Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
Limonlu ilik su büyük bardak
Kahvaltı
1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 5 tane çeri domates küçük bir salatalık
1 bardak çay
Ara:küçük muz

Öğle
4 kaşık pilav 4 kaşık etli bakla (suyunu koymadim)
Salata orta bir kase
4 kaşık da şehriye çorbası

Ara:3 gofret küçük 7 8 tanede soslu mısır 1 bardak çay (bu çok fazla eltimdeydim kendimi bu kadar tutabildim)

Aksam
Buyuk bi kase Salata ayran
Ara: 1 bardak süt

İnşallah mevsimseldir bu halimiz pamukçum :işsiz:

Onu da yapasım yok :KK43:
Zaten grip oldum bugün. Spor yapmayı geçtim ayakta durmaya halim yok 🤧🤧
Geçmiş olsun canım.
@demirleke dediği gibi, limonlu su iç.
Benim boğaz ağrısı geçti şükür.
Bilmiyorum bence çok tatlısın :KK19::KK36:
Teşekkür ederim canım :KK19:
hayal_hatun hayal_hatun a katılıyorum çok tatlisin biraz da basenler eridi mi tamamdır alt bacak incecik zaten
Evet benim de hedef basen eritmek canım.

Sabah
Kahvaltı
1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 5 tane çeri domates küçük bir salatalık
1 bardak çay

Öğle
Salata orta bir kase

Ara:3 gofret küçük 7 8 tanede soslu mısır 1 bardak çay (bu çok fazla eltimdeydim kendimi bu kadar tutabildim)

Aksam
Akşam dengelemissin canım.

Sabah
Kahvaltı
1 bardak çay

Öğle
Salata orta bir kase

Aksam

Nadalcım yaa acıkmak mı bilmiyorum.
Sıkıldım gibi.
Hatta seni ve pamuğu andım dün akşam.
O kısıtlılık psikolojisinden sıkıldım galiba.
Sürekli “aklımda” diyerek yaşamak gibi.
Sanki doğal akış bu değil, sürekli irademle yön veriyorum gibi.
İradem yoruldu:confused:
ne guzel ifade etmissin cnm bugun bir kitaota okudum yapmamamiz yememiz gereken seyleri irade kullanarak bir sure yemezsek bey8nde yeni noronlar olusuyormus saglikli seyler yememizi soyleyen o.yeni noronlari olusturana kadar irade kullanmak sart diyor
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 13 şubat evlilik yildonumumuz nerdeyse 1 ay var bu sürede 59 u ucundan da olsa görmek istiyorum ama biliyorsunuz ki kilo çok zor veriyorum ne yapayım sizce başka bi diyet yöntemini uygulayayım önerilerinize acigim yıldönümüne yakın saç rengi mi de degistirmek istiyorum biraz değişikliğe ihtiyacım var ben bile benden sıkıldım o kadar yani
cnm bir siyetisyene gtme sansin olablir ki acaba
Eki Görüntüle 2574505 sekil a da goruldugu uzere basenler kalin mi kalin
Aaa ama sen cokk tatlisin cnm yaa inanki verirsin az gtsin cnku hos gorunuyorsun cok samimi soyluyorum

Kizlar dun de bugun de baya baya yedim ben yani yeme.bozuklugu seklinde degil de bildginiz ac olmaktan regle 2 gun kaldi surekli biseyoer atistrdgim icin ne yedgimi de unutorum yoksa utandgimdan falan degil.yazmamam yani sabah ne yedim hatirlamiorum.yogunluk da var usteljk

ne guzel ifade etmissin cnm bugun bir kitaota okudum yapmamamiz yememiz gereken seyleri irade kullanarak bir sure yemezsek bey8nde yeni noronlar olusuyormus saglikli seyler yememizi soyleyen o.yeni noronlari olusturana kadar irade kullanmak sart diyor
cnm bir siyetisyene gtme sansin olablir ki acaba

Aaa ama sen cokk tatlisin cnm yaa inanki verirsin az gtsin cnku hos gorunuyorsun cok samimi soyluyorum
Diyetisyen değil de spor salonuna gitmeyi düşünüyorum

Bugünkü menüm
Sabah 10.30 da
2 yumurtadan bol kıymalı yumurta ( hepsini yiyemedim kalanını aksam yedim)
1 dilim kepekli ekmek
6 zeytin
Az domates salatalık
2 kaşık lor

15.00 de
Yagsiz tavada 2 kabaktan kabak tarator

17.00 de
1 bardak az sütlü nescafe

18.30 da
Sabahtan kalan kıymalı yumurtadan 3 kaşık
1 kaşık manti ( ev halkına yapmıştım)
Canım yemek yemek istemedi bu kadar yedim o da atılmasın diye