Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum tabi yarından başlarım bildrmeyeHoşgeldin canım.
Günlük menü paylaşımlarını bekliyoruz.
Sonra sahneye akıp gidiyor zaten
76ydim doğuma 85 le gitim dogumdan sonra 96 oldum süt olsun diye yedimMaydanoz yerine dereotu ye başka şeyler ye hemen keser sütünü birgün detoxumda denedim azaldı sütüm dereotu artırıyor hem bol sıvı tüket inşallah hemencecik gidecek kilolar sen rahat ve hızlı veriyorsun anlaşılan hamilelikten önce nekadar dın ne kadar aldın
Sen de benim gibi süt olsun diye aldın kilo ya napalim oluyor işte ama veriyorsun Maasallah sana76ydim doğuma 85 le gitim dogumdan sonra 96 oldum süt olsun diye yedim![]()
Güzeldi canım.Sen bugün ne yaptın canım?
Nasıl geçti arkadaş ziyareti?
Çok teşekkür ederim canım.O gün yemek için;
- 1 tutam maydanoz
- 1 büyük limon
- 2 yeşil elma
- 2 küçük parça taze zencefil ( Boyutu fotoda var)
- 1 çubuk tarçın
- 5 adet tane karabiber
- 1 tatlı kaşığı yeşil çay
- 5 adet tane yasemin çayı ( Ben bulamadığım için kullanmadım ama olursa çok iyi olur )
- 1, 5 litre su
Hazırlanışı
- 3 haşlanmış yumurta ( Sabah öğle akşam öğünü )
Yazın yaklaşmasıyla kilo verme telaşına düşen (Benim gibi) tüm bayanlara selam :) spora bile başladım ufaktan yememe dikkat etmeye başladım derkeen haldır haldır etrafta yağ yaktıran detoks tarifi aramaya koyuldum.Malum göbeğimdeki yağlar yakında benim yerime araştırmaya başlayacaklar :) neyse hanımlar bu tarif inanılmaz yayılmış herkes denemiş ayrıca bir televizyon programında uzman kişice tarifi verilmiş ayda tamı tamına 6 kilo yağ yakmak deyince benim gözler bir açıldı ki :) hemen bugünden yaptım, başlıyorum. Aman ha pazartesiye kalmasın yalan olur dedim :)
Şimdi tarifime geçiyorum. Çok basit hanımlar.
Bu detoks haftada 2 kez yapılacak ve bir ay tekrarlanacak. Fazlası zarar arkadaşlar sakın ha kilo vereceğim diye abartmayın :) o gün sabah öğle akşam birer haşlanmış yumurta yenilecek. Kabuğunu soyduğunuz 2 yeşil elmayıda yiyeceksiniz. Bolca su içilecek ve tabiki o gün bu 1. 5 litrelik detoks suyumuzda bitecek. İstediğiniz kadar şekersiz bitki çayı içebilirsiniz. Kahveciyim diyorsanız (Ben öyleyim:)) 2 fincan sütsüz ve şekersiz olmak üzere kahve içebilirsiniz. Ben böyle çok acıkırım dayanamam diyenlerde sert meyveleri tüketebilirler elma gibi portakal gibi erik gibi falan. Ama muz çilek karpuz tarzında yumuşak ve şekerli meyveler kesinlikle yok.
- Çubuk tarçını, karabiberi, yeşilçayı tencereye koyun.
- Maydanozları yıkayıp birkaç parçaya bölüp atın tencereye.
- Yeşil elmaları kalın kalın soyup kabuklarını tencereye ekleyin.
- Limonunuz büyük değilse benimkiler gibi küçükse 2 tane kullanın yarıya bıçakla kesip onuda tencereye atıyoruz.
- Taze zencefilimizide kabaca bi rkaç parçaya bölüp tencereye ekliyoruz.
- Ve üzerine 1. 5 litre soğuk su ekleyip ocağımıza alalım kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatıyoruz ve ocağın altını kısıp bir 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyoruz.
- Soğuyana kadar tencerede öylece bekliyor, demleniyor.
- Sonra süzüyoruz ve sürahiye koyuyoruz. İşte bu kadar :)
Tadı çok keskin ve ekşimsi.
Ben emzirdiğim için maydanoz yerine dereotu kullanıyorum çay olarakta sadece rezene ve yeşil çay emzirenler böyle deneyebilir geçen hafta okadar yemeyi abarttım Perşembe günü bunu yapmasaydım kesin artıdaydım ama eksiye düştüm şükür
Maşallah iyi bakmışsın kendine76ydim doğuma 85 le gitim dogumdan sonra 96 oldum süt olsun diye yedim![]()
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım.
Ekran görüntüsü aldım.
