• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca perişan oluyoruz benimkileri üçüde hasta :KK43:
canım çok geçmiş olsun
benim oğlan bu sene çok sık bademcik oldu
ateşi az çıktı mı sinir sistemlerİm bozuluyor
bu yaz aldıracağım sanırım
5 yaşına kadar kullanmadığım antibiyotiği bu yıl kullandım
kaç kez hastanede yattık

günaydın .
sabah tavuklu nohut pişirdim . mercimek çorba. beslenme vs .
bi şeyler yedim ayaküstü.
1 avuç çiğ fıstık . 4 tane keçiboynuzu
1 elma
1 ceviz

öğlen için ıspanak yemeği. soya fasülyesi . 1 yeşil elma
yine çekmecede . kuru kayısı , kuru erik falan var . bunlardan da atıştırıyorum gün içinde.
birazdan çay içerim . demledim .

canım çok geçmiş olsun
kaç kez hastanede yattık
canım geçmiş olsun .
kayınvalidem de alınmış 7 yaşında. ama hala bademcikleri boğazı ağrır aynı rahatsızlığı , antibiyotiği kullanır .
yok bademciğin niye öyle oluyor deyince , bademciklerin olduğu yerler iltiham oluyor . kızarıyor vs vs . aynı rahatsızlığı yaşıyor .
görünürde bademciği yok .

herkes aynı olacak diye bi şey yok ama bademcik de olması gerekli bi şey gibi.

meyve , meyve suyu , limonata vs yapıyorsundur eminim .
büyük oğlum benim çok hasta olurdu küçükken . senin oğluş gibi olabilir . hastaneye vs yatmadık ama . geniz eti vardı o alındı. hastalığa sebep olabilirmiş o da .

ve alındığı zamandan sonra da yine hasta oldu.
5 yaşında aldırdık .
çünkü yemezgillerden kendisi . şimdi şimdi yer ama hala iştah öyle yok . acıktığını bilmiyor hala . 13 yaşında .

hala en çabuk hastalanan en dirayetsiz o .

sabahları limon ile limonata yapıyorum . bu sabah da yaptım . illa her kahvaltısına 1 bardak yapıyorum evden çıkmadan .
portakalın iyi zamanlarında her gün 2-3 portakal sıktım , öyle işe geldim . yeter ki o hasta olmasın . hala daha istifra eder hasta olunca. diğer çocuklarda böyle bi huy yok . bu hasta olduğunda hemen midesine vurur . istifra vs .
çocuk ile alakalı bi durum belki canım benim .

her gün düzenli meyve suyu , meyve , kivi , limon bunlardan 1 tanesini yiyor muydu.

bir de bağışıklık güçlendirici kullandık biz her kış . bu kış 1 şişe aldım . 3 çocuk içti.

büyük oğlumun kreş döneminde kış içinde 1 şişeyi ona kullandım . o zaman hasta olmadı bak .

günaydın .
sabah tavuklu nohut pişirdim . mercimek çorba. beslenme vs .
bi şeyler yedim ayaküstü.
1 avuç çiğ fıstık . 4 tane keçiboynuzu
1 elma
1 ceviz

öğlen için ıspanak yemeği. soya fasülyesi . 1 yeşil elma
yine çekmecede . kuru kayısı , kuru erik falan var . bunlardan da atıştırıyorum gün içinde.
birazdan çay içerim . demledim .
afiyet olsun canım yine sağlıklı mamalar msşallah
Bende eşimi oğlumu yolladım
Ama canım bu saate istemiyor hiç
İlaç saatim gelmeden 9 dan sonra yaparım bende kahvaltımı

afiyet olsun canım yine sağlıklı mamalar msşallah
Bende eşimi oğlumu yolladım
Ama canım bu saate istemiyor hiç
İlaç saatim gelmeden 9 dan sonra yaparım bende kahvaltımı
yap kuzum sen de. sağlıklı besleniyorsun maşallah . görüyorum resimlerini. resim iyi oluyor . ne yediğini görünce bizlere de fikir vermiş oluyorsun .

canım çok geçmiş olsun
kaç kez hastanede yattık
Sizede çok geçmiş olsun bizim bu kış 3.hastalık dönemi oldu Eylül aralık ve mart. Mümkünse antibiyotiksiz atlatmak için elimden geleni yaptım rabbim dermansız dert vermesin bizim ev sobalı olduğu için üşüttüklerini düşünüyorum

canım geçmiş olsun .
kayınvalidem de alınmış 7 yaşında. ama hala bademcikleri boğazı ağrır aynı rahatsızlığı , antibiyotiği kullanır .
yok bademciğin niye öyle oluyor deyince , bademciklerin olduğu yerler iltiham oluyor . kızarıyor vs vs . aynı rahatsızlığı yaşıyor .
görünürde bademciği yok .

