Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım senin için dopdolu bir gün olmuşdün kahvaltıdan önce
1 bardak kahve içtim .
geçen hafta perşembe günü soya sütü yapmıştım onu kullandım süt olarak .
bir kaç gündür ara ara süt yerine onu kullandığım oldu. arada gerçek süt . vazgeçilmiyor . gerçek süt başka.
neyse sonra kahvaltıda 1 dilim ekmek . peynir , tereyağı , bal , az yumurta, 1 portakal . 3 ceviz . 1 avuç çiğ fıstık .
ev işi . temizlik . wç çamaşır suyu . mutfak dolaplarını iyice sildim . beyaz olduğu için ne k adar silsen de detaylı bi temizlik lazımdı. fırça kullandım . ince girintiler var çünkü üzerinde.
sonra dışarı çıktım kızçemle. evden çıkmadan bol çay da içtim . çay olmadan olmaz . o 1 demlik içilecek illa. kahvaltıdan sonra
markete gittim . parka gittim . 2 saat dışarıda kaldık .
eşim çalıştı dün .
eve gelince yine çocuklara etli pilav ısıtırken biraz yedim . 2 kaşık falan . ısınmışmı derken .
sonra 3 dilim ekmek ile 4 yemek kaşığı ya da 5 kaşık tahin pekmez . bitter . 3-4 ceviz . kuru erik . gibi atıştırdım .
ne bulduysam . acıkmıştımm. ve canım bunları istedi. ıspanak yemeği vardı ama yiyemedim . canım çekmedi. havalar ısındı ya illa artık böyle şeyler canım ister .
ıspanak çöpe gitti malesef . 2 gün durdu çünkü. elim gitmedi.
akşam çay içmeye gittik bir yere . çocuklar pide yedi . ayran vs . ben toktum.
eve dönünce son makina çamaşır astım . ütü vardı yapılacak . ortanca ben ütü yapcağım dedi. o yapıyordu ütüyü . su akıttığını gördüm . çalışmıyordu en son . 2 tane okul forma ütülemiş neyse ki.
akşam bir kaç fıstık fındık . ve saat 12 ye doğru yatış . yoğun bi gündü dün .
cumartesi de öyleydi.
cumartesi sabah 10 da çarşıya indim .
kızım in okulundan seccade istediler . keçeden . biz yaptık . boyuna ve zevklerine göre keçe aldık .
oradan eczaneye gittik . küpe aldım . altın küpeleri de çıkarıp fıydırıyor oraya buraya . kreşte vs . kayıp kaç küpe.
ondan eczaneden kupe alıyorum . onları da atıyor . çıkarıyor .
bu kez aynı küpeden ben de taktım . ikimiz takalım diye . özendirme amaçlı. ne kadar dayanır bilmem . kapanmasa delikler.
pirinç ve japonlar . alışkanlıkları. takip ettiğim biri daha . ilk youtubee kurduğundan beri takipteyim . eğlenceli ve pozitif biri.
Aynen canım aman yapmamak en güzeliYapınca yemek lazım boşa gider malzemeler yememek daha iyi![]()
Selamlar. Kilom 65 bugün öğlen saat 12.00 itibari ile zayıflama serüvenime başlıyorum. Hedefim temmuz ayına kadar 58 olabilmek. Öğlen yemeğim 1 fincan sade Türk kahvesi, İşyerinin kantininden de fındık fıstık alıp onları yemek.
Kızlar ben biraz Ahmet apa biraz Karatay takılıyorum ama bugün niyetliyim.sahurda 3 yumurta peynir zeytin domates yeşillik yedim çayı birlikte içtim normalde içmiyordum vakit azdı,gebelik planlıyorum öncesi biraz vermek istiyorum kaçamak yapmadım salı günü başlamıştım dün -1,1 çıktım dün![]()
Merhaba kızlar hoşgeldiniz herkese başarırlar inş herkes istedigi kiloya inersinizMerhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 120 kilodan 103 kiloya düşüp hamile kaldım doğurdum şimdi 100 kiloyum nasıl gidicek bu kilolar![]()
Merhaba canım evet hafifedigini hissediyor insan gerçekten çok iyi geliyorBende 18 gundur sekeri abur cuburu tatliyi matliyi biraktim.
