Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki doğmuş minnoş.Ev halkina hashasli revani yaptim ama yemicem yarın kızın doğum günü yarın izinli olurum müsadenizle pasta yerimartık
Senin kabak büyükmüş sanırım benim iki kabaktan da bu kadar cıktı ama ben üstüne çorba ve 3 kaşık yemek yedimAkşam.yemegim
1 büyük kabak rendeleyip söyledim
3 kaşık yoğurt, naneEki Görüntüle 2573286
Eşime ıspanaklı gözleme yaptım, ben bunu yedim.
Hayat diyet yapanlar için gerçekten çok zor![]()
Sağol canım 7 yaşına gircek kuzummİyiki doğmuş minnoş.
Kaç yaşına girecek?
Evet canım 1.5 kabak sayılırdı büyüktü.Senin kabak büyükmüş sanırım benim iki kabaktan da bu kadar cıktı ama ben üstüne çorba ve 3 kaşık yemek yedim
Maşallah. 1. Sınıfa mi gidiyor ?Sağol canım 7 yaşına gircek kuzumm
Yok canım anasınıfı 1 ayla kurtardık göndermedik öğretmen arkadaşlar erken giden çocukların 4 5 gibi sınıflarda zorlandıklarını söylediler eşim de öğretmen o da gerek yok geç gitsin kasları gelişsin biraz daha dediMaşallah. 1. Sınıfa mi gidiyor ?
Anladım canım.Yok canım anasınıfı 1 ayla kurtardık göndermedik öğretmen arkadaşlar erken giden çocukların 4 5 gibi sınıflarda zorlandıklarını söylediler eşim de öğretmen o da gerek yok geç gitsin kasları gelişsin biraz daha dedi
Eşim sever benim meze olarak. Üstüne biberli yağ takıyorum meze olarak güzel oluyor.Ben de severim eşim bikac kaşık aldı bıraktı beğenmemiş
Bizim de aynen böyle oldu okula başlama yaşı 69 ay biz de eylülde 68 ayliktik 1 yıl erteledikAnladım canım.
O zaman 6 yaşında yani 72 aylık oldu.
Benim kızım da 1. Ay doğumlu.
Seneye 9. Ayda 68 aylık oluyor. Bizde 1 sene sonra göndereceğiz ondan.
Yani tam olarak hangi yıl hangi ay doğmuş oluyor kafam çok karıştıBizim de aynen böyle oldu okula başlama yaşı 69 ay biz de eylülde 68 ayliktik 1 yıl erteledik
Tamam şimdi oldu:) 7 değil 6 yaşında oluyor o yüzden kafam karışmıştı.2014 Ocak dogumlu
6 olmuyormus canım 6 bitiyormus 7 den gün aliyormus herkes öyle diyorTamam şimdi oldu:) 7 değil 6 yaşında oluyor o yüzden kafam karışmıştı.
6 bitiyor 7’den de gün alıyor doğru. Ama biten yaş söylendiği için 6 yaşında oluyor, sonuçta doğduğunda 1 yaşında demiyoruz6 olmuyormus canım 6 bitiyormus 7 den gün aliyormus herkes öyle diyor