Tekrardan iyi tatiller iyi eglenceler canimresim atayim dedim.
akcay a babamlara geldik. burdayim artik bayrama kadar nasipse insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrardan iyi tatiller iyi eglenceler canimresim atayim dedim.
evet ketoda kesinlikle bel ve cvresinden gidiyor aynem devam canim benm de son 3 kilo icin ekstra bisey yapmam.gerekiyor cnm haftasoni vs demeden yapmaliyim.bugun kestim bakalim insallah bnde o sekilde devam ederimCanim ben glutenin bana iyi gelmedigini biliyorum tiroid hastalarina ve kan grubuma gore kullanmamam daha isabetli
Ayrica bu aralar ketojenik besleniyorum orda da karbonhidrati dusuk tutup yag poteini arttiriyorum saglikli yaglar tukettigim icin hic kabiz olmadım
Kac zamandir 60 lara cakildim kaldim ve bundan cok sıkıldım artik degissin istiyorum
kendi kendime bu yemekleri surekli yiyorsun zaten bi yere kacmiyorlar zayiflayinca da yiyebilirsin ama simdi yersen zayiflayamayacak hep boyle kalacaksin diyorum
Ayrica yagdan verdigimi biliyorum 1.7 kilo verdim ama bel cevrem ve basenlerim baya inceldi
canim sen de resimler de harikasiniz masallah cok sevindim seni gordugumeresim atayim dedim.
Wuuvvv fıstık be maşallah arkadaşıma harikasın canımm
Dizinde sorunmu var canim. Hareketlerdenmi agriyor. Bugün bende göbek icin egzersiz programi indirip basladim. Meger ne zormus bazi harekerler nefes nefese kaldim.Bugün kü menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta 3 yumurta ile yaptm yarısını eşim yedi
İki dilim ekmek
Çay
4 tane zeytin
Biraz egzersiz yaptm 12 dakikalık fitnıs aşırı terledim
Ama dizim baya ağrıdı inşallah geçer haftada 3 yada 4 gün yapıcam belki böyle rahat yaparm dizim ağrımaz birde kalsiyum kullanıyorum bakalım d vitamini ile toparlıycakmıyım bakalım
Dizimde menisküs var canım öyle kötü acıyor ki bu halde mecburen egzersiz yapıyorum basen temizlik yaparken bile canımı okuyor o nedenle hareketsiz kalabiliyorum bazenDizinde sorunmu var canim. Hareketlerdenmi agriyor. Bugün bende göbek icin egzersiz programi indirip basladim. Meger ne zormus bazi harekerler nefes nefese kaldim.
Çok çok çok katılıyorum ben de 67-70 arası gidip gidip geldim 2 yıldır oğlum 3 buçuk yaşına geldi ben hala 70 i görüyorum arasıra gebelik öncesi 52 leri görmüşkenCanim ben glutenin bana iyi gelmedigini biliyorum tiroid hastalarina ve kan grubuma gore kullanmamam daha isabetli
Ayrica bu aralar ketojenik besleniyorum orda da karbonhidrati dusuk tutup yag poteini arttiriyorum saglikli yaglar tukettigim icin hic kabiz olmadım
Kac zamandir 60 lara cakildim kaldim ve bundan cok sıkıldım artik degissin istiyorum
kendi kendime bu yemekleri surekli yiyorsun zaten bi yere kacmiyorlar zayiflayinca da yiyebilirsin ama simdi yersen zayiflayamayacak hep boyle kalacaksin diyorum
Ayrica yagdan verdigimi biliyorum 1.7 kilo verdim ama bel cevrem ve basenlerim baya inceldi
İyi tatillleeeer
Katılıyorum ve ben de öyle olmak istiyorum yaa hatta babaannemizden de gelmişken evde düzenime geri dönmeliyimMasallah kim der 3 cocuk annesi diye sanarsin liseli kiz![]()
Iste yeter ki biraz daha gayretKatılıyorum ve ben de öyle olmak istiyorum yaa hatta babaannemizden de gelmişken evde düzenime geri dönmeliyim![]()
Geçmiş olsun canim. Cok zorlamiycak sporlar yap bari. Plates falan cok zorlamiyor sanki.Dizimde menisküs var canım öyle kötü acıyor ki bu halde mecburen egzersiz yapıyorum basen temizlik yaparken bile canımı okuyor o nedenle hareketsiz kalabiliyorum bazen
Dünkü yaptığım egzersiz karın kaslarımı baya yaktı açıyor şimdi bay ise yarıyor galiba ama bakalım olmazsa plates yaparızGeçmiş olsun canim. Cok zorlamiycak sporlar yap bari. Plates falan cok zorlamiyor sanki.