Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 agustostu galiba. hahah. öyle bi sey .@demirleke canım çok sevindim dgs için sınav ne zaman
Canim masallah menulerin guzel hedefin kacti zezecimBugünkü menüm
12.30 da
2 yumurtadan kaşarlı omlet
1 dilim ekşi maya ekmeği
1 küçük domates yarim salatalık
18.30 da
4 köfte
1 dilim ekşi maya ekmeği
Salata
Ev halkına firinda köfteli patates ile pilav yapmıştım ben sadece köftelerden yedim
Keske bende yürüyebilsem. Cocuklarla olmuyo malesefKizlar sabah ve ogleni yazmistim arada bikac cios yedim 2 kasik makarna bi dilim ekmek ve bi dilim kasar
2 isirik do durma
Benim menuye bakmayin siz bende yasaklar yok az az yerim demirleke gibi tam yemek degul atistirma seklinde olur benimki cok yuruyorum kilom gidiyor cok sukur
Canim ilk hedef su 60 lardan kurtulmak 59.9 u bile gorsem iyi gelecek sonrasına bakarız tiroidlerden dolayi çok büyük hedefler koyamıyorumCanim masallah menulerin guzel hedefin kacti zezecim
Haklisim cocuklarla zor canim ben karantinada o kadar kistim bi gram veremedgim gbi almistim cok sasirmistim.hareket oomayinca gitmiyorKeske bende yürüyebilsem. Cocuklarla olmuyo malesef
Gecmis olsun canim. Nodül varmi ? Cocuk dogurunca insanin bedeni cok degisiyor. Bende 57-58 kilo arasiydim hic kilo problemim olmazdi.Canim ilk hedef su 60 lardan kurtulmak 59.9 u bile gorsem iyi gelecek sonrasına bakarız tiroidlerden dolayi çok büyük hedefler koyamıyorum
Evlenmeden önce 48 dim evlendiğim ilk yıllar 52
cocuklari dogurduktan hemen sonra bile ilkinde 56 2. De 58 kiloydum 60 i hayatımda görmemiştim çok kilolu geliyorum kendi kendime
Ben bazen trambolinde calisiyorum ama oda kilo vermeden kas yapar diye korkuyorum. Baya yoruyor çünkü.Haklisim cocuklarla zor canim ben karantinada o kadar kistim bi gram veremedgim gbi almistim cok sasirmistim.hareket oomayinca gitmiyor
ewwt bir de sıkıntın az az da olsa yeniyorHaklisim cocuklarla zor canim ben karantinada o kadar kistim bi gram veremedgim gbi almistim cok sasirmistim.hareket oomayinca gitmiyor
trambolimle ne kDar çalışıyorsun. kas olsun yaa güzel olur.Gecmis olsun canim. Nodül varmi ? Cocuk dogurunca insanin bedeni cok degisiyor. Bende 57-58 kilo arasiydim hic kilo problemim olmazdi.
Ben bazen trambolinde calisiyorum ama oda kilo vermeden kas yapar diye korkuyorum. Baya yoruyor çünkü.
ya aslinda zor gorünmüyor ama kösmet.Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende başvuruyu yaptım lakin parayı yatıramadm geçti SGS biraz zordur daha önce çalışmaya başlama şansın olsaydı keşke sadece Türkçe mat ama zorluk derecesi lisans ile ALES arasında
Nodül yok canımGecmis olsun canim. Nodül varmi ? Cocuk dogurunca insanin bedeni cok degisiyor. Bende 57-58 kilo arasiydim hic kilo problemim olmazdi.
Ben bazen trambolinde calisiyorum ama oda kilo vermeden kas yapar diye korkuyorum. Baya yoruyor çünkü.
ee dogru.Bu aralar bi arınma süreci yaşıyorum kendime değer vermem gerektigini başkalarından beklememeyi öğrendim
Bdv de bi kadin vardi 20 yillik evliliginde aldatilmis bosaniyordu cocuklari falan var kendini eşine cocuklarina adamış eşi de yapmasaydın demiş ne kadar basit demi bisey olsa es ve cocuklar yapmasaydin dese diye düşündüm yılların bi cümleyle cop
Hic olmadığı kadar kendime bakıyorum
Yüzüme maskeler uyguluyorum yeni jeller sipariş verdim falan falan
Harikasın dün gece ben de bi yerde gördüm zencefil suyunu 1 kaşık içiliyor çok iyi geliyormuş denicem çok incesin teşekkürlerEki Görüntüle 2655275 Eki Görüntüle 2655276
Nodül varsa bunu dene canim. Facebookta bi grupta gordum. Gorumcem icin almistim resmini.