Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canim seminer 😊
Vakalar azalsa da acilsa artik okullar insanlara cok kiziyorum kimse tatilinden gezmesinden dugununden geri kalmiyor dikkat falan etmiyor Marttan beri kimseye gitmiyoruz eve misafir de almiyorum cocuklari parka bile cikarmiyorum disarda yeme içme yok eylulde kuzenimin dugunu var ama gitmeyi düşünmüyorum biz bu kadar dikkat edince de abartiyor oluyoruz ve goze batıyoruz dayim kesin kirilcak hos kendisi kanser tedavisi goruyor ama anlamaz
bizim kiz 1. sinif bugun online başladık nasil olcak bilmiyorum

Vakalar azalsa da acilsa artik okullar insanlara cok kiziyorum kimse tatilinden gezmesinden dugununden geri kalmiyor dikkat falan etmiyor Marttan beri kimseye gitmiyoruz eve misafir de almiyorum cocuklari parka bile cikarmiyorum disarda yeme içme yok eylulde kuzenimin dugunu var ama gitmeyi düşünmüyorum biz bu kadar dikkat edince de abartiyor oluyoruz ve goze batıyoruz dayim kesin kirilcak hos kendisi kanser tedavisi goruyor ama anlamaz
Valla dün eşimin sayısının düğünü vardı dedim ben gitmem kaynanamı gönderdik gitti birimizde hastalık olur birine bulaştırır vebale giremem kusura bakmasın kar Eylül sonunda da görümcemin var nasıl olacak hiç bilmiyorum

Akşam tavuk tantuni yaptm yedik ayranla lavaşı kendim yaptm küçüktü tavan küçük yaptm iyide oldu

Sabah
Biraz kaymak
Domates salatalık yedim birtane küçük lavaş ve bir dilim ekmekle
Birde çay niyeyse yoğurt tereyağı gibi şeyler canım çekiyor

canim.haklisin bu konuda ama insanlara disari cikma imkani verilirse cikarlar egee cikmazlarsa o zaman da baska bir sorun ekonomik.olarak cokus yasanacak valla cok zorlu bor surec, okullarin durumunu biz de bilmiyoruz inanki bakma geliyoruz ama bakalim.nolcak, dugune gitmeyin canm.cok.haklisin kirilan kirilcak cunku yapvak bisey yok

Canım ben biraz rahatsızım ondan gelemedim evi bile toparlayamıyorum bileğim çok acıyor hicbirşey elleyemiuorum ikigündür diyet falan yapamıyorum ne olacak halim bilmiyorum
Canim gecmis olsun 2 3 ay once sag bilegim fena agrimisti kantaron yagi ve zeytinyagi ve kas gevsetici ile ovdum o elimi cok kullanmanaya calistim ve gecti dun de sol bilegim agrimaya basladi hafiften bilegini ceviremezsin cok acir bicak falan tutamiyordum ağır bisey kaldirma kızın da dahil bikac gun o kolu sar dinlendir kullanmamaya çalış

Su korona bi bitse ben de el ve kollarımdan rontgen emar falan cekinmek istiyorum damarlarda mi bi sorun var baktircam benim sag kolum fazla is yapinca dirsegin ic tarafi sisiyor baya bi

Canim gecmis olsun 2 3 ay once sag bilegim fena agrimisti kantaron yagi ve zeytinyagi ve kas gevsetici ile ovdum o elimi cok kullanmanaya calistim ve gecti dun de sol bilegim agrimaya basladi hafiften bilegini ceviremezsin cok acir bicak falan tutamiyordum ağır bisey kaldirma kızın da dahil bikac gun o kolu sar dinlendir kullanmamaya çalış
Bandaj sardım canım tüm kemiklerimde ses var evdende çıkamayınca tüm değerlerimiz düşüyor galiba

Su korona bi bitse ben de el ve kollarımdan rontgen emar falan cekinmek istiyorum damarlarda mi bi sorun var baktircam benim sag kolum fazla is yapinca dirsegin ic tarafi sisiyor baya bi
Canım sinir sıkışması tedavi edilmezse daha ciddilesebilir dikkat et bir komşuda vardı şisiyordu ağrıyordu açıyordu diyordu ameliyat yapıyorlar genelde mutlaka bekleme git randevular benim iptal olmasaydı gitmiştim çoktan da başka hastaneye gideyim dayanamıyorum ya

Canım sinir sıkışması tedavi edilmezse daha ciddilesebilir dikkat et bir komşuda vardı şisiyordu ağrıyordu açıyordu diyordu ameliyat yapıyorlar genelde mutlaka bekleme git randevular benim iptal olmasaydı gitmiştim çoktan da başka hastaneye gideyim dayanamıyorum ya
Cnm cok gecmis olsun

Kızlar akşam yemeği ni yazayım
yarım porsiyon kıymalı yeşil fasulye
Bir dilim ekmek
Bir kaşık dondurma
Çay icicem birazdan
Bu da bileğinden bir küt diye ses geldi biraz rahatlar gibi oldu inşallah öyle olur et sıkışması falan oldu galiba ama çok canımı yaktı o kütleme durduk yere nasıl ses geldiyse anlmdm

Bende yazayım
Bir tane haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
İki dilim ekmek
İki bardak çay
Aç karnına da bir bardak su içmiştim
Çörek otu öğüttüm bir kaşık yoğurtla yemiştim oda aç karnına birde dereotu

Kahvaltida
2 haşlanmış yumurta
2 ceri az koy peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği

Bu hafta benim cok sacma sapan oldu kilo da veremedigimi gorunce diyet miyet kalmadi ugrasip da olmadığını görünce motivasyon kalmiyor

Back
X