• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Before
10.12.2019 70.3 kilo başlangıç.

Screenshot_2019-12-10-20-08-47-1 (1).webp

Screenshot_2019-12-10-20-15-05-1.webp

After=
06.03.2020 58.6 3. Hedefim 55.

20200306_123450.webp
20200306_123613.webp

Vaavvv maşallah cnm süper incelmişsin tebrikler 🎊 🧿
Muhteşemsin canım 55 ne kalmış canım sen hayli hayli verirsin maşallah:nazar: :KK9:
Çok güzel olmuşsun canım maşallah karın bel bölgem gitmiş kollar popo incelmiş daha ne olsun ayakta alkışlıyorum seni😘😍👏👏
M Maridraw canım boyun kaç . kaç kilo olmak istiyorsun . kv ne diyor zayıflamana . ya da eşin ne diyor .
Sagolun kizlar sadece ben den bekliyorsunuz hic siz paylasmiyorsunuz 😅 eminim ki hepimiz buradan gule oynaya hedefimize ulasacagiz ❤

Demirleke canim boyum 1.57 cm hedefim 50 kilo insaAllah. Kv dem seviniyor hosuna gidiyor o da diyet yapiyor benimle ☺

Esim de cok mutlu haliyle gel alisveris yapalim diyor ben bekliyorum 50 olduktan sonra yapacagim 😁

Duzelmedi canim 2 kilo yu buna borcluyum sevinsem mi uzulsem mi bilemedim 😅 yarin ya da pazar acile gidecegim onlar da mudahale ediyorlarmis
Çenene noldu çıktı m8 acaba ben hafızlık yaparken bir arkadaş ağrısından betona koyardı çenesini gitmediği doktor kalmadı çemen düşüyor bidaha konuşmama riskin vr falan dediler çok korktum ama çıkmış yerinden esnerken esnerken çeneyi tutmak gerekiyor bir çıkıkçı düzeltmişti givenilir birine yaptırdı doktor ameliyat demişti seninki nasıl birşey

Sagolun kizlar sadece ben den bekliyorsunuz hic siz paylasmiyorsunuz 😅 eminim ki hepimiz buradan gule oynaya hedefimize ulasacagiz ❤

Demirleke canim boyum 1.57 cm hedefim 50 kilo insaAllah. Kv dem seviniyor hosuna gidiyor o da diyet yapiyor benimle ☺

Esim de cok mutlu haliyle gel alisveris yapalim diyor ben bekliyorum 50 olduktan sonra yapacagim 😁
Maşallah sana eşimde yapma kemiklerin çıktı diyor am elbise giyince de kız gibisin diyor :))) benimde hedefin 50 am çokmu zayıf olurum bilmiyorum bir ileri bir geri gidiyorum evdeki eksikler yüzünden yiyecek birşeyler bulamıyorum ne bulursam onu yediğimde acıkma seviyem artıyor

Canım ben basladigim kilodayım zayıflasam senin gibi sayfalar dolusu paylaşırım

ben yazmıştım sabah . tartımın pili yok . yarın pil takılırsa yazarım . ama 52 civarıyım bu aralar . çikolata, fıstık, az da kek günleri devam ediyor . onun dışında yine sebze meyve .

Rumuz Aytenazmi
Başlangıç kilo 63.5
Geçen hafta 59.5
Bu hafta 59.9
Fark+400
Detoxumu yapamadm fark ondan biraz ödemim var
Bugün kü menümde isteyerek yemedim ne yumurta nede peynir kaldı:KK43:
Biraz bal kaymak
İki dilim ekmek
kemiklerin sayılıyor mu gerçekten . boyun uzun olmalı.

ben yazmıştım sabah . tartımın pili yok . yarın pil takılırsa yazarım . ama 52 civarıyım bu aralar . çikolata, fıstık, az da kek günleri devam ediyor . onun dışında yine sebze meyve .
Bende cikolatacıyım dün regl oldum bugun 2 kare bitter yedim erittim ağzımda yani findik fistik yiyemiyorum zaten ama sen baya iyi gidiyorsun koruma doneminde imreniyorum sana ☺

Bende cikolatacıyım dün regl oldum bugun 2 kare bitter yedim erittim ağzımda yani findik fistik yiyemiyorum zaten ama sen baya iyi gidiyorsun koruma doneminde imreniyorum sana ☺
benim de malum günlerim . tatlı yedim bende hep . bugün de öyle. çekmecemde kuru üzüm ve kuru erikten başka bi şey kalmadı.
onlardan yiyorum napayım .

bitterler evde.
burda çekmecede 1 paket bitter vardı bitti 2 güne. az yiyim dedim . ancak .

evet baya oldu koruma dönemine gireli.
sanıyorum 2 yıl oldu . sabitlendi. 1 yıldır da daha aşağı indi kilo. kışın bir miktar artıyor . doğum günleri yaş pastalar . sevigililer günü. yılbaşı . hep pasta alındı.
işte 25 marta benim doğum günüm . illa yine pasta olacak . :confused:
e yemeden olmuyor . özel günler diye.

Back
X