herkes aynı olacak diye bi şey yok ama bademcik de olması gerekli bi şey gibi.

meyve , meyve suyu , limonata vs yapıyorsundur eminim .
büyük oğlum benim çok hasta olurdu küçükken . senin oğluş gibi olabilir . hastaneye vs yatmadık ama . geniz eti vardı o alındı. hastalığa sebep olabilirmiş o da .

ve alındığı zamandan sonra da yine hasta oldu.
5 yaşında aldırdık .
çünkü yemezgillerden kendisi . şimdi şimdi yer ama hala iştah öyle yok . acıktığını bilmiyor hala . 13 yaşında .

hala en çabuk hastalanan en dirayetsiz o .

sabahları limon ile limonata yapıyorum . bu sabah da yaptım . illa her kahvaltısına 1 bardak yapıyorum evden çıkmadan .
portakalın iyi zamanlarında her gün 2-3 portakal sıktım , öyle işe geldim . yeter ki o hasta olmasın . hala daha istifra eder hasta olunca. diğer çocuklarda böyle bi huy yok . bu hasta olduğunda hemen midesine vurur . istifra vs .
çocuk ile alakalı bi durum belki canım benim .

her gün düzenli meyve suyu , meyve , kivi , limon bunlardan 1 tanesini yiyor muydu.

bir de bağışıklık güçlendirici kullandık biz her kış . bu kış 1 şişe aldım . 3 çocuk içti.

büyük oğlumun kreş döneminde kış içinde 1 şişeyi ona kullandım . o zaman hasta olmadı bak .
canım inan hepsini yapıyorum
Bağışıklık sistemi içim ilaç limonata dolaptan eksik olmaz
Ptopolis harnup pekmezi
bunları yapmasam ne olur bilmiyorum
benimkinin ateşi çok inatçı düşmüyor çok yıpranıyor
Onun için hastaneye alıyor dr
2-3 haftada bir bademcik oldu bu sene
Onca dikkat ediyoruz yine oluyor
dediğin gibi vücuttan heralde erken doğdu ya benim bu sıpam

Sizede çok geçmiş olsun bizim bu kış 3.hastalık dönemi oldu Eylül aralık ve mart. Mümkünse antibiyotiksiz atlatmak için elimden geleni yaptım rabbim dermansız dert vermesin bizim ev sobalı olduğu için üşüttüklerini düşünüyorum
canım benim ki çabuk yaşlanıyor ya kreş te bunda büyük etken

canım inan hepsini yapıyorum
Bağışıklık sistemi içim ilaç limonata dolaptan eksik olmaz
Ptopolis harnup pekmezi
bunları yapmasam ne olur bilmiyorum
benimkinin ateşi çok inatçı düşmüyor çok yıpranıyor
Onun için hastaneye alıyor dr
2-3 haftada bir bademcik oldu bu sene
Onca dikkat ediyoruz yine oluyor
dediğin gibi vücuttan heralde erken doğdu ya benim bu sıpam
çok sık olmuş . haklısın yaa. yıpranır öyle çocuk .
ateş inatçıymış sizin hem . biz yaşamadık öyle. Allah kolaylık versin

Alınınca rahatlar inşallah .

Akşam yan çizmekten kastım hafif bir şekilde geçirmek demek istedim canım yani hurma yiyemeyebilirim dedim ama akşam yemek yiyince dün sabah ile bu sabah arasında kiloda fark oynamadı
1. günde belki oynamaz kilo. sen tartılma canımcım . bi ölç kendini . yaz kenara . ölçülere de bakmak lazım . tartıya yansımasa da ölçüye yansır . yağlar kasa döner vs .

anladım . tamam canım .

çok sık olmuş . haklısın yaa. yıpranır öyle çocuk .
ateş inatçıymış sizin hem . biz yaşamadık öyle. Allah kolaylık versin

Alınınca rahatlar inşallah .
İnşallah canım bakalım Dr ne diyecek cumartesi götüreceğim
eşim yoğun çalışıyor bende evden pek çıkmıyorum
buranın trafiği eziyet sinirlenirim bebeğe bişey olur diye
mecbur bekleyeceğiz haftasonunu

İnşallah canım bakalım Dr ne diyecek cumartesi götüreceğim
eşim yoğun çalışıyor bende evden pek çıkmıyorum
buranın trafiği eziyet sinirlenirim bebeğe bişey olur diye
mecbur bekleyeceğiz haftasonunu
canım sen çıkma yalnız . zaten ıstirahat dönemindesin . dinlen . haftasonuna ne kaldı.

canım dikkat et kendine.
afiyet olsun .

