Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü menüm

Sabah
2 yumurtali omlet
Cocuklardan kalan 2 3 dilim sucuk
Biraz peynir
Yarim dilim ekmek

Arada
1 bardak sutlu nescafe

Aksam
2 kase mercimek çorbası

Maşallah çok hamaratsın 1 saate yine birsürü şey sığdırmışsın bende bugün fırını çektim mutfağın altına çamaşır suyu döktüm biraz bekleyip sildim fayanslar eski olduğu için hiç yapılan temizliği göstermiyor pek ayrıntıya inemiyordum güzel oldu içime sindi başka birgünde mutfak dolaplarını silerim çocuklar olunca hepsi bir günde olmuyor tuvaleti banyoyuda ayrıntılı ovdum çok kimyasala maruz kaldım 2 makina çamaşır yıkadım 1i kurudu şimdi onları katlamam lazım kız uyandı benim işler yattı yine dün dolma yaptım ama hiç yenmedi bu akşam yemek derdim yok yanına yoğurtlu birşey yaparım belki çorbada yaparım çocuklar olunca çorbasız olamıyoruz girip çıkıp birşeyler yemek istiyorlar
corbasiz olmuyir . kiz da icer hem. ona lazim hep cirba. cocuklar icin iyi olur
bi suru is yapmissin. is bitmiyor evde.
bir de eski fayans ,eski ev gostermez pek haklisin.

kilo verdin mi nadal cim. ne yaptin gormeyeli

Bende 61.1 geldim şimdi tartıldım. Cuma başlangıç kilom olur artık.

Bugün benim de isim cok ne kadarını yapabilirim bilmiyorum. Kızım çok uzun zamandır sarma istiyordu. Bir tencere onu saracagim. Pişirip küçük saklama kaplarında buzluğa koyuyorum arada çıkartıyorum yiyor çok seviyor. Evi uzun zamandır ihmal ettim. Her gün bir oda detaylı temizleme planım var

Bende 61.1 geldim şimdi tartıldım. Cuma başlangıç kilom olur artık.

Bugün benim de isim cok ne kadarını yapabilirim bilmiyorum. Kızım çok uzun zamandır sarma istiyordu. Bir tencere onu saracagim. Pişirip küçük saklama kaplarında buzluğa koyuyorum arada çıkartıyorum yiyor çok seviyor. Evi uzun zamandır ihmal ettim. Her gün bir oda detaylı temizleme planım var
olsun canım . ev işi her zaman olur . sen doğru olanı yaptın .
sarmayı pişirip dolaba atıyorsun . sonra çıkarıp yeniyor öyle mi.
sarma yapmadım bu yaz ben de . hazır biri sarıp vermişti.
o kadar . yedik bitti.
taze yaprak zaten yoktur da . yaprağı nereden bulacağım . o_O

olsun canım . ev işi her zaman olur . sen doğru olanı yaptın .
sarmayı pişirip dolaba atıyorsun . sonra çıkarıp yeniyor öyle mi.
sarma yapmadım bu yaz ben de . hazır biri sarıp vermişti.
o kadar . yedik bitti.
taze yaprak zaten yoktur da . yaprağı nereden bulacağım . o_O
Kaynanamlar bağ evinden toplamıştı yaprak. Pet şişesine koyup kapatmışlar. Açıp biraz haşlayıp 2 dk sarılmaya hazir oluyor.

Ben evlendim evleneli yaprak sarmam sayilidir. Eşimin amcasının eşi her gittiğimizde sarılmış olarak buzlukta çıkarıp verir bana. Bu sene coronadan gidemedik vermedi. Kaynanamlarin da üzüm leri büyümüş yaprak vermeye başlamış yapmış oda. Bir kez yaptım, pişmiş olarak buzluğa koydum kızıma bir öğün olacak miktarlarda saklama kabına koydum, buzu cozulunce yedi. Çok lezzetli oldu. Yenge in verdiği buzlukta pişmemiş oluyordu, buzlukta çıkartıp ben pisiriyordum.

Komşum bim den salamura şeklinde yaprak alıp sarıyor ve beğeniyor

Kaynanamlar bağ evinden toplamıştı yaprak. Pet şişesine koyup kapatmışlar. Açıp biraz haşlayıp 2 dk sarılmaya hazir oluyor.

Ben evlendim evleneli yaprak sarmam sayilidir. Eşimin amcasının eşi her gittiğimizde sarılmış olarak buzlukta çıkarıp verir bana. Bu sene coronadan gidemedik vermedi. Kaynanamlarin da üzüm leri büyümüş yaprak vermeye başlamış yapmış oda. Bir kez yaptım, pişmiş olarak buzluğa koydum kızıma bir öğün olacak miktarlarda saklama kabına koydum, buzu cozulunce yedi. Çok lezzetli oldu. Yenge in verdiği buzlukta pişmemiş oluyordu, buzlukta çıkartıp ben pisiriyordum.

Komşum bim den salamura şeklinde yaprak alıp sarıyor ve beğeniyor
tamam canım . güzel açıkladın . bimm den bakayım ben de . benim çocuklar çok sever de benim sarmaya gönlüm yok . ama bi elimi taşın altına koyayım . sarayım bakayım . :confused: :confused: :confused:

Back
X