Yaparım insalah bir gün.
canm cok tesekkir ederim sordugun icin dun baya yogundum okulda gorevler cikti okula gtmek durumunda kaldim.normalde bos gunumdu ondan gelemedim
Gecmis olsun sarfancim havalar oyle sogukki gercekten hasta olmamak elde degil sankiGüzeldi canım.
Arkadaşım Allah'tan menü yu de abartmisti. Bende ipin ucunu kaçırmadim.
Ama gidip.gelirken üşüdüm sanırım, şimdi bogazimda hafif ağrı var. Akşam.bol sıvı tukkettim. Yarınki duruma bakıp ilaç alırım.
Topikte de salgın.var sanırım, boğaz ağrısı var, geçmiş olsun hasta arkadaslara
dün işlerim vardı kampusteydim .@demirleke bi görünüp kaçtın iki kelam edeydin bacım nerelerdesin neler yapıyorsun
dün ben de kampuse giderken . durakta baya bekledim . otobusu kaçırmışım . ikinci otobus için 30 dk falan bekledim .Güzeldi canım.
Arkadaşım Allah'tan menü yu de abartmisti. Bende ipin ucunu kaçırmadim.
Ama gidip.gelirken üşüdüm sanırım, şimdi bogazimda hafif ağrı var. Akşam.bol sıvı tukkettim. Yarınki duruma bakıp ilaç alırım.
Topikte de salgın.var sanırım, boğaz ağrısı var, geçmiş olsun hasta arkadaslara
Ayyu nasil sevindimm harika masalllahGünaydınlar
Sabah 58.9 u gördüm çok mutlu oldum.
İnşallah yarına ++ olmam. Benim bünye çok değişik.
500ml elma sirkeli suyumu içiyorum kahvaltıdan önce.
bnm de yaklasiyor bnde tatli krizinden cok karbon yagli krizi oluyor cnm sankidün öğlen işe geldiğimde çok çok açtım .
yemeğimi yedim .
çocuklara sarellaaa almıştım .
1 paket de kurabiye almıştım . tatlı.
sarelleea yı kaşık kaşık yedim .
yetmediği yerde kurabiyeye sürdüm yedim .
ya açlık ya kan şekerim düştü. bu de regl başladı yavaştan .hepsi üst üste geldi galiba . sarelleaa ya saldırdım .
bugün iyiyim .
sabahtan az biraz saralell kaldı kaşıkta .onu yedim .
çocuklara vaffle yaptım . üzerine sürdüğüm kaşıkta kalan.![]()
İşte buGünaydınlar
canım geçen cuma aynı şeyi ben yaşadım +2 kilo çıktım akşama kadar regl oldum bu sabah bile hala 1 kilosu duruyordu ama sen çok dikkatli besleniyorsun daha kısa sürede gider moral bozmaya gerek yokKızlar iyi akşamlar hepinize
Sabah 10.30 da
3 bardak çay
2 kaşık menemen (3 4 minik parça sosis var)
Her zaman ki kahvaltı menüm vardı.
Öğlen 2.30 da
Büyük kase kırmızı pancar çorbası acılı ekşili
İkindi 4.50 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 küçük Trabzon hurması
Saat 6 da
4 kaşık nohut
1 kaşık haşlanmış et
4 kasik yoğurt
Eki Görüntüle 2574093
Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa yeşilçay içeceğim
3 kupa sade ıhlamur içtim
1 lt limonlu su içtim
Kızlar regl olmama az kaldı bugün yarın olurum. Karnım şişti sabah tartılıp da +2 kilo çıktımbiliyorum ödem oluştu tartilmamam lazımdı ama tartıldım.
Aytanesii canım yarın senin detoksunu mu yapsam diyorum ne dersin? Yalnız ev de zencefil karabiber tarçın vs toz halinde öyle tüketsem nasıl olur?
Allah bağışlasın hoşgeldin umarım dilediğin kiloya istediğin zamanda ulaşırsınİstanbulda yasiyorum 21 yaşındayım 8 aylik oğlum var 92.200 gram kilocugum 165 boyum
Demekki çok acıktın canım kuralı unutma pişman olma önüne bak hemen kilo olmayacak merak etmeSabah kalkınca 1 kupa ballı limonlu sıcak su (1 tatlı kaşığı bal ile)
Kahvaltı
2 diyet kurabiye
Bitki Çayı
Öğlen
1/3 Kıymalı pide (200 kalori)
1 bardak ayran
Az salata
1 Trabzon hurması
Evet gelelim akşama;
Akşam biraz cozuttum niye böyle oldu anlamadım olaylar çok ani gelişti
1 tabak tavuklu mantar sote
4 lahana sarması
1 köfte
2 küp patates
3 ısırık pide
Yarım dilim ekmek
2 kornişon turşu
Yoğurt
Şu anda karnımı çok şiş hissediyorum![]()
aaaaaa. inanamıyorum . çok vermişsin . harika vallahi. çok sevindim .kırdın zinciri.Günaydınlar