Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah yumurta nescafe
Oglen kek findik
Aksam menemen 1 dilim ekmek

Cok usutmusum hastanede serum yerken bugun saglik ocagina gittim 1000lik antibiotik werdi dr.

Yani aralarimda turk kahwesi yerine bi suru ilac war bugun ay ne oluo bole sirkelenmemiz lazim ama nasil zayiflamak istiyorum once lutfen ya sabaha kadar yazabilirim bunu totem yapsam tutar mi acaba :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler alıntılarım karıştı kusura bakmayın
A aaadddaaa dedigin gibi ben de az kalori aldığım için mi zayıflaamıyorum diyorum
@demirleke bit olayı kötü olmuş saçımı boyadım demistin rofleli değil miydi senin saçın nasıl boyadin

Kızlar liste sırası bende hepinizden güzel güzel verilmiş kilolar bekliyorum alanlar kısmı olmasın inşallah :KK36:
hadi inşallah güzel bildirimler alırsın bugün canımcım .
alintilayamadigim arkadaslarimada tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ewet bir anda oldu adet sancimla geldi hepsi birden.benim rahim kalinlasmam war di 15 sene ewwel oparesyon gecirmistim tekrar oyle agrilarim oldu tansiyon seker hepsi dustu sabah ac karnina olunca geldi gecti ama kizim cok korkmus dedesini babasini o aramis ben bayilinca falan allah beterinden saklasin...

Walla bende hastalikla da beraber iyice modumu dusurmus waziyetteyim hele ki su insanlarla kendimi kiyaslamasam ölurum bende okadar morel bozucu ki bak kucuk cocugu war bak 3 tane dogurmus bak 50 yasinda ama hepsi benden zayif benden gram gram giden kilolar cok cok uzuluyorum kendimi sewmiyorum 20 kilodan wazgectim 10 kilo wersem 65 olsam yeter
olur canım . sıkma , üzme kendini. öyle olmanın sana faydası yok . değişitirebileceğin şeyler var . o da zamanla olur . beslenme alışkanlıklarına bol sebze yemeği ekleyip çoğu yediğin şeyi menüden çıkararak bunu başarırsın .
üzülme sakın .
Sabah yumurta nescafe
Oglen kek findik
Aksam menemen 1 dilim ekmek

Cok usutmusum hastanede serum yerken bugun saglik ocagina gittim 1000lik antibiotik werdi dr.

Yani aralarimda turk kahwesi yerine bi suru ilac war bugun ay ne oluo bole sirkelenmemiz lazim ama nasil zayiflamak istiyorum once lutfen ya sabaha kadar yazabilirim bunu totem yapsam tutar mi acaba :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
geçmiş olsun . ağır olmuş hastalık ki 1000 mg vermiş doktor . dikkat et kendine.
idolümsün :KK52:
evet canım gerçek gerçek bir uyuzumuz eksikti
idol .mucuk . me to.

uyuz değil bu . gözümle gördüm . iğrençti . pis . :silah:

günaydın kızlar

dün akşam ne yedim .
haşlanmış brokoli vardı. 1 küçük tavada az zeytin yağında kavurdum . üzerine 1 yumurta kırdım .
ve 1 yemek kaşığı tahin pekmez ile az ekmek .
1 avuç fındık .biraz fıstık.
yarı süt yarı su ile kahve. çay çay çay .

bu sabah 2 yemek kaşığı kadar tahin pekmez ile az ekmek
1 bardak ayran

işe geldin . çay içiyorum şimdi.

öğle için 1 greyfurt
sabah yine akşam yaptığımdan yaptım . getirdim işe. 1 küçük tavaya brokoli . üzerine 1 yumurta . bol karabiber .
canım çekerse kurukayısı var .
ve 1 limon , yine suyuma limon sıkıp içerim.
burda kar yağıyor . kış 1 ay geç geldi .
c vitamini (meyveden) almaya devam .

Son düzenleyen: Moderatör:
dün evdekilere yeşil mercimekli bulgur pilavı ve cacık yaptım .

bugün yine o var . yerler . dünden keşli erişte var . sarımsaklı yoğurt da yaptım .
kokteyl yapıp yesinler

sabah nohut ısladım. eşim tokat tan getirmişti . yerli nohut . küçük küçük .

düdüklüde haşlayıp yemek yaparım .
ve biraz haşlanmış ayırıp çorba ya da pilava katabilirim haftasonu.

bu sabah yine çay demleyip termosa koydum . evdekiler için
4 küçük patates ile 4 yumurta , patatesli omlet

sabah işim yine çoktu . çöpü çıkardım . koşarak çıktım . kapıyı açtım . köpek kapının dibinde yatıyormuş . bu korktum ki anlatamam . ne işi varsa orda. hiç yatmazlardı kapı önünde. kar yağdı diye mi bilmem . gelmiş yatmış oraya. ne kadar sevsem de korkuyorum . çok büyüktü bi de. at gibi maşallah.

alintilayamadigim arkadaslarimada tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ewet bir anda oldu adet sancimla geldi hepsi birden.benim rahim kalinlasmam war di 15 sene ewwel oparesyon gecirmistim tekrar oyle agrilarim oldu tansiyon seker hepsi dustu sabah ac karnina olunca geldi gecti ama kizim cok korkmus dedesini babasini o aramis ben bayilinca falan allah beterinden saklasin...

Walla bende hastalikla da beraber iyice modumu dusurmus waziyetteyim hele ki su insanlarla kendimi kiyaslamasam ölurum bende okadar morel bozucu ki bak kucuk cocugu war bak 3 tane dogurmus bak 50 yasinda ama hepsi benden zayif benden gram gram giden kilolar cok cok uzuluyorum kendimi sewmiyorum 20 kilodan wazgectim 10 kilo wersem 65 olsam yeter
Geçmiş olsun ben atlamışım o kısmı kusura bakma. Tüm mesajları okuyamıyorum artık. Allah şifa versin inşallah.
Kızlar liste sırası bende hepinizden güzel güzel verilmiş kilolar bekliyorum alanlar kısmı olmasın inşallah :KK36:
Canım ben bu hafta da bildirim yapmıyorum. Beni bekleme yani...

20200124_101255.webp

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 63.1
Bu hafta kilom= 62.3
Fark= -800 gr
Yüzde= % -1.26

Back
X