Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

g
Bugün menüm çok tekdüze :))

Kahvaltı
Çorba
1 dilim ekmek

Öğlen
Çorba
Kıymalı yeşil mercimek yemeği
Havuç tarator

Ara
Sade kahve

Akşam
Çorba
Kıymalı yeşil mercimek yemeği
Havuç tarator
uzel vallahi.
menun cok saglikli .
cocuklara ayri mi yaptin. yoksa mercimek yerler miydi.

haa seker yemeyen baklava yese ayni dedigin olur.
ama youtup dakore japon insanlarin baklava deneyimlerini izledim.
onlarda kalp krizi gecjriyordu
bu uzak dogu cin tayvan japon kore halki hep ayni. seker kullanimi cok az tatlilarinda
Ben de izledim o video yu ama onlar 10 a yakın baklava yedi haha onu biz bile yesek bayılırız 😂

Kızlar yarın düğün var ben 2 kilo ile 59 u kaçırdım 😳 ama olsun istediğim gibi göründüğüme inanıyorum 😁

Bizim arkadaş grubuyla yemek iptal olmuş sebebini bilmiyorum 😕 biz de dedik eşimle baş başa çıkalım yemeğe 😍 çocuklara annem bakacak saat akşam 9 dan sonra çıkacağız o saatte yemek yesem problem olur mu ? 1.5 yıldır hiç baş başa yemek yemedik eşimle 😕

Kızlar yarın düğün var ben 2 kilo ile 59 u kaçırdım 😳 ama olsun istediğim gibi göründüğüme inanıyorum 😁

Bizim arkadaş grubuyla yemek iptal olmuş sebebini bilmiyorum 😕 biz de dedik eşimle baş başa çıkalım yemeğe 😍 çocuklara annem bakacak saat akşam 9 dan sonra çıkacağız o saatte yemek yesem problem olur mu ? 1.5 yıldır hiç baş başa yemek yemedik eşimle 😕
canim bence sen yi e saglikli tarafini yersin yemeklerin
gidin tabiki
iyi yaparsin.

Şu anda en son düşüneceğin şey saat kaçtan sonra yemek yememen gerektiği:))

kendumi smothi ile simartacagim bugun.buzluktan kavun seftali kiraz çıkardım.

Eklentiler

• 20200201_093725.webp
    20200201_093725.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 27
haa seker yemeyen baklava yese ayni dedigin olur.
ama youtup dakore japon insanlarin baklava deneyimlerini izledim.
onlarda kalp krizi gecjriyordu
bu uzak dogu cin tayvan japon kore halki hep ayni. seker kullanimi cok az tatlilarinda
hava da sicak ya ondan olablir yememeleri diye dusunuyorum ama.genel anlamda yemiolar
Hani su japonlarim bir keki var bliyor musun sunger gibi hep instada goruyordum ondan yedim o bile neredeyse sekersiz😊

olsun canim cok fazla verdin masallah oyle dusunme aksam da 9 dan sonra ye tabiki esinle kirk yilin basi basbasa cikacaksiniz😊

hava da sicak ya ondan olablir yememeleri diye dusunuyorum ama.genel anlamda yemiolar
Hani su japonlarim bir keki var bliyor musun sunger gibi hep instada goruyordum ondan yedim o bile neredeyse sekersiz😊
olsun canim cok fazla verdin masallah oyle dusunme aksam da 9 dan sonra ye tabiki esinle kirk yilin basi basbasa cikacaksiniz😊
adaacim evet o sünger jkek icin .japonlarin keki icin yani omlete benzetilmisti tadı . yumurta agirlikli ya.

kahvaltim. menemenlik domatese 1 yumurta . ve ispanak
2 tatli kasigi tahin pekmez. 1 tatli kasigi bal.
yarim cevizli çerekle yedim. çiregi de atiyorum. resimler görünuyir mu

Eklentiler

• 20200201_100239.webp
    20200201_100239.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 20200201_094557.webp
    20200201_094557.webp
    31 KB · Görüntüleme: 23
Back
X