yok yahu. ben de aynı sen gibi yapıyordum daa. aman yok . artık yetişemez oldum zatiii.
konserve yaptım bu yıl . ama seneye onu da yapmayacağım . dolaba atacağım .
genelde pişen taze fasulye vs gibi yemekleri fazla yapıp . buzluğa attım . poşetleyip . özellikle taze fasülyeyi.
buzluktan çıkarınca soğan kavurdum . tekrar pişirdim . kolaylık oldu.
hiç zahmetli işlere gelemiyorum .
yazın sürekli dışarıdayım . çocuklar park istiyor . seninkiler de ister . akşam saat 10 a doğru eve gidiyorum parktan . çalışıyoruz da biliyorsun .
yazın böyle ekşın geçiyor . arkadaşlarımla takılıyorum ben de parkta. 7 yıldır iyi muhabbet dönüyor . bana da iyi geliyor

ölç ve yaz bi kenara.
kilo vermemiş olsan da incelme olmuş olabilir .
Zaten kış boyu eve kapanıyor çocuklar bari yazın dışarı çıkaralım küçükken biz hep dışardaydık parka gidince çoluk çocuk muhabbet iyi oluyor:KK66:

canım dikkat et kendine.
afiyet olsun .

yok yahu. ben de aynı sen gibi yapıyordum daa. aman yok . artık yetişemez oldum zatiii.
konserve yaptım bu yıl . ama seneye onu da yapmayacağım . dolaba atacağım .
genelde pişen taze fasulye vs gibi yemekleri fazla yapıp . buzluğa attım . poşetleyip . özellikle taze fasülyeyi.
buzluktan çıkarınca soğan kavurdum . tekrar pişirdim . kolaylık oldu.
hiç zahmetli işlere gelemiyorum .
yazın sürekli dışarıdayım . çocuklar park istiyor . seninkiler de ister . akşam saat 10 a doğru eve gidiyorum parktan . çalışıyoruz da biliyorsun .
yazın böyle ekşın geçiyor . arkadaşlarımla takılıyorum ben de parkta. 7 yıldır iyi muhabbet dönüyor . bana da iyi geliyor

ölç ve yaz bi kenara.
kilo vermemiş olsan da incelme olmuş olabilir .
Hafta sonu ölçerim artık hafta içi yürüyüş yapıcam diye evde oyalanmıyorum giyinip çıkıyorum:KK66:

Bugün diyetisyenlik yüksek lisansı için tez hazırlayan bir tanıdıkta geldi anket yapıyormuş tartısı yanındaydı hepimize baktı da normal tartımdan iki kilo eksik tartıyor benimki fazla tartıyormuş anlaşılan neyse yağ oranım gayet iyiymiş vücut kitlemde güzelmiş ama kas az gösterdi bu aralar su içemiyorum dedim ondandır dedi 1300 kalori altına kesinlikle düşme dedi zaten emziriyorum düsemem dedim daha kaç ay olmuş kilon gayet iyi dedi 57.50 ile 57 arası diyebiliriz dedi ben 59.5 çıkıyorum tartımda kendi tartıma göre mi tartılmaya devam edeyim napayım
Amaaaan 57 olsan ne olur 59 olsan nolur cici anne sen bir de bize bak çocuklar 3 yaşına geldi biz hala70-80 lerdeyiz:KK70:

Iyi geceler kizlar ☺
Cenemi kitledigim icin ac geziyorum bu ara zaten istahim da yok ilaclarim bana dokunuyor galiba vallahi ne yapacagimi sasirdim.

Sabah 10 da
1 domates
1 kk buyuklugunde beyaz peynir
2 kasik ezme peynir
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay ictim

Oglen 3 de
5 kasik corba ictim

Aksam 6 da
5 kasik patates yemegi yedim sebzeli
2 kasik pilav
1 kasik yogurt yedim

Bu kadar yiyebiliyorum cenemden 😒
Bence normal bundan fazlası bize zarar :KK66:

O arada bizde faydalanmış olduk :)) burdaki kilo ortalaması 100 onuda görmüş oldum :KK48: :KK12: :skandal:yediklerine bakılırsa hiçte şaşırmadm zayıflayanı ölmüş gözüyle bakıyorlar kendi gibekleride aslında yok çay şişirmis midelerini diyorlar :))
Son zamanlarda obez çoğaldı tabiii kızımın okuluna gidiyorum 1. sınıf çocuklar duba gibi anneleri beslenme taşıyor akşama kadar:KK43:

Dünkü menüm
Sabah bir dilim peynir
Zeytin

Çay birdilim ekmek
Saat 5 te
İki kaşık kısır
İki kaşık patates salatası
Birtane küçük poğaça
Makarna salatası 4 kaşık
Birtane profiterol
Çay

Bugün bir dilim peynir
5 adet zeytin
Devamı gelemdi kalktım kızım uyumadı bugün damağı kaşınıyor yine
Sonra bir dilim trileçe yedim birazda makarna salatası az önce karbonhidrat yoğun oldu ikigündür
Toparlanmalı hemen ne yapıyorsa makarna yapıyor bize :KK43:

Back
X