- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helvacı güzeli:))))Evet ben vermiştim suyu biraz fazla gelmiştiBak yine vereyim bu sefer suyu azalttım hatta şekeri de
eşim çok beğendi bu defa. Yani zaten senede bir defa yapıyorum bu sene beğendi diyeyim:))
Canımcım sen spor programı yapma mümkünse. Strese girersin vakit bulamadığın için. Şu anda sağlıklı beslenmeye odaklan, yapabileceğin hedefler koyarsan başardıkça kendine güvenin gelir.
Gözün aydın canım.
Seni de helva ile hatırlayacağım:)) mesela @demirleke yi fıstıkla, @aaadddaaa yı bitter çikolatayla anıyorum sen de helvacı oldun :))
Pide ekmek getiriyor genelde oda normal kurutma olmuyor ya bende yapıyorum daKavuşmuşsunuz canım Allah bidaha ayırmasın artan ekmek bayatlanmış olursa canım biz kurutuyoz robotta çekip buzluğa atıyoz köfteye kıbrıs tatlısına ekmek içine yumurta bulayıp harç gibi yapıp ara sıra tavuk kızartması yapıyoz kıtır ekmekte yapan var canım ama ben hiç denemedim böyle degerlendirebilirsin direk dolapta yer varsa ekmegide koyabilirsin bazıları öylede yapiyor canım
Evet canım hoşgeldin cuma günü tartı günümüz varSelamünaleyküm kızlar nasılsınız artık kendime gelip zayıflamalıyım dedim ve geldim yanınıza hemencecik :)
uzun zaman olmuş yaa özlemişim
burda düzen nasıl şimdi nasıl yapıyoruz cuma günü bildirimler devam sanırım
Gözün aydın canım kavuşmuşsun eşinePide ekmek getiriyor genelde oda normal kurutma olmuyor ya bende yapıyorum da
Anladım canımPide ekmek getiriyor genelde oda normal kurutma olmuyor ya bende yapıyorum da
Hoşgeldin canımSelamünaleyküm kızlar nasılsınız artık kendime gelip zayıflamalıyım dedim ve geldim yanınıza hemencecik :)
uzun zaman olmuş yaa özlemişim
burda düzen nasıl şimdi nasıl yapıyoruz cuma günü bildirimler devam sanırım
canım cumartesi gelip kv mi bana bıraktılar .@demirleke nasıl gecti misafirler
Neler yaptın önemli kişiler gelecek diyordun kimler geldi üniversiteden mi
Sağolasın canımGözün aydın canım kavuşmuşsun eşine![]()
Evet canım hoşgeldin cuma günü tartı günümüz var![]()
Hoşgeldin Martta nisan da varmış hayırlı olsun kaç kilosunbu arada 8mart nişanım var 1 ay da ne kadar versem kar bana![]()
ay maşallah canımKızlar bugün biraz.kaçırdım şu saatten sonra yemek yemesem ne yiyebilir içebilirim çay kahve içsem dün ne yedim se süt yaptı gece şişti göğüslerim ağrıdan yatamdm sırtıma vurdu saat 4 tü ben hal ayakatdım gittim dayanamam sağdım 260 ml süt çıktı kızımda emziriyorum ama ona rağmen çıktı ne yükmüş ya bugün menü bildrimesem olurmu yad cesaret edip yazayım mı bilemedim
Sağolasın canım nazar değmesinay maşallah canım![]()