:)) Aynen buhar çıkıyorum ya içimde rahat ediyor 140 ° sıcaklığa mikrop virüs dayanmaz herhalde:)Ahh ne güzel canım güle güle kullan benimde çok hoşuma gidiyor o makineler terapi hemde daha güzel temizlik gibi geliyor bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) Aynen buhar çıkıyorum ya içimde rahat ediyor 140 ° sıcaklığa mikrop virüs dayanmaz herhalde:)Ahh ne güzel canım güle güle kullan benimde çok hoşuma gidiyor o makineler terapi hemde daha güzel temizlik gibi geliyor bana![]()
Mikrop değil biz bile eririz oo sıcakta canim iyi olmuş alman:)) Aynen buhar çıkıyorum ya içimde rahat ediyor 140 ° sıcaklığa mikrop virüs dayanmaz herhalde:)
Güle güle kullan canım 1 2 güne alışırsın baya hareket etmişsindir süpersinDirenç bandı almıştık geldi.
Dün ilk kez başladım spora.
Her yerim ağrıyor. Hamladim hemen.
150 ip atlama 20 squat ve 4 bölgesel hareket programı yaptim.
Bugün resim gelinip öncesi sonrası yapicam 1 ay sonra.
Bende canım sabah biraz müge anlı akşam da Zuhal topalla sofrada bakıyorum.Günaydın kızlar, nasılsınız
Buralarda tenhalaşmış
Diyet değilde spora başladım bugün 3.gün saat 16,30 dan sonra içecek dışında birşey yemiyorum yeni başladım bu düzene
Evde vakit güzel geçiyor çocuklar artık sıkılmıyor alıştılar bu düzene
Günlük dizimizde var artık annemden alıştık oğlan bile izliyorsevdim seni bir kere
Bende durumlar böyle 🖐
Afiyet olsun sağlıklı olmuşBende canım sabah biraz müge anlı akşam da Zuhal topalla sofrada bakıyorum.
Bende bugün başladım inşallah yeniden.
Sabah
1 dilim ekmek
Menemen
1 dilim peynir.
Canım normalde hiç spor yapmiyirdum.meger.Yeni aldığın direnç bandı nasıl işe yarıyormu cnmSafransari
Aaa iyi oldu hatırlattın bende ipimi ortaya çıkarayım göz önünde olunca ara sıra atlarım inşallah şimdi yürüyüş bandı ortada kaşla göz arasında 15-20 dk bile ara bulsam hemen yürüyorum bana iyi geldi ama dün niyetliydim çok bitkindim çocukların hepsi evdeyken ramazana kadar oruç tutmama kararı aldım ben istesemde vücut çok zorlanıyor enerji falan bırakmıyor çocuklarCanım normalde hiç spor yapmiyirdum.meger.
Direnç bandıyla.yaparken hareketleri bacagimin yandığını hissediyorum. Ter için de bırakıyor beni. Çok memnunum.yani.
Bantla yapılan 5 hareket belirledim onu yapıyorum. Kafa karışıklığı da olmuyor. Öncesinde ip atlayip, isiniyorum da.
Tavsiye ederim kesinlikle.yani
Harika cnmCanım normalde hiç spor yapmiyirdum.meger.
Direnç bandıyla.yaparken hareketleri bacagimin yandığını hissediyorum. Ter için de bırakıyor beni. Çok memnunum.yani.
Bantla yapılan 5 hareket belirledim onu yapıyorum. Kafa karışıklığı da olmuyor. Öncesinde ip atlayip, isiniyorum da.
Tavsiye ederim kesinlikle.yani
Canım kimse bildirim yapmıyor bu sira.Kızlar Selamun aleyküm yarından itibaren bende gelemye çalışıcam yoğunum ama olsun herşey güzel olacak inşallah bu hafta liste sırası kimde
selamlar arkadaşlar,KILO VERENLER
1.@ mochachocolate 700 gr
2.@zeze_35 400 gr
SABIT KALANLAR
@ sarfansari
FORMUNU KORUYANLAR
@ demirleke
@ aaadddaaa
BU HAFTA IZINLI OLANLAR
Aytanesii
HAFTAYA LISTEYE DAHILOLACAK OLAN ARKADASIMIZ
@okuyucuu
KILO ALANLAR
@Pamuk92 2 kg
N nnnadal 800 gr
ARA VERENLER
sersum
@hayal_hatun
izole
@BESTEKIZ
@ficans![]()
Ve Aleykümselam canım rabbim tez zamanda sıkıntılarından kurtulmayı nasib etsinselamlar arkadaşlar,
nasılsınız? hepiniz iyisinizdir ve tüm sevdikleriniz iyidir umarım.
benim bazı konulardan dolayı çok yorgunluğum ve zihin dağınıklığım oldu, başlığımıza da gelemedim. selam vermeye geldim.
sağlıklı günler diliyorum![]()