• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar benim bu günlük menum:
Kahvaltıda yulaf lapasi yedim
Bir de annem siz ne diyorsunuz bilmiyorum ama ekmek hamurunu kizartiyoruz biz ufak ufak onlardan ufak bir parça yedim.
20200607_100955.jpg

* Öğlen yok çünkü iki öğün besleniyorum.
Ara öğün (Sabah ile akşam arasında)
Tarçınlı türk kahvesi
Kefır
Bir avuç içi kadar fıstık
Yeşil çay
Akşam
1 tabak kıymalı semizotu
2 küçük biber dolması
Yoğurt
Salata
Spor:
25 dk yağ yakma
30 dk da göbek için spor yaptım.
Not: Genelde hesaplamıyorum ama günde 2 ile 3 litre arasında su içiyorum. Saat 7 den önce de yemek yeme işini bitiriyorum. Bitki çayı ve su sadece o saatten sonra tüketiyorum.

Kızlar benim bu günlük menum:
Kahvaltıda yulaf lapasi yedim
Bir de annem siz ne diyorsunuz bilmiyorum ama ekmek hamurunu kizartiyoruz biz ufak ufak onlardan ufak bir parça yedim.
Eki Görüntüle 2645816

* Öğlen yok çünkü iki öğün besleniyorum.
Ara öğün (Sabah ile akşam arasında)
Tarçınlı türk kahvesi
Kefır
Bir avuç içi kadar fıstık
Yeşil çay
Akşam
1 tabak kıymalı semizotu
2 küçük biber dolması
Yoğurt
Salata
Spor:
25 dk yağ yakma
30 dk da göbek için spor yaptım.
Not: Genelde hesaplamıyorum ama günde 2 ile 3 litre arasında su içiyorum. Saat 7 den önce de yemek yeme işini bitiriyorum. Bitki çayı ve su sadece o saatten sonra tüketiyorum.
cok iyi . afiyet olsun.gyet iyi beslenmen .spor da var hem.

philosophergirl philosophergirl iki öğünle kilo verebiliyormusun canim. Ben iki öğün besleniyordum normalde. Ama diyette iki öğün yapinca kilo veremedim sanki.
aslinda yedigin miktarda bir tik azalirsa özellikle aksam ogunu' verirsin. 2 öğünde yediğin seyler, 3 öğünde yedigin kadarsa bir sey degişmiyor

Tekrardan merhaba arkadaşlar. 28 yaşında maalesef atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Daha önce diyet+spor ile 74 kg dan 57 kg civarına indim. Daha sonra bırakınca maalesef verdiğim kilonun bir kısmını geri aldım. Hem kendim için hem de Ekim de kismetse evleniyorum o yüzden tekrar bu serüvene girmeye karar verdim. Iki haftadır her gün düzenli spor yapıyorum. Bu hafta da diyete başladım. Bir de bu hafta itibarı ile 1 ay boyunca haftanın 2 günü detoks yapmaya başladım. Hatta bugün detoksumun 2. günü. Su an kilom ile ilgili net bir şey yazamıyorum. Ama 2 hafta once 66.600kg ile basladim. Pazartesi yazsam sorun olur mu acaba?
merhaba hoşgeldin umarım tez zamanda istediğin kiloya gelirsin düğüne kadar gidecektir kilo vermek için güzel bir sebebin var bende hedef koyunca iyi kilolar vermiştim zamanında
Merhaba. Bende kalori sayarak az yemeye calisiyordum. Burda ki bir konuda bir arkadas online diyetisyenden destek aliyormus daha onceleri ve diyet listesini paylasmis. Benimle boy kilo ayni. Uygun olacagini dusundum.İki gundurde onu yapmaya calisiyorum. Bende araniza katilabilirmiyim.
Sende hoşgeldin inşallah sende verirsin boy kilo kaç benden kilolusu varmı topikte uzun zamandır bayrak bende 😉

Kızlar bende akşam olmadan 6 da yedim
Bir porsiyon mantarlı bulgur pilavı
Barbunya
Bir minik kase garnitür yogurtsuz bugün yasakları hep çiğnedim ne yiyeceğini şaşırdım zira herşey yasak olmaz ki

Birazdan karpuz yiyecem okadar spor niyetine de halı yıkadm :))

philosophergirl philosophergirl iki öğünle kilo verebiliyormusun canim. Ben iki öğün besleniyordum normalde. Ama diyette iki öğün yapinca kilo veremedim sanki.
Ben iki hafta once başladım canım. 66.600 kg ile ama ilk hafta maalesef sadece spor yaptım. Beslenme yoktu. Bu hafta beslenmeyi de yoluna koydum. Bir de bu hafta salı ve cumartesi iki gün detoks yaptım. Yarın tartılacağım artık. Bir de ölçüm yapacağım Çünkü yarın 28 günlük bir spor programına başlıyorum. Ama soruna cevap vermem gerekiyorsa bence kilo verdim. Aynada çünkü incelediğimi hissediyorum

Ben iki hafta once başladım canım. 66.600 kg ile ama ilk hafta maalesef sadece spor yaptım. Beslenme yoktu. Bu hafta beslenmeyi de yoluna koydum. Bir de bu hafta salı ve cumartesi iki gün detoks yaptım. Yarın tartılacağım artık. Bir de ölçüm yapacağım Çünkü yarın 28 günlük bir spor programına başlıyorum. Ama soruna cevap vermem gerekiyorsa bence kilo verdim. Aynada çünkü incelediğimi hissediyorum
Spor programı bizlere paylaşırsan yapmak isteyen olursa faydalanır canım

Spor programı bizlere paylaşırsan yapmak isteyen olursa faydalanır canım
Canım Chloe Ting 4 weeks summer shred challenge programın adı. Arastirdim ben yapanlar hep iyi sonuç almış. Daha bir sürü programı var. Google kadının adını yazınca sitesi çıkıyor zaten gün gün ne yapacağı var. Isteyen olursa birlikte de başlayabiliriz.

Canım Chloe Ting 4 weeks summer shred challenge programın adı. Arastirdim ben yapanlar hep iyi sonuç almış. Daha bir sürü programı var. Google kadının adını yazınca sitesi çıkıyor zaten gün gün ne yapacağı var. Isteyen olursa birlikte de başlayabiliriz.
Benim için ağır olabilir bir bakayım da dizimde menisküs varda canım öyle her sporu yapamıyorum

Sende hoşgeldin inşallah sende verirsin boy kilo kaç benden kilolusu varmı topikte uzun zamandır bayrak bende 😉

Yasim 31 ,boy 163, kilom bu sabah 66.2 cikti dayanamayip hergun tartiliyorum da 🙄 bu aralar iki ileri bir geri ilerliyorum. Listeler ilk sayfada yayinlanmiyor galiba. Benimle ayni kiloda olan varmi riye bakicaktim göremedim.
Kismetse ben evleniyorum 🙈 (17-18ekim )
Hayirli olsun canim. Allah tamina erdirsin insallah 😊

Bugün spor olarak 25 dk trambolinde hafif adimlarla yürüdüm.

Son düzenleme:
Back
X