3 bucuk kilo.verdim 1 ay devam ettirmeyi dusunuyorum yada surekli. Sekersiz hayat harika:)
hoş kadın demi. çok da pozitif. maşallahAa melike uysal son videosuna bakamamıştım sayende görmüş oldum canım bende severek takip ediyorum çok tatlı kadın![]()
merhaba . kimlerdensin . ne iş yaparsın . çocuk var mı , evli misin , çalışıyor musun .Bende 18 gundur sekeri abur cuburu tatliyi matliyi biraktim.
3 bucuk kilo.verdim 1 ay devam ettirmeyi dusunuyorum yada surekli. Sekersiz hayat harika:)
Selamlar. Kilom 65 bugün öğlen saat 12.00 itibari ile zayıflama serüvenime başlıyorum. Hedefim temmuz ayına kadar 58 olabilmek. Öğlen yemeğim 1 fincan sade Türk kahvesi, İşyerinin kantininden de fındık fıstık alıp onları yemek.
Kızlar ben biraz Ahmet apa biraz Karatay takılıyorum ama bugün niyetliyim.sahurda 3 yumurta peynir zeytin domates yeşillik yedim çayı birlikte içtim normalde içmiyordum vakit azdı,gebelik planlıyorum öncesi biraz vermek istiyorum kaçamak yapmadım salı günü başlamıştım dün -1,1 çıktım dün![]()
hoş geldiniz . kendinizi tanıtır mısınız .Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 120 kilodan 103 kiloya düşüp hamile kaldım doğurdum şimdi 100 kiloyum nasıl gidicek bu kilolar![]()
Evliyim :)) istanbullugillerdenim ama orada degilim suan.hoş kadın demi. çok da pozitif. maşallah
merhaba . kimlerdensin . ne iş yaparsın . çocuk var mı , evli misin , çalışıyor musun .![]()
![]()
çok iyi . evde misin .Evliyim :)) istanbullugillerdenim ama orada degilim suan.
Calismiyorum cocuk yok henuz:)
Sekersiz gunumde 19.gunum :))
Ben burda takimlarda kilo verdim. 10 kilo kadar. Ama düsük surecim oldu saldım biraz biraz. Seker filan hak getire yani...çok iyi . evde misin .
boyun kaç . kilon kaç . kaç kilo olmak istiyorsun
60 kilo olmak istiyorsun değil mi. hayırlısı .olur verirsin . burda güzel kilo verdi arkadaşlar .Ben burda takimlarda kilo verdim. 10 kilo kadar. Ama düsük surecim oldu saldım biraz biraz. Seker filan hak getire yani...
68 de gidip geliyorum 8 kilo versem iyi:))
Hoşgeldiniz hoşgeldiniiiiiz havalar ısındı tabii tişörtler şortlar giyilecek artık sağdan soldan çıkmasın yağlar dimi verelim hep birlikte yarışarakMerhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 120 kilodan 103 kiloya düşüp hamile kaldım doğurdum şimdi 100 kiloyum nasıl gidicek bu kilolar![]()
KahramanMaraş elbistanlıyım 174 boyum 72,2 kilo gibiyim bir çocuk annesiyim öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumhoş geldiniz . kendinizi tanıtır mısınız .
yukardaki sorular sizler için de geçerli.
He bir de 67-68 kilo olmak hedefimKahramanMaraş elbistanlıyım 174 boyum 72,2 kilo gibiyim bir çocuk annesiyim öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
167 im :))60 kilo olmak istiyorsun değil mi. hayırlısı .olur verirsin . burda güzel kilo verdi arkadaşlar .
boyun kaçtı. çok soru sordum ama.![]()