Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
As canım amin hepimizi başısagolsun nasıl iyi olunursa o kadar iyiyiz işte canım afiyet olsun akupunktur baya etkili oluyor mu canımSelam canlar...
Bu hafta tüm Türkiye gibi üzgünüz..Başımız sağolsun Allahım ailelere sabır versin..
Dün akupunktura gitmedim pazartesi gideceğim..Kendimi şiş hissediyorum yine..
dr yediklerini yaz dedi..Yazdım ama kaçamaklarım da oldu..Moral bozuk olunca..
Bu sabah
sucuklu omlet
peynir zeytin
yeşillik
yarım portakal
Geçmişe çok bakamadım..Umarım herkes iyidir..
Bende boğaz ağrısı halsizlik yarın Dr a gidecem hemenGünaydın kızlar nasılsınız
Çok şükür canım biz biraz daha iyiyiz babamız çok fena benim başım yine zonklamaya başladı akşamları kötü oluyorumBende boğaz ağrısı halsizlik yarın Dr a gidecem hemen
Sen nasıl oldun canım minik kızım nasıl ?
Senin kız nasıl oldu canım babanız iyileşti miBende boğaz ağrısı halsizlik yarın Dr a gidecem hemen
Sen nasıl oldun canım minik kızım nasıl ?
Ya ben sogan suyu ile aslan pencesi kuru.yapiuorum ama biraz duzensiz oldu gunde.ikisindende bir bardak yapip içiyorum.iki.gundur de yapamadim binkac gundur biraz lekelenme oldu acaba.ondanmidirkiDünkü menüm
Sabah biraz peynir
Ve helva bir dilim ekmek
Akşama kadar ne su içtim nede çay boğazım yandı midem kötüydü
Akşam açlıktan
yarım soğanı kavurdum iki yumurta kırdım yedim
İki dilim ekmek
Sabaha kadar ikitane ağrı kesici içtim ağrıdan anca kurtuldum
Bugün 11 adet zeytin
Bir dilim peynir
İki dilim ekmek
Çay
Kavurmalı yumurta
Niye yapsın ki canım en son adetin nezamandıYa ben sogan suyu ile aslan pencesi kuru.yapiuorum ama biraz duzensiz oldu gunde.ikisindende bir bardak yapip içiyorum.iki.gundur de yapamadim binkac gundur biraz lekelenme oldu acaba.ondanmidirki![]()
15 gun falan oldu.bende bilemedim nedendir.pko lu oldugum icinde olabilir bilmiyorum ki.Niye yapsın ki canım en son adetin nezamandı
Sersum canim bence sen esin yanina gelmeden once zayiflama.isini kafana takma cunku o kadar cok seyle bas ediyorsun ki bunlarin hepsi insani yemege iten sebepler yoksa benim fikrim.olay diyet, akapunktir vs degil eger kosullar musait olsa zatem hepimiz bir diyeyisyene gider 2 veya 3 ayda zayiflariz ama cogumuz buyuk strrst altindayiz bu sekilde bas etmek zor olay kilo degil o nedenle kendini sakin uzme cunku bize hangi liste verilirse verilsin yapmiyoruz sonucta bence esinle birlikteyken nasil verdigini anlaylmayacaksin bileSelam canlar...
Bu hafta tüm Türkiye gibi üzgünüz..Başımız sağolsun Allahım ailelere sabır versin..
Dün akupunktura gitmedim pazartesi gideceğim..Kendimi şiş hissediyorum yine..
dr yediklerini yaz dedi..Yazdım ama kaçamaklarım da oldu..Moral bozuk olunca..
Bu sabah
sucuklu omlet
peynir zeytin
yeşillik
yarım portakal
Geçmişe çok bakamadım..Umarım herkes iyidir..
Kahverengimsiyse ondandır adetin gelmiş hamile falan olabilir misin :))15 gun falan oldu.
15 gun falan oldu.bende bilemedim nedendir.pko lu oldugum icinde olabilir bilmiyorum ki.
Yok ya zannetmiyorum.bekleyim devam ederse bi doktora gideyim.Kahverengimsiyse ondandır adetin gelmiş hamile falan olabilir misin :))
Polikistik lekelenme yapıyor adetin yemek üzeredirYok ya zannetmiyorum.bekleyim devam ederse bi doktora gideyim.![]()
Eşim de kızım da hasta hala canim. Eskiye göre iyiler ama yüzde yüz duzelmediler dahaSenin kız nasıl oldu canım babanız iyileşti mi
O zaman sana onlardan bulaştı nasıl oldun şimdiEşim de kızım da hasta hala canim. Eskiye göre iyiler ama yüzde yüz duzelmediler daha
Burun akıntısı boğaz ağrısı halsizlik var.O zaman sana onlardan bulaştı nasıl oldun şimdi