Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü menüm
Sabah 11.00 de
1 yumurta
1.5 dilim köy ekmeği
2 ceri
8 zeytin kaşar

15.00 de
1 dilim ekmek
Az peynir az domates sabahtan kalanlar
1 bardak az sütlü nescafe
2 ısırık boyoz oğlandan kalan

Aksam17.30 da
1 kase şehriye çorbası
2 3 kaşık saç kavurma
Avuç içi kadar Ramazan pidesi
Roka salatası

Tünaydın kızlar
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sade sodalı kahve
Kahvaltı 11.30
10 tane zeytin
Peynir
1 yumurtayla tereyağlı omlet
1 dilim greyfurt
3 dilim elma
Tere
Maydanoz
Marul
Dereotu
Eki Görüntüle 2571782 Yeşilçay
ben bu ara siyah tabaklara takmış durumdayım hele yoğurtlu birşeyler koyunca çok hoşuma gidiyor gözüm kaldı kırılabilir :KK53:
Kızlar bim e geliyormuş yarın. Bende evde 500 ml lik bardak kullanıyorum. Günde 4 kez içmeye çalışıyorum. Daha ölçülü oluyor.Eki Görüntüle 2571788
Ben de 1 tane var ama kırılacak diye ödüm kopuyor yedeklesem güzel olur evden çıkabilirmiyim bilmem ama haber vermen iyi oldu teşekkürler

ben bu ara siyah tabaklara takmış durumdayım hele yoğurtlu birşeyler koyunca çok hoşuma gidiyor gözüm kaldı kırılabilir :KK53:

Ben de 1 tane var ama kırılacak diye ödüm kopuyor yedeklesem güzel olur evden çıkabilirmiyim bilmem ama haber vermen iyi oldu teşekkürler
Sana kalmadan ben kıracam bu gidişle canim bazen elimden kayıyor hala kırılmadı bende hayretlerdeyim neden kırilmadı diye 🤔😂bardaklar benimde cok hoşuma gitti yarın gidebilirsem bi bakayım

Nadalcım ben de günlük yemek tabaklarımı değiştireceğim geçen baktım koyu gri, siyah tabaklar vardı. Emin olamadım çorba sulu yemek nasıl durur içinde? Sen böyle söyleyince gözüme güzel geldi:) hatta mocha’nın paylaşımını da çok beğenmiştim aslında. Ne yapsam acaba alsam mı 🤔

Günaydın canlar...
Kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
pastırmalı omlet
peynir
:kk77::kk77::kk77:

Herkes güzel kilolar vermiştir umarım..Ben yarın Dr um tarafından tartılıcam. Bakalım ödemler gitti mi..
Dün hem form hem yeşil çay içtim..Ben yeşil çayın naneli limonlusunu almışım aslında evde varmış onu fark ettim içtim..Daha içilesi bir tadı var..:KK54:

selam kızlar
M Maridraw beni de kilo alanlara ekle canım
İlaç içmeden tartılmayı unutmuşum bardak 200 ml kadar galiba, 77.9 çıktım 77.7 yazayım

Rumuz ficans

Geçen hafta 76.8

Bu hafta 77.7

Fark +++ 900 gr

% 1.17

Ben kilo veremeyeceğim galiba bu gidişle:KK43:
Kilo almandan çok şu son cümleye üzüldüm.
Neden öyle düşündün? Bu hafta beslenmen nasıldı? Ben bu hafta pek takip edemedim yazdıysan da kusura bakma.

Kilo almandan çok şu son cümleye üzüldüm.
Neden öyle düşündün? Bu hafta beslenmen nasıldı? Ben bu hafta pek takip edemedim yazdıysan da kusura bakma.

Geçen hafta da artıdaydım, ilk 1-2 gün düzgün dü ama sonra dikkat edemedim, yedim ve kilo aldım ama ona da takılmıyorum, isteğim motivasyonum yok.Kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum, ne yapmam gerektiğini de biliyorum olmuyor, anlamadım

Back
X