Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

N nnnadal cim bi de yediklerimizi kucumsememek lazim 1pogacadan ne olur 2 dilim börek yedim bisey olmaz dememeli yediklerimizin kalodışına bakıp yesek inan yemekten vazgeceriz

Senin kilonda eşimin yeğeni var yeni Diyetisyene gitti diyetisyen ilk başta pilav yok bulgur pilavı bile vermiyorum biraz kilo ver sonra azar azar diyete koyabiliriz demis

canim insallah dualarimiz sizinle, ben de tam diyecektim ki nerelerdeydin bugun meger yogunmussun
canim biz de ayin 15 inde cikioruz ins once ayvaliga gidecegiz bizde arkadasin yazligina bu kez ins cundayi gormek istiorum aklima.her yaz sen geliosun hep oradasin diye tatile.cikarken bizi unutma.tatilde biz de kurbandan hemen sonra.donecegiz insallah
aaa
hep ayvalik ta misiniz .tatil biyu.
karsilasırız illa cunda da. biz de cunda ciyız.
gorüsuruz orada diue düsünüyorum.

kahvaltim.az once yedim.
simdi sütten kahve içiyorum. .sonra cay.su su su

aksama karpuz vs .can ne cekerse insallah.

Eklentiler

• 20200626_114151.webp
    20200626_114151.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200626_113603.webp
    20200626_113603.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 23
N nnnadal cim bi de yediklerimizi kucumsememek lazim 1pogacadan ne olur 2 dilim börek yedim bisey olmaz dememeli yediklerimizin kalodışına bakıp yesek inan yemekten vazgeceriz

Senin kilonda eşimin yeğeni var yeni Diyetisyene gitti diyetisyen ilk başta pilav yok bulgur pilavı bile vermiyorum biraz kilo ver sonra azar azar diyete koyabiliriz demis
Aynen yarın tartılsa eminim dahada az çıkar çiğ köfte yi sindirmek biraz uzun oluyor ben o nedenle yapmıyorum

Buyursun gelsin canım arkadaş oluruz belkim :)) ama bir süre uyum sağlaması zor olabilir sonra alışır yazda gelsin kışta gelirse geri kaçar :)
Ağrı daydi. tayin donemine girecek. o zaman ankara yazacakti. evi ankara da ama simdi erzurum yazacak. ögretmen kardeşim.

hhhaha. sen de gel bu kiloya .belkiyorum.
Azmin elinden birşey kurtulmaz ama bakalım bende gelmeye çalışıyorum birdaha ipin ucunu kacırmazsam ama dün çok bisküvi yedim yulaflıydı ama tatlı yemeseydim kendimi daha iyi hissedecektir dokumduda sabaha kadar kaşındım :)

Azmin elinden birşey kurtulmaz ama bakalım bende gelmeye çalışıyorum birdaha ipin ucunu kacırmazsam ama dün çok bisküvi yedim yulaflıydı ama tatlı yemeseydim kendimi daha iyi hissedecektir dokumduda sabaha kadar kaşındım :)
hadi insallah iyi gidiyorsun bence. cok bi kilo yok ki .inerain bence . :rapci: :rapci: :rapci:

Back
X