyi elhamdülillah.
40gunluk olduk bugün.
Toparladı bayağı.
Ben de iyiyim.
Girip girip okuyorum sizi ama yazmaya fırsat olmuyor

canım su iyidir hele bizim için 4 l den az içmemek gerek çok şükür su içtikçe süt miktarıda artıyor kızım 2 ayı geçti daha anne sütünün harici hiçbir şey vermedim dolaba da çok süt attım sende iç

Ben çok tuvalete gitmiyorum vucut su istiyor süt yapıyor veya terle çok su atıyorum adanadayım ama yağlar neden erimiyor bilmem
Süt niye dolaba atıyorsun ki .
Ben de oğlumda sagiyordum ama çalıştığım icin.
İlerde çalışmayı mi dusunuyorsun

Süt niye dolaba atıyorsun ki .
Ben de oğlumda sagiyordum ama çalıştığım icin.
İlerde çalışmayı mi dusunuyorsun
fazla ise sağıp dolaba koyabilir ağrı da olmaz göğüslerinde. bazen süt çok olunca bebeğin karnı da toksa emziremiyorsun ya. o zaman sağıp atmak iyi olur . mastit olmayı da önler diye.
benim nadir öyle olurdu . genelde sütü yeterli gelirdi . ağrım olduğunda emzirirdim hemen .

fazla ise sağıp dolaba koyabilir ağrı da olmaz göğüslerinde. bazen süt çok olunca bebeğin karnı da toksa emziremiyorsun ya. o zaman sağıp atmak iyi olur . mastit olmayı da önler diye.
benim nadir öyle olurdu . genelde sütü yeterli gelirdi . ağrım olduğunda emzirirdim hemen .
Ben de hep ilk emzirmeye başladığım zamanlarda olur mastit. Benim ki günlük oluyor tüketiyor :)

Rumuz: pamuk92
Basl. Tarihi : kasım 2018
Basl. Kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 75
Gecen Hafta : 78.5
Güncel Kilo : 77.8
Fark : -700gr
Yüzde : -549
Spor : leslie
harikasin pamukcumm artik insallah 6 lara gelme vakti 😊
Ben diyetisyene ki tartiyi yazacağım bildirimlere

Rumuz Sarfansari
Başlangıç 66
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 63.7
Fark 1.8
Fark yüzde 2.7

Bugün listeyi ben yapıyorum insallah
kaldi 8 sarfancim masallah sana
Maşallah ne güzel kilolar vermissiniz ozendim valla.
Ben de sizden gazla tartildim 72.2 geldi.
Şöyle bı 3 kilo versem motive olacagimda.
Yeme içme duzenim yok.
Spor da yapamıyorum.
Gitmiyor haliyle.
Sanki yarisma gruolarina dahil olacaktin oyle hatirliyorum daha disipliinli oldugu icin basladin mi gruplara

Dun yemeklerime ek olarak baska biseyler de yedim kizlar dun bozmus oldum ama pismnligim yok abartmadim cnku bir ogrencimizin vekisi davet etti burada adada bir yalida kaliyorlar yalida ayri bir yerde yardimcilar ama sagoksunlardun bize mangal yaotilar bahcede tum ogretmenler gittik cok guzeldi gercekten

harikasin pamukcumm artik insallah 6 lara gelme vakti 😊
kaldi 8 sarfancim masallah sana

Sanki yarisma gruolarina dahil olacaktin oyle hatirliyorum daha disipliinli oldugu icin basladin mi gruplara
Dahil oldum.
Evet daha disiplinli.
Ben geçmişteki kilolarimi hep takımla verdim ama benim duzenim yok.
Bebeğim çok küçük.
Uyku duzenimiz yok.

Back
X