Sen bide beni gör kuru kemiğim dersinEki Görüntüle 2574505 sekil a da goruldugu uzere basenler kalin mi kalin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bide beni gör kuru kemiğim dersinEki Görüntüle 2574505 sekil a da goruldugu uzere basenler kalin mi kalin
Canım giydiğim su disco tayt dediklerinden. Yani ince gösteriyor güya. O haldeki halim bile üst nedenle çok fark.var aramda.
Alalım senden de bi foto zayıfladığında hatıra kalsınSen bide beni gör kuru kemiğim dersin![]()
Birazdan atarımAlalım senden de bi foto zayıfladığında hatıra kalsın![]()
Geçmiş olsun canım.İnşallah mevsimseldir bu halimiz pamukçum
Onu da yapasım yok
Zaten grip oldum bugün. Spor yapmayı geçtim ayakta durmaya halim yok![]()
Teşekkür ederim canımBilmiyorum bence çok tatlısın![]()
Evet benim de hedef basen eritmek canım.hayal_hatun a katılıyorum çok tatlisin biraz da basenler eridi mi tamamdır alt bacak incecik zaten
Akşam dengelemissin canım.Sabah
Limonlu ilik su büyük bardak
Kahvaltı
1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 5 tane çeri domates küçük bir salatalık
1 bardak çay
Ara:küçük muz
Öğle
4 kaşık pilav 4 kaşık etli bakla (suyunu koymadim)
Salata orta bir kase
4 kaşık da şehriye çorbası
Ara:3 gofret küçük 7 8 tanede soslu mısır 1 bardak çay (bu çok fazla eltimdeydim kendimi bu kadar tutabildim)
Aksam
Buyuk bi kase Salata ayran
Ara: 1 bardak süt
Kurtarmışm yaniAkşam dengelemissin canım.
En kısa sürede verirsin inş canım fazla bir kilo degilTeşekkürler canım bi 5 6kilo versem çok iyi olcak
ne guzel ifade etmissin cnm bugun bir kitaota okudum yapmamamiz yememiz gereken seyleri irade kullanarak bir sure yemezsek bey8nde yeni noronlar olusuyormus saglikli seyler yememizi soyleyen o.yeni noronlari olusturana kadar irade kullanmak sart diyorNadalcım yaa acıkmak mı bilmiyorum.
Sıkıldım gibi.
Hatta seni ve pamuğu andım dün akşam.
O kısıtlılık psikolojisinden sıkıldım galiba.
Sürekli “aklımda” diyerek yaşamak gibi.
Sanki doğal akış bu değil, sürekli irademle yön veriyorum gibi.
İradem yoruldu![]()
cnm bir siyetisyene gtme sansin olablir ki acabaKızlar yardımınıza ihtiyacım var 13 şubat evlilik yildonumumuz nerdeyse 1 ay var bu sürede 59 u ucundan da olsa görmek istiyorum ama biliyorsunuz ki kilo çok zor veriyorum ne yapayım sizce başka bi diyet yöntemini uygulayayım önerilerinize acigim yıldönümüne yakın saç rengi mi de degistirmek istiyorum biraz değişikliğe ihtiyacım var ben bile benden sıkıldım o kadar yani
Aaa ama sen cokk tatlisin cnm yaa inanki verirsin az gtsin cnku hos gorunuyorsun cok samimi soyluyorumEki Görüntüle 2574505 sekil a da goruldugu uzere basenler kalin mi kalin
Canım bı laf var ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı bu halinle bile güzelsin maşallah sanaCanım giydiğim su disco tayt dediklerinden. Yani ince gösteriyor güya. O haldeki halim bile üst nedenle çok fark.var aramda.
Bunu diye diye avundum bu günlere geldik canimCanım bı laf var ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı bu halinle bile güzelsin maşallah sana![]()
Diyetisyen değil de spor salonuna gitmeyi düşünüyorumne guzel ifade etmissin cnm bugun bir kitaota okudum yapmamamiz yememiz gereken seyleri irade kullanarak bir sure yemezsek bey8nde yeni noronlar olusuyormus saglikli seyler yememizi soyleyen o.yeni noronlari olusturana kadar irade kullanmak sart diyor
cnm bir siyetisyene gtme sansin olablir ki acaba
Aaa ama sen cokk tatlisin cnm yaa inanki verirsin az gtsin cnku hos gorunuyorsun cok samimi soyluyorum
Emzirirken detox olurmuBende deotoxa devam ediyorum canlar acaba bu içecekler vücudun asitlik oranını artırıyor olabilir mi merak ettim