Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ben glutenin bana iyi gelmedigini biliyorum tiroid hastalarina ve kan grubuma gore kullanmamam daha isabetli
Ayrica bu aralar ketojenik besleniyorum orda da karbonhidrati dusuk tutup yag poteini arttiriyorum saglikli yaglar tukettigim icin hic kabiz olmadım
Kac zamandir 60 lara cakildim kaldim ve bundan cok sıkıldım artik degissin istiyorum
kendi kendime bu yemekleri surekli yiyorsun zaten bi yere kacmiyorlar zayiflayinca da yiyebilirsin ama simdi yersen zayiflayamayacak hep boyle kalacaksin diyorum
Ayrica yagdan verdigimi biliyorum 1.7 kilo verdim ama bel cevrem ve basenlerim baya inceldi
evet ketoda kesinlikle bel ve cvresinden gidiyor aynem devam canim benm de son 3 kilo icin ekstra bisey yapmam.gerekiyor cnm haftasoni vs demeden yapmaliyim.bugun kestim bakalim insallah bnde o sekilde devam ederim
resim atayim dedim.
akcay a babamlara geldik. burdayim artik bayrama kadar nasipse insallah
canim sen de resimler de harikasiniz masallah cok sevindim seni gordugume

Bugün kü menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta 3 yumurta ile yaptm yarısını eşim yedi
İki dilim ekmek
Çay
4 tane zeytin

Biraz egzersiz yaptm 12 dakikalık fitnıs aşırı terledim
Ama dizim baya ağrıdı inşallah geçer haftada 3 yada 4 gün yapıcam belki böyle rahat yaparm dizim ağrımaz birde kalsiyum kullanıyorum bakalım d vitamini ile toparlıycakmıyım bakalım

Dün o kadar yogun bir gün gectiki menü yazmayi unutmusum. Bugunki menü mü yazayim
Sabah
1 domates
Yarim salatalik
5 zeytin
1.5 dilim ekmek
4 yemek kas lor peynirle 1 tane yumurtadan olusan yagsiz omlet.
Maydanoz, dereotu

Ara1
2ceviz, 5 badem

Ara2
Avuc ici kadar karpuz. Belki azcik fazladir 😅

Aksam

Kabak yemegi
1 kase sehriye corbasi. Sehriyesinden cok koymuycam
Yarim kase yogurt
1 dilim ekmek
Biraz börülce salatasi

Saat 9 da da kefir icip bitircem insallah

Bugün kü menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta 3 yumurta ile yaptm yarısını eşim yedi
İki dilim ekmek
Çay
4 tane zeytin

Biraz egzersiz yaptm 12 dakikalık fitnıs aşırı terledim
Ama dizim baya ağrıdı inşallah geçer haftada 3 yada 4 gün yapıcam belki böyle rahat yaparm dizim ağrımaz birde kalsiyum kullanıyorum bakalım d vitamini ile toparlıycakmıyım bakalım
Dizinde sorunmu var canim. Hareketlerdenmi agriyor. Bugün bende göbek icin egzersiz programi indirip basladim. Meger ne zormus bazi harekerler nefes nefese kaldim.

Dizinde sorunmu var canim. Hareketlerdenmi agriyor. Bugün bende göbek icin egzersiz programi indirip basladim. Meger ne zormus bazi harekerler nefes nefese kaldim.
Dizimde menisküs var canım öyle kötü acıyor ki bu halde mecburen egzersiz yapıyorum basen temizlik yaparken bile canımı okuyor o nedenle hareketsiz kalabiliyorum bazen

Canim ben glutenin bana iyi gelmedigini biliyorum tiroid hastalarina ve kan grubuma gore kullanmamam daha isabetli
Ayrica bu aralar ketojenik besleniyorum orda da karbonhidrati dusuk tutup yag poteini arttiriyorum saglikli yaglar tukettigim icin hic kabiz olmadım
Kac zamandir 60 lara cakildim kaldim ve bundan cok sıkıldım artik degissin istiyorum
kendi kendime bu yemekleri surekli yiyorsun zaten bi yere kacmiyorlar zayiflayinca da yiyebilirsin ama simdi yersen zayiflayamayacak hep boyle kalacaksin diyorum
Ayrica yagdan verdigimi biliyorum 1.7 kilo verdim ama bel cevrem ve basenlerim baya inceldi
Çok çok çok katılıyorum ben de 67-70 arası gidip gidip geldim 2 yıldır oğlum 3 buçuk yaşına geldi ben hala 70 i görüyorum arasıra gebelik öncesi 52 leri görmüşken :KK43:

Dizimde menisküs var canım öyle kötü acıyor ki bu halde mecburen egzersiz yapıyorum basen temizlik yaparken bile canımı okuyor o nedenle hareketsiz kalabiliyorum bazen
Geçmiş olsun canim. Cok zorlamiycak sporlar yap bari. Plates falan cok zorlamiyor sanki.

Dün akşam 3 kaşık pilav ve kıymalı mantar sote yedim
Yanında kavun üzüm vardı

Bu Sabah kahvaltısı
Bir tane salatalık
Birtane domates
4 adet yeşil soğan
İki adet haşlanmış yumurta
Birtane muz
İkitane yaş kayısı
Bir dilim ekmek
Bir su bardağı detox suyu
Nekadar çok yemişim ya

Gunaudin kizlar menum sabah bi minicik sade pogaca icine oeynir koydum 1 dilim de marul salatatlik ile azcik da 2 lokma seklinde teteyagli ekmek
Ara cevizli sucuk ve kahve

Bugünkü yediklerim
12.15 de
Tereyagli 2 yumurtalı omlet
Yarim salatalık
Biraz kaşar
3 4 zeytin
Canim istemedi zor bitirdim

Arada
Bol su
Bi ara cok rahatsizlandim sinirlerim bozuldu biraz nutella kasikladim

Aksam
Kabak tarator vardi 2 3 kasik aldim tabagi bitiremedim
Evdekiler manti corba yediler

Sabah
Yarim domates
Salatalik
Dereotu
Maydanoz
4 kasik lor peyniri
1.5 dilim ekmek
2 zeytin
Az tereyağlı bir yumurta

Ara
2 cevi 5 badem

Ara
1 taneden az seftali
1 tane siyah erik

Aksam
Kabak yemegi
Bol salata yagsiz
1 dilim ekmek
1 kofte kadar yagsiz tavuk

Aksam yemeğinden once yarim magnum mini kacirdim. Esim evde yokken daha iradeli gidiyorum o olunca tadimliklar oluyor hep. Neyse az azda olsa gidiyor şükür 😊 birazdan yarim bardak yogurt da yerim . Sonra caya devam 😅

Öğlen
saat 2 de bir kase çorba yedim
Saat 6 da bir yarım kase çorba
sucuklu iki yumurta
İki dilim ekmek
başım dönüyordu belki iyi gelir dedim başımın ağrısı çok şiddetlendi
Şimdi çayla azıcık çekirdek yiyin dedim tuzlu tansiyon dengeler diye ağrı kesici de aldm
Bir haftadır da kabızlık sorunum var karın ağrısından öldüm demir ilacı bukadar rahatsız etmez sanmıştım sabahki kayısılar rahatlattı baya çok şükür

Kararlı programlı ve istekli bir yol haritası olunca sonuca gitmek çok daha kolay oluyor.
Teşekkür ederim

Back
X