• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün kahvaltıdan önce
1 bardak kahve içtim .
geçen hafta perşembe günü soya sütü yapmıştım onu kullandım süt olarak .
bir kaç gündür ara ara süt yerine onu kullandığım oldu. arada gerçek süt . vazgeçilmiyor . gerçek süt başka.

neyse sonra kahvaltıda 1 dilim ekmek . peynir , tereyağı , bal , az yumurta, 1 portakal . 3 ceviz . 1 avuç çiğ fıstık .

ev işi . temizlik . wç çamaşır suyu . mutfak dolaplarını iyice sildim . beyaz olduğu için ne k adar silsen de detaylı bi temizlik lazımdı. fırça kullandım . ince girintiler var çünkü üzerinde.
sonra dışarı çıktım kızçemle. evden çıkmadan bol çay da içtim . çay olmadan olmaz . o 1 demlik içilecek illa. kahvaltıdan sonra

markete gittim . parka gittim . 2 saat dışarıda kaldık .
eşim çalıştı dün .

eve gelince yine çocuklara etli pilav ısıtırken biraz yedim . 2 kaşık falan . ısınmışmı derken .
sonra 3 dilim ekmek ile 4 yemek kaşığı ya da 5 kaşık tahin pekmez . bitter . 3-4 ceviz . kuru erik . gibi atıştırdım .

ne bulduysam . acıkmıştımm. ve canım bunları istedi. ıspanak yemeği vardı ama yiyemedim . canım çekmedi. havalar ısındı ya illa artık böyle şeyler canım ister .
ıspanak çöpe gitti malesef . 2 gün durdu çünkü. elim gitmedi.

akşam çay içmeye gittik bir yere . çocuklar pide yedi . ayran vs . ben toktum.

eve dönünce son makina çamaşır astım . ütü vardı yapılacak . ortanca ben ütü yapcağım dedi. o yapıyordu ütüyü . su akıttığını gördüm . çalışmıyordu en son . 2 tane okul forma ütülemiş neyse ki.
akşam bir kaç fıstık fındık . ve saat 12 ye doğru yatış . yoğun bi gündü dün .
cumartesi de öyleydi.
cumartesi sabah 10 da çarşıya indim .
kızım in okulundan seccade istediler . keçeden . biz yaptık . boyuna ve zevklerine göre keçe aldık .
oradan eczaneye gittik . küpe aldım . altın küpeleri de çıkarıp fıydırıyor oraya buraya . kreşte vs . kayıp kaç küpe.
ondan eczaneden kupe alıyorum . onları da atıyor . çıkarıyor .
bu kez aynı küpeden ben de taktım . ikimiz takalım diye . özendirme amaçlı. ne kadar dayanır bilmem . kapanmasa delikler.
Maşallah canım senin için dopdolu bir gün olmuş

pirinç ve japonlar . alışkanlıkları. takip ettiğim biri daha . ilk youtubee kurduğundan beri takipteyim . eğlenceli ve pozitif biri.

Aa melike uysal son videosuna bakamamıştım sayende görmüş oldum canım bende severek takip ediyorum çok tatlı kadın😍🤗

Son düzenleme:
Selamlar. Kilom 65 bugün öğlen saat 12.00 itibari ile zayıflama serüvenime başlıyorum. Hedefim temmuz ayına kadar 58 olabilmek. Öğlen yemeğim 1 fincan sade Türk kahvesi, İşyerinin kantininden de fındık fıstık alıp onları yemek.
Kızlar ben biraz Ahmet apa biraz Karatay takılıyorum ama bugün niyetliyim.sahurda 3 yumurta peynir zeytin domates yeşillik yedim çayı birlikte içtim normalde içmiyordum vakit azdı,gebelik planlıyorum öncesi biraz vermek istiyorum kaçamak yapmadım salı günü başlamıştım dün -1,1 çıktım dün 🙏🏻
Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 120 kilodan 103 kiloya düşüp hamile kaldım doğurdum şimdi 100 kiloyum nasıl gidicek bu kilolar:olamaz:
Merhaba kızlar hoşgeldiniz herkese başarırlar inş herkes istedigi kiloya inersiniz 🙏👍😘

Günaydın hanımlar🌹🌹🌹
Gününüz güzel geçsin inşallah 🙏
Bugün eşimle kahvaltı yapmadım sade çay içtim gönderdim kızımıda gönderip spor yapıcam uyumayı düşünüyordum aslında hava birden soğudu İstanbul da dün öğlen ilkbahar akşam sonbahar 😲
Neyse spor yapıyım belki uyurum oğlum 11 gibi kalkıyor içimde yok dün baya temizlik yaptım ç. Suyu ile günüm bitti
Kahvaltı yaparsam yazarım şimdilik düşünmüyorum 👍

Aa melike uysal son videosuna bakamamıştım sayende görmüş oldum canım bende severek takip ediyorum çok tatlı kadın😍🤗
hoş kadın demi. çok da pozitif. maşallah
Bende 18 gundur sekeri abur cuburu tatliyi matliyi biraktim.
3 bucuk kilo.verdim 1 ay devam ettirmeyi dusunuyorum yada surekli. Sekersiz hayat harika:)
merhaba . kimlerdensin . ne iş yaparsın . çocuk var mı , evli misin , çalışıyor musun . :KK53: :KK53:

Selamlar. Kilom 65 bugün öğlen saat 12.00 itibari ile zayıflama serüvenime başlıyorum. Hedefim temmuz ayına kadar 58 olabilmek. Öğlen yemeğim 1 fincan sade Türk kahvesi, İşyerinin kantininden de fındık fıstık alıp onları yemek.
Kızlar ben biraz Ahmet apa biraz Karatay takılıyorum ama bugün niyetliyim.sahurda 3 yumurta peynir zeytin domates yeşillik yedim çayı birlikte içtim normalde içmiyordum vakit azdı,gebelik planlıyorum öncesi biraz vermek istiyorum kaçamak yapmadım salı günü başlamıştım dün -1,1 çıktım dün 🙏🏻
Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 120 kilodan 103 kiloya düşüp hamile kaldım doğurdum şimdi 100 kiloyum nasıl gidicek bu kilolar:olamaz:
hoş geldiniz . kendinizi tanıtır mısınız .
yukardaki sorular sizler için de geçerli.

Ben burda takimlarda kilo verdim. 10 kilo kadar. Ama düsük surecim oldu saldım biraz biraz. Seker filan hak getire yani...
68 de gidip geliyorum 8 kilo versem iyi:))
60 kilo olmak istiyorsun değil mi. hayırlısı .olur verirsin . burda güzel kilo verdi arkadaşlar .
boyun kaçtı. çok soru sordum ama. :confused:

Hoşgeldiniz hoşgeldiniiiiiz havalar ısındı tabii tişörtler şortlar giyilecek artık sağdan soldan çıkmasın yağlar dimi verelim hep birlikte yarışarak:KK9:

Back
X