canım çok geçmiş olsun
benim oğlan bu sene çok sık bademcik oldu
ateşi az çıktı mı sinir sistemlerİm bozuluyor
bu yaz aldıracağım sanırım
5 yaşına kadar kullanmadığım antibiyotiği bu yıl kullandım
kaç kez hastanede yattık
canım geçmiş olsun .
kayınvalidem de alınmış 7 yaşında. ama hala bademcikleri boğazı ağrır aynı rahatsızlığı , antibiyotiği kullanır .
yok bademciğin niye öyle oluyor deyince , bademciklerin olduğu yerler iltiham oluyor . kızarıyor vs vs . aynı rahatsızlığı yaşıyor .
görünürde bademciği yok .
herkes aynı olacak diye bi şey yok ama bademcik de olması gerekli bi şey gibi.
meyve , meyve suyu , limonata vs yapıyorsundur eminim .
büyük oğlum benim çok hasta olurdu küçükken . senin oğluş gibi olabilir . hastaneye vs yatmadık ama . geniz eti vardı o alındı. hastalığa sebep olabilirmiş o da .
ve alındığı zamandan sonra da yine hasta oldu.
5 yaşında aldırdık .
çünkü yemezgillerden kendisi . şimdi şimdi yer ama hala iştah öyle yok . acıktığını bilmiyor hala . 13 yaşında .
hala en çabuk hastalanan en dirayetsiz o .
sabahları limon ile limonata yapıyorum . bu sabah da yaptım . illa her kahvaltısına 1 bardak yapıyorum evden çıkmadan .
portakalın iyi zamanlarında her gün 2-3 portakal sıktım , öyle işe geldim . yeter ki o hasta olmasın . hala daha istifra eder hasta olunca. diğer çocuklarda böyle bi huy yok . bu hasta olduğunda hemen midesine vurur . istifra vs .
çocuk ile alakalı bi durum belki canım benim .
her gün düzenli meyve suyu , meyve , kivi , limon bunlardan 1 tanesini yiyor muydu.
bir de bağışıklık güçlendirici kullandık biz her kış . bu kış 1 şişe aldım . 3 çocuk içti.
büyük oğlumun kreş döneminde kış içinde 1 şişeyi ona kullandım . o zaman hasta olmadı bak .