Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep beraber halledeceğiz bu haftada böyle olsun nasılsa haftaya verilirAytanesii ve
20nil05 kızlar ikinizede maşallah 1,3 kiloya bile az demişsin
20nil05 gözüm korktu sizden biraz geç oldu ama bende bildirimi yapayım
Rumuz :Nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta kilom 83,5
Güncel kilom 83,4
Yani bu hafta sabit kalmışım önümüzdeki hafta daha özenli olacağım inşallah
100 gr çiğ köfte etlisi 143 kalori diyor oda kaç adet eder bilmiyorum ama 100 gr olarak düşün ona gore bol yeşillikle yersin afiyet olsunKızlar yarın eşim çiğ köfte yapacak öğün olarak yiyeceğim ne kadar yemeliyim
afiyet olsun cnm temiz bir beslenme olmusSabah
1 domates 2 kaşık lor 2 yumurta ile omlet
Öğle
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık erişte
2 dilim nektari
Akşam
1 porsiyon hünkar beğendi
2 tane yeni dünya
6 tane veya buyuklugune gore daha az veya fazla ama.bnce fazla yeme cnm yanina bol salata ve ayranKızlar yarın eşim çiğ köfte yapacak öğün olarak yiyeceğim ne kadar yemeliyim
Off mamalara bakin afiyet olsun suzme peynire bayikirimdün dısari cikma gunüydü
guzeldi
saat 8 de eve döndük.
bitter yedim aralarda.
muz. findik fistik
zeytin.
kofte
ve
Kalnları mecbur yiyoruz ya iyiki vazgeçirmişsinEşimi çiğ köfteden vazgeçirdim çünkü biliyorum ben onu görünce dediğiniz gibi 6-7 taneyle kalamayacaktım yicektim de yicektim sonra da girip çıkıp kalanları yiyecektim ama sonra bol tavuklu nohutlu pilava döndüler yanına ayran ve salata yaparım onu daha kontrollü yiyebilirim zaten içinde tavuk miktarı çok olacak
sen tavuk miktarini arttir dedigin gibi princini az tutarsin canimEşimi çiğ köfteden vazgeçirdim çünkü biliyorum ben onu görünce dediğiniz gibi 6-7 taneyle kalamayacaktım yicektim de yicektim sonra da girip çıkıp kalanları yiyecektim ama sonra bol tavuklu nohutlu pilava döndüler yanına ayran ve salata yaparım onu daha kontrollü yiyebilirim zaten içinde tavuk miktarı çok olacak
Hay hay buyrun tabikisi :)) kendini bize tanıtırsan mümkünseSelam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum mümkünse![]()
Tekrardan merhaba arkadaşlar. 28 yaşında maalesef atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Daha önce diyet+spor ile 74 kg dan 57 kg civarına indim. Daha sonra bırakınca maalesef verdiğim kilonun bir kısmını geri aldım. Hem kendim için hem de Ekim de kismetse evleniyorum o yüzden tekrar bu serüvene girmeye karar verdim. Iki haftadır her gün düzenli spor yapıyorum. Bu hafta da diyete başladım. Bir de bu hafta itibarı ile 1 ay boyunca haftanın 2 günü detoks yapmaya başladım. Hatta bugün detoksumun 2. günü. Su an kilom ile ilgili net bir şey yazamıyorum. Ama 2 hafta once 66.600kg ile basladim. Pazartesi yazsam sorun olur mu acaba?Hay hay buyrun tabikisi :)) kendini bize tanıtırsan mümkünse![]()