• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tebrik ederim canım .
nasılsın .
akşamları dikkat et . sebze ye çoğunlukla.
benim de en saçmaladığım her şeyden ağzıma tıkıştırdığım öğün akşamdır.
çikalolatadan ısırık alırım . elmadan . muz . fıstık . reçel .
her şeyin tadına bakarım .
çılgın gibi oluyorum akşamları. ama idare ediyorum . mümkün olduğunca az tutmaya çalışıyorum kopardığım parçayı. yediğim saçma aburcuburu.
bu akşam ıspanak pişireceğim . yıkandı süzgeçte . unutmazsam inşallah . dün akşam yapacaktım unuttum .
Ben de hafta sonu yaptım ıspanağı bugün bezelye yapıcam öğle arası yetiştirebilsem akşama hazır olur :KK66:

Ben de hafta sonu yaptım ıspanağı bugün bezelye yapıcam öğle arası yetiştirebilsem akşama hazır olur :KK66:
iç bezelye diyet için uygun bi sebze olmuyor canım . az yemen lazım bundan . 1 kaşık bezelye ile 1 kase yoğurt yiyebilirsin akşama.
ama iç bezelye değilse o zaman yenir . onda sıkıntı yok . yani tanelenmeden oluyor ya . baharda çıkıyor daha çok . taze fasülye gibi olduğu dönem .

bu sabah 1 avuç dolusu 25 tane kadar çiğ fıstık .
tadımlık çikolatataa
yarım bardak ballı süt ile kahve. türk kahve.

işe gelince su içtim . şimdi çay içiyorum .
öğlen için 3 domates ile 2 yumurtalı omlet . çok sıcaktı cam kavanoza koyduğumda. kapağı kapatınca vakumlandı. sıcak kalır öğlene kadar muhtemelen .
genelde öyle oluyor.
1 yeşil elma var

onun dışında leblebi. bitter . kuru üzüm çekmecemde her zaman var . atıştırmalık olarak yiyorum .
Benim de dondurucuda domatesim var menemen yapıyım soğanlı biberli bu mevsim ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz:KK66:

iç bezelye diyet için uygun bi sebze olmuyor canım . az yemen lazım bundan . 1 kaşık bezelye ile 1 kase yoğurt yiyebilirsin akşama.
ama iç bezelye değilse o zaman yenir . onda sıkıntı yok . yani tanelenmeden oluyor ya . baharda çıkıyor daha çok . taze fasülye gibi olduğu dönem .
İç bezelye havuç patates tavuklu yaparım bana kalsa yemek yapmam hep kahvaltı yaparım da çoluk çocuk yapıyorum işte:KK70:

Benim de dondurucuda domatesim var menemen yapıyım soğanlı biberli bu mevsim ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz:KK66:
evet canım . ben de menemen aşığıyım . yazın domatesi 10 kg olarak tek başıma haftalık tüketirim . burda bilirler beni . her öğünde olur . ya menemen . ya domates yemeği. ya salatası. çok severim . senin gibi yazdan atarım buzluğa .
bütün olarak attığım da oluyor . yıkayıp poşetleyip .

İç bezelye havuç patates tavuklu yaparım bana kalsa yemek yapmam hep kahvaltı yaparım da çoluk çocuk yapıyorum işte:KK70:
tamam canım . anladım .
ev insanları ile kendime ayrı yemek yapıyorum .
aynı yemekleri yemiyoruz biz .
ben ayrı dünyaların insanıyım . :KK53: :KK53:

Dün yediklerim;
02.03.2020 Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
2 Yeşil Zeytin
14​
Öğle Yemeği
1 Haşlanmış Yumurta
78​
Çeyrek Simit
69​
Domates salatalık
34​
Akşam
Yarım Lahmacun
110​
1 Bardak Ayran
76​
Zeytinyağlı Yumurta
78​
Yarım Portakal
50​
Yarım Havuç
20​
Toplam Alınan Kalori
683​

Artık kendime tabak falan ayırmıyorum sofrada çocuklarda kalanlar baktım öğle de akşamda yiyorum sabah yürüyüşten sonra da canım istemiyor iyice azalttım sadece çay içebilmek için yiyorum öğleye kadar 4 kupa açık şekersiz çay:KK66:

Dün yediklerim;
02.03.2020 Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
2 Yeşil Zeytin
14​
Öğle Yemeği
1 Haşlanmış Yumurta
78​
Çeyrek Simit
69​
Domates salatalık
34​
Akşam
Yarım Lahmacun
110​
1 Bardak Ayran
76​
Zeytinyağlı Yumurta
78​
Yarım Portakal
50​
Yarım Havuç
20​
Toplam Alınan Kalori
683​

Artık kendime tabak falan ayırmıyorum sofrada çocuklarda kalanlar baktım öğle de akşamda yiyorum sabah yürüyüşten sonra da canım istemiyor iyice azalttım sadece çay içebilmek için yiyorum öğleye kadar 4 kupa açık şekersiz çay:KK66:
çok iyi maşallah .
toplam kalori olarak .

evet canım . ben de menemen aşığıyım . yazın domatesi 10 kg olarak tek başıma haftalık tüketirim . burda bilirler beni . her öğünde olur . ya menemen . ya domates yemeği. ya salatası. çok severim . senin gibi yazdan atarım buzluğa .
Birkaç poşet buzluğa atmıştım bir kaç kavanoz da konserve yaptım bu yaz daha çok yaparım kızım seçici de oğlum seviyor değişik şeyler yemeyi:KK66:

İlkbahar geldi çıkar yine 1 aya kadar bende denk gelirse alıcam
Bütün olarak koyduklarının kabuklarını soydunmu ve çıkarınca tadı değiştimi

Günaydın kızlars
Limonlu su
Sabah 8.30-9 arası leslie
4 kaşık yoğurda 7 hurma 2 tam ceviz, birer çay kaşığı tarçın, zencefil, zerdeçal, çörekotu serptim yedim 😋 birazdan kahvemi yapar mügeyi izlerim evi toparladım

İlkbahar geldi çıkar yine 1 aya kadar bende denk gelirse alıcam

Bütün olarak koyduklarının kabuklarını soydunmu ve çıkarınca tadı değiştimi
canım ben de o taze halini çooook seviyorum . hastasıyım onun . çıkar yakında . yeriz inşallah

bütün koyuyorum .
buzluktan çıkarınca biraz bekleyince zaten ilk yumuşayan kısım kabuk olyudğundan hemen soyuluyor . az bi bıçak değdirsen yetiyor soyulmaya.
gayet memnunum .
mesela kuru fasülye nohut tavuk vs gibi yemeklere öylece bütün at . sonra kabuk kalıyor zaten tencerenin üstünde. alıyorsun kabuğu falan .
gayet iyi oluyor . zahmetsiz . zaten zahmetsiz işlere bayılılımmm

Günaydın kızlars
Limonlu su
Sabah 8.30-9 arası leslie
4 kaşık yoğurda 7 hurma 2 tam ceviz, birer çay kaşığı tarçın, zencefil, zerdeçal, çörekotu serptim yedim 😋 birazdan kahvemi yapar mügeyi izlerim evi toparladım
Afiyet olsun canım bizde izliyoz bu insanlar şaşırmış herhalde herkes birbirini kaçıyor yazık bu insanlar kimden cesaret alıyor hiç korku vicdan kalmamış

